Коментари - Вдовицата на Хю Хефнър проговори за загубата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За загубата проговорила, а за печалбата нещо каза ли?

Къщата с парка, 7 милиона и още 5 милиона от предбрачния договор.Добре си е оплела кошницата.Всичките и лафове за голяма любов и нежност са ала-бала.Такава връзка не е ествствена,защото дедото само с увисналата кожа го не може а на такова маце трябва и здрав чеп.Подозирам ,че Хефнер е имал дубльор за който само се е досещал,но се е правел на ударен.

Хефнър ги върти такива, за имиджа на бизнеса си. Отебал си е на младини. Представяш ли си, че до вчера е бил плейбой, а днес пенсионер - някак си изглежда деморализиращо.

papion

По завещание тая мацка не получава нищо, всичко се разпределя мужду децата му и благотворителни дейност. Тя ще си остане май с "голямата любов" и някое друго бижу и дрешки.

Остава с 5 милиона компенсация, че я няма в завещанието от предбрачния договор и имение за още 7.

Винаги като видя подобна връзка преди и се възмущавах на тези мимичета - нямат ли срама, ама сега се чудя такива като този нямат ли срама и достойнство, та си плащат за любов и за жена - внучка. И двамта са еднакво долнопробни.

Тая звучи като виц! Вярва ли и изобщо някой на тия небивалици дето ги плещи!??

Каква му е била диетата?

Не са ви познавали, казваш, ами сте се обичали истински. Ти може и да си го обичала, въпреки всичко. А той тебе ако обичаше, ти щеше да си минимум с 10 години по-стара от 64 годишната му дъщеричка. Нямаше да подбира.

Не знам колко добър човек е бил, но със сигурност беше със сериозни отклонения.

Ее..не бе. :-))

Е, няма такова лицемерие!

И нека ми говорят, че от повече секс се умирало рано!

Ти пък, секс? Оженил се е за болногледачка. Млада е не за секс, а за да не го плаши толкова много смъртта.

По-вероятно е да е бил сексуално преситен и "имунизиран", така че сексът за него е бил усилие. Определено е имал нужда от изкуствени стимули, затова е обграден от толкова много мацки. И пак се жени за една, за да не му излезе име, че не може. Но то не е срамно на тази възраст, ясно е, че със секса е приключил отдавна.

Каква загуба бе, моме. Загуба е за нас, почитателите му. За теб си е чиста печалба - пет милиона долара + къща за още толкова.

А сега ѝ предстои да подпише рекламен договор с фирма за облекла за весели вдовици.

Шаврантии има защото има плужеци като този да плащат за едното таковане. Това е. Сметката е и от двете страни. Излъгани няма. Извади си главата от торбата.

тва жените са бахти и шаврантиите, особено американки и рускини

бахти при толкова шаврантии, а ти нямаш пари, аааааа......хахахаха

Ако знаеш какви нашенки има?!!! Не отстъпват по нищо на американки, рускини и прочие.

Едно нещо от думите и е 100% истина - втори като него няма да има.

"Хефнър има четири деца 64-годишната Кристи, 62-годишния Дейвид..." падам от смях! отива деда ми в долна митрополия за папеши. за един бус. тръговийка малко. чука на неква дръвена порта. казали са му, че у тая каща се продвали папеши. отваря един около 75 годишен старец. деда ми пита за папешите. а старецът отговорил: аааа, не знам! не се занимавам аз с тея работи! чакай да извикам ТАТКО... той ги продава папешите! и дошал таткото, 90+ годишен старец, и продал един бус на деда ми (бащата на жената).

Срещнах един дядо,който плачеше. Питам "Защо плачеш?", а той:" Защото татко ми удари шамар." Очудено го питам"Защо ти е дал шамар?",А дядото: "Ами защото се изплезих на дядо."

Още по-забавно е, че тая Кристъл им е доведена майка, т.е. мащехата на 31 години, а "децата" - на 64. :)))

Ебаси, при 60 години разлика той може да й е пра-прадядо.

Ама не е

Какво от това ? Щом може да си го позволи