Коментари - Жана Бергендорф: Саня ме е хранила като майка | life.dir.bg
назад

Жана Бергендорф: Саня ме е хранила като майка

Жана Бергендорф, която през август приключи кариерата си като артист на "Вирджиния рекърдс", говори пред Мон Дьо.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф: Саня ме е хранила като майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саня Армутлиева е един от главните палачи на българската поп музика. Тя всъщност не е български продуцент, ами сатрап на Universal Music Group и Sony Music Entertainment на територията на България. Нейната дейност е изцяло подчинена на бизнеса на тези две американски (или ако щете еврейски, предвид произхода на собствениците) компании, като една от основните стратегии е глобализацията на образците в поп културата, в която американските такива да са водещи. Не случайно е и основен продуцент на различните reality talent shows в българските телевизии. Идеята е да изловят и отсеят де що има български музикално талантливи младежи, за да ги обвържат след това с не толкова творчески, колкото бизнес договори, заставяйки ги да се изявяват, като талантливи но безлични гласове на размразените от каталозите на гореспоменатите световни компании музикални полуфабрикати.

Подвеждат без срам и публично хванатите в тези им мрежи талантливи хлапета, че им дават шанс за световна музикална кариера. Т.е. пробутват им, като "american dream" само "bulgarian bullshit". Защото прави ли се международна кариера с песен от каталог с готови полуфабрикати на основно евтини западни композитори (според световните "звездни" стандарти), които са от "оригиналния" репертуар на 10 начинаещи изпълнителя от 8 страни по света? Както е известно някои млади певици (за певци в момента не се сещам), осъзнали поставянето си в унизителното положение на "изпълнител на вторични суровини от каталога" се осмеляват да се опълчат на тези практики, което обикновено ги поставя в ролята на аутсайдери, рискуващи да изложат на разбиване от музикалните гиганти на мечтите им за кариера. Ако "Вирджиния рекърдс" продуцира някакви български списвачи ("автори" е твърде голяма дума за тях) то това са наистина долнопробни, безталантни, примитивни човечета, сляпо подражаващи на най-пошлото в музикалните западни образци. Чуйте им само музиката, послушайте им текстовете на тия "лауреати на български музикални награди", ако имате милост за ушите си и ще видите към какво дъно се завлича българската популярна музикална култура! Едно позорно и целенасочено падение!

ах, ама тя записвала "при саймън кауъл" и той не дошъл да я храни с лъжичка между повръщанията от дрогата! как не го е срам! впрочем, той и до днес надали е разбрал, че тази женица е записвала "при него"...

ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ! СЪБЕРИ СИЛИ В СЕБЕ СИ, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!! НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ХОРСКАТА ЗЛОБА. ВАЖНО Е, ОБАЧЕ НАИСТИНА ДА ЧУЕШ ДОБРИТЕ СЪВЕТИ, А НЕ САМО ДА ГИ СЛУШАШ!

"Краставите магарета през 9 хълма се надушват"

СКЪПА ЖАНА, НАЩЕТО ОБЩЕСТВО НЕ ТОЛЕРИРА НАРКОЗАВИСИМИ, ХОРА С ДРУГА ОРИЕНТАЦИЯ И Т.Н.....НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ В СВЕТА ИМА МЯСТО ЗА ВСЕКИ И ЧЕ В ТОЗИ СВЯТ НЕ ВСИЧКО Е ЧЕРНО И БЯЛО....НО ТИ СКЪПА ЖАНА ИМАШЕ ШАНСА ДА ИЗГРЕЕШ КАТО ЗВЕЗДА, ИМАШЕ НЯКАКЪВ ЧАР В НАЧАЛОТО И СЛЕД ТОВА НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ТЕ ХАРЕСВАМЕ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАРКОТИЦИТЕ НЕ СА ЕДИНСТВЕНИЯТ ТИ ПРОБЛЕМ, ИМАШ ПРОТИВНО ПОВЕДЕНИЕ, И МНОГО ДРУГИ НЕЩА КОИТО МОЖЕШ И ДА НЕ ПРОМЕНЯШ, НО НЕ НИ СЕ НАТРАПВАЙ, ЦВЕТА НА КОСАТА МОЖЕШ ДА СИ СМЕНИШ ЛЕСНО , КАКТО И ПРИЧЕСКАТА, НО ОСТАНАЛОТО ?!?!

Тази отдавна трябваше да бъде забравена от медиите. Няма нужда да ни дават за пример една наркоманка, която се "била поправила" и виждате ли, това е голямо геройство. Няма ли нормални хора за показване за пример?

Ами явно не им плаща твърде зле продуцентката Саня, щом като могат да си позволят с месеци да се "самолекуват" и да работят над себе си...Аз не мога да си позволя този лукс и се самоусъвършенствам, работейки на две места...

"Тази любов приключи преди 3 месеца. Преди всичко не можех да разбера защо на човек, който ти казва, че те обича, му е толкова нужно да те свали, да те види долу." ------------- Не я харесвам никак Жана, нито като жена, нито като характер и поведение, но тук съм на 100% съгласен с нея. Булгаропитека (разбира се това не важи за всички български мъже, а за оная определена порода, която всички знаем коя е) наистина има много тежки комплекси и желае да унижи и смачка всяка една по-успяла или красива жена. Примери безкрай

Жаниният "булгаропитек" е вносна порода и не е "булгар".

Тя и не 1 и 2 местни булгаропитеци също се завъртя.Първият й арест май беше с баш булгар булгаропитек.

Не само Саня те е хранила като майка.....Целия интернет също те храни.....И то нон стоп....

Чудно на какво ще учи младите таланти - как да шмъркат по-качествено и как да се напушват до самозабрава?!? Стига ни навирахте в очите тази пропаднала особа.

"Наричал ме е боклук, наричал ме е наркоманка." - това го знае цяла българия, само на Жана не и се нрави.

Болят ме макаритееееееееееееееееееееееееееееее !

Ами намажи си ги с мехлем :)