Star Wars: Последните джедаи с нов трейлър (видео)

Новият трейлър на "Междузвездни войни: Последните джедаи" направи своята световна премиера тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Star Wars: Последните джедаи с нов трейлър (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори "Докато свят светува" свърши. Това разреждане на оригиналното съдържание води до сервиране на гола вода.

Междузвездни пръдни/напъни: последните жаби. Поредната изгъзица на системата за промиване на мозък на Hell-y-weed.

Има наказание за тъпизмите, които лукас филм сее по света. Не случайно Мърдок окраде своя съплеменник Лукас до шушка. Така спечелените пари се изпариха.

Платил е май в акции на Дисни. Един вид Лукас е придобил част от Дисни.

Егати и идиотизма! За кого е предназначено това? За тъпи, промити мозъци, които си въобразяват , че са кой знае какво като отидат на кино да гледат глупости, недостойни дори за деца.Лукас -филм- милиардер.

Ще си пусна трейлъра на Knights of the fallen empire и в него ще намеря повече сюжет, драма и автентична SW-атмосфера, отколкото във всички продължения на Дисни оттук до вечността.

Изгледах трейлъра. Ефектите са върха на технологията, но това не прави един филм. Добавили са някои роботчета към вече известните, които ми изглеждат като кръпки. И като започнат да редят фрази като "фулфил йор дестини", "и соу уор", ми иде да се издрайфам.

и на мене ми идва да се издрайфам като ти чета глупостите

Да се разберем като мъже тогава? Утре в шест часа пред историческия

Като дете, съм отраснал с този страхотен за времето си филм. В наши дни, след като търгашите от Дисни опорочиха всичко и го превърнаха в печатница за пари, не намирам дори капка очарование, нито в новите филми от поредицата, нито в поредния трейлър, който ... нека бъдем честни..е е*ати тъпия трейлър, а за селската проява да наръгаш куп щурмуваци на мач, мога да кажа само че е това е толкова правено, толкова изтъркано, толкова пошло, селско и печалбарско. Дисни сумяват да съсипят, но и да експлоатират всичко. Успяха да съсипят и образа на Дарт Вейдър, определян някога, като един от най големите екранни злодеи, от ранга на героите на Копола. В момента Вейдър те гледа ведро от всяко детско меню, гащи, блузки и сокчета. Е гати падението!

Това дето са луднали децата по него е Гармадон бе (лорд Гармадон). Има някой прилики с Вейдър, ма основната разлика е, че Гармадон е с 4 ръце :)

щом обичаш толкова злодеи, дано се срещнеш един ден с някой такъв наистина. Да не остане нищо от тебе и да бъдеш щастлив, че ЗЛОДЕЯТ Е ИСТИНСКИ

Бунтовниците побеждават единствено във филмите на -мановете и -голдовете. А рейтингите на Холивудските филми са все надолу и надолу през последните 20 години. Затова една част от Холивуд си основа Фестивал на независимите, качествени филми, до които обикновения американец за съжаление трудно има достъп, защото мановете и голдовете са се вкопчили в разпространението и контролират всички салони.

Само като чета коментарите и се чудя.. аме ма'аму... тука имало по-големи сили и от Холивуд + Боливуд взети заедно. Абе момчета и момичета на 16 и 61... защо така става.... уж всички големи критици... а всичко създадено по тази земя... не става. Защо всички добри в професията си се реализират в онзи омерзен край на света. Еми ето и отговора: Там се цени чуждия успех, а не се търси винаги повод да бъде оплют някой и продукта му. Когато започнете да се радвате на чуждия успех и да плачете с чуждото нещастие тогава ще сте добре, научете се да го правите и ще видите че светът не е толкова лошо място за живеене. Хайде... плюйте си със здраве....

Чуждият успех се цени на кукуво лято. Киноиндустрията в Холивуд знаем от коя "сила" се владее. Как брутално смачкаха опитите на някои желаещи като Мел Гибсън да покажат рзлична гледна точка чрез долни компромати. Или нарочно въртяха камерите да не хванат лицето на Винс Вон, докато МСтрийп плюеше Тръмп. А най-лошото е, че разни отвлечени истории сред звезди и комикси се използват, за да се втълпи чрез метафори кои са добрите и лошите в съвременния свят.

ганьовците давейки се в собствените си изпражнения се опитват да отгатнат в какво се състой очарованието на един от най хубавите филми правени някога, ... е няма да ви се отдаде, защото, битието определя съзнанието, пробайте с нещо турско-индийско като "Катун" или "Слона моя приятел"

"Катун" или "Слона моя приятел" не съм ги гледал, но като история може да са на светлинни години преди седмицата на Междузвездни войни. Ако не бяха техни правата, дори трябваше да са осъдени за плагиатство. Тотално копиране. Плюс тотални глупости. Филма бе: копирано - копирано - глупост - копирано - копирано - глупост... Търси например в Ютубето: star wars 7 vs original trilogy comparison Слепи непример линка youtu. be/hlHlqFNnhIE Като тук например са 14-15 минути кадри от копирано, а има още. Че то колко дълъг е филма? Едва ли не 10% от целият филм е копиран почти идентично. Това без глупостите. Обясни защо пиле ще чука с клюн метал? Обясни защо животно в пустиня, ще е с броня? Че то ще рухне от бронята, а не от врагове. Защо онази очилата се провикн в бара? Че всички разбраха къде са. Сега не помня другите, но имаше още много такива пълни безмислици. Иначе ми е предално ясно защо се харесва Междузвездни войни. Освен филмите съм гледал поне още 6 анимационни сериала и играл поне 20-25 техни игри. По-скоро ме интересува ще излезне ли нов KOTOR или SWTOR.

И не ми е ясно как истории в компютърните игри, са много по-добри от тези в новите филми! Наприме ако в Ютубето потърсиш "KOTOR 2 Kreia", как историята там е стотици пъти по-добра от например в седмицата? Разбира се играта е прекалено стара, за да се препоръчва, макар неотдавна да я преправяха да въри дори под Линукс.

Американски тъпни! Тук не бива да има западно влияние и да се облъчват хората с безсмислени еврейски съчинения.

Всъщност се взимат идеи от цял свят. Думата Джедаи е май от индийска секта. Самата представа за тях, се градяла на книгите на двама автори. Единият бе Кастанеда и дори имали договор с него, да ползват понятия от книгите му. За примера преди да излезне филма, последната книга на Кастанеда тогава се казва "Сказания за силата". Разбира се нямат нищо общо - там няма битки или поне не такива. Пък и за него се спори дали е взел идеите от други места за разните индиански вярвания. И в много други филми, идеите са външни. Като например в Матрицата.

Е как пък го свърза точно пък Кастанеда с тази боза?

всеки мрънка за нещо навремето алек гинес бил казал че междузвездни войни били пълна глупост сега светът помни алек гинес единствено в ролята оби уан

Навремето помнеха Гинес, като един от актьорите имали шанса да играят в Междузвездни Войни. Сега го помнят като един от купчината пичета, негри, аматьори и компютърно генерирани актьори, участвал в бозата на Дисни.

Седма серия беше тотално безидейна, пълна с глупости, копи-пейст версия на 4-та серия. В нея, както и в страничната история Rogue 1, липсваше духа на Междузвездни войни. Не очаквам нещо по-добро и сега...

Даже хората в Ютубе правеха сравнение на стари и нови кадри от седмицата с другите епизоди. Примерно цепят екрана на 2, а на моменти и на 3 и пускат кадри от различните филми. И докато в началото още се издържаше седмицата, нататък вече ми се повръщаше. Как може толкова да не измислят нещо ново? Тотална безидейност. Аз бих забранил в следващите 20 епизода да се спомене "Звезда на смърта". ;) А освен копирането на 20+ неща, филма бе пълен с глупости. Някакво пиле чука с клюн метал. Някакво животно с метална броня в пустинята. Очилатата се провиква в бара, че да знаят и в другият край на галактиката къде са. И още сумати подобни глупости, които вече съм забравил. Това без моментите където до предималко размяташе лошият Рея или парализираше, но после бе гола-вода, пък било то и ранен. Като история филма бе -10 по десетобалната система от 0-10. Ако не бяха техни правата, трябваше да ги осъдят за плагиатство. Хубавото бе, че новите актьори си играха добре. Макар да са подбрани според американските раси - бяла, негър, мексиканец. За сметка на това старите не блестяха с нищо. А Лея бе като с гипсирано лице, което не може да мръдне. Даже преди коментирах, че е добре в следващият филм да я убият в първите минути и повече да се появява. Тя пък после почина реално.

А ВСЯКА НЕДЕЛЯ ПРИ НАС ВЪРВЯТ И НОВИTE СЕРИИ НА ... STAR TREK DISCOVERY .. :))) В НЕДЕЛЯ БЕШЕ 3-ТИ ЕПИЗОД :))

И тук го има по торентите...

Пробвай Орвил. Засега е по-интересен от Дискавърито.

Почвам да се опасявам че се почва едно изсмукване на глупости от пръстите за да се направи една нова серия с мултимилионен приход и това е. Духът на Лукас май отдавна не е в тази галактика

Ми ... нали затова Дисни купиха правата - да си цоцат франчайза до последно. Всяка година нов филм - било то "Епизод", сериал (анимационен), или самостоятелен за някой от героите. Сега правят за Хан Соло. Видяха успеха на филмите на Марвел и след ДС и те скочиха на влакчето. Играчки, дрехи, увеселителни паркове. Тая инвестиция от няколко милиарда трябва да се избива (и ще се).

Нещо не ми се гледа Гавър на "Империята отвръща на удара"...

Дано не е гигатски провал като седмицата. "Междузвездни войни" от отдавна не е само филми, а и множество сериали, игри, комикси, та дори май на Лего. Интересно как от хваната идеи от разлини места се създава такъв продукт, почти тип религия. Първоначално Лукас мислил да прави уестърн. ;)

Този път обаче няма да ме излъжат, няма да го гледам на кино. TFA беше изхвърлени пари на вятъра.

Мноого жалко, унищожиха хубавия филм. Последните серии са пародия и комични глупости.

поредната холивуду шитня

Холувуд проповядва религията на Вавилон - култ към временото творение вместо почит и благодарност към вечният свят всемогъщ и съвършен Бог и послушание на Неговата воля и закон, посветени на живота през вечността.

Отдавна я няма сагата,сегашното е жалко подобие на ОРИГИНАЛА

Поредната вавилонска сага в която ни се внушава култ към силата вместо стремеж към истина и справедливост. Но в Божието царство силата се дава на тези, които са отдадени на живота и се грижат за ближните. Бог ни дава сила, разум и таланти за имено с цел да сме по-пълноценни и ефективни в грижата си за ближните, които са наши братя и сестри. А сила, гордост и суета са гибелна комбинация.

Гледал ли си въпросната "вавилонска сага"? Щото тя проповядва същото, за което говориш.

Първите три серии и една от последвалите. По времето когато бях млад възпитаник по неволя в религията атеизъм, която е езическо поклонение на творението - идолопоклоничество. Затова в езическите общества има култ към личността. На практика езическите религии към които принадлежат атеизма (пантеизъм) и гностицизма (абстракционизъм) са създадени с идеята да подчинят хората на суетните плътски страсти на тленният грешен човек, които иска да заеме мястото на Бога в техният живот.

Много добре, да видим колегите.