Коментари - Вижте най-красивите манекенки в света без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормалните жени невинаги са така зле без грим, както тези. Това показва колко са изтормозени жените с такъв вид занимание, явно пораженията са сходни с тези от проституцията. Като добавим, че сигурно преобладаващо са и наркоманки.

Ами не знам, ама най-красивите жени са точно проститутките, явно никога не си имал взимане даване с тях, за да покажеш такова непознаване на материала :)))

Въпрос на вкус. Специално тези, които ни препоръчваше преди време, въобще не стават. А и срока на годност на една проститутка е 2-3 години, максимум 5. Смятай за каква амортизация става въпрос. Отделно примитивната същност, която погнусява.

Без грим по ми харесаха, но тази Елза Хоск направо ми взе ума. Невероятно красиво същество, просто прелест

Този неандерталец ли, с 2 см. чело?

естет

Удивително незапознанство с женската красота :)))

И само да допълня - много хора говорят за силикони, изкуствена красота и прочее глупости. Ами нали знаете коя е Велислава Дърева, Искра Фидосова и Цецка Цачева? Ами айде, сложете им екстеншъни, силикон в гърдите и задника, хилаурон в устните и ботокс по лицето и вижте дали ще заприличат на тези от галерията. Всъщност това което красавиците правят е да се ЪПГРЕЙДВАТ! Добре го запомнете това. Защото имат база данни в терминала :)))

Ти луд ли си да даваш за сравнение 60 годишни бабички с диабет и подагра, направо ще ме скъсаш :D

Момичето от снимката може да няма грим,но се е подула с ботокс навсякъде и само грим и липсва.

първата снимка без грим, с надутите джукеси като маймунски гъз и тъпата, жална физиономия е като бушонирана от сЪпруга си верно!

Всичко е бизнес!

Много добре изглеждат с изключение на 1-2, които не са си доспали. Но се вижда, че имат хубави черти. Няма как да изглеждат като на снимките с професионален грим и фотошоп, но и без грим се вижда, че са хубави момичета.

zeddd

А и повечето снимки без грим ми приличат на собствени селфита, т.е. няма професионална камера, няма допълнително осветление.

Напротив - повечето снимки без грим дори сякаш са от една професионална студийна сесия, никакви селфита.

Само Адриана Лима си е ок

Много е смешно и жалко, това нещо - "no makeup makeup". Май само леля Синди е без грим наистина. Статията би трябвало да носи заглавие - манекенки без Photoshot. А и повечето изглеждат много по-добре преди фотошопа.

Преди време точно тук имаше коментари за моделите на Victoria's secret как били "целунати от бога", "нереално красиви", "уникални създания" и прочее суперлативи; как всички, които твърдят, че на улуцата има по-красиви жени са "комолексари" или "злобарки". Е, нито една не намирам за истински грозна, но и истински красивите са рядкост сред показаните в галерията. Обикновени високи и слаби момичета и не съм комплексиран, нито злобен, но повечето са си средностатистически.

моделите на виктория'с сикрет за мен лично са едни от най-красивите жени в света, с или без грим, все едно; иначе за грима-много, ама много рядко може да се види някоя изключително красива без грим жена, най-малкото защото сме свикнали да гледаме красавиците само с грим, много, много грим, било по списания, видеоклипове, телевизия и т.н. чела съм интервю на една от моделите и тя казва, че за перфектната снимка трябват поне 100 кадъра, от които избират само няколко и после ги обработват допълнително...повечето жени без грим са нормални, да кажем, да не кажа безлични, няма лошо; аз лично се гримирам всеки ден-без фон дьо тен, но очите задължително; а особено красива жена бих казала, че е мишел пфайфър, безумно красива.

Не са за изхвърляне да ти кажа. Не знам дали са целунати от Бога, но определено са съчетание от доста неща. Истината е, че няма много жени, които да съчетават едновременно добър ръст, хубаво лице с правилни черти и хубава фигура. Ако една жена има хубаво лице, може тялото й да куца или обратното. Или да е ниска, с къси крака или грозно оформени крака, грозни прасци, глезени и т.н. Или висока, но с едра и груба структура. На пръв поглед повечето от тези момичета са комбинация от всичко, което е прието за еталон за красота. Високи, с фина структура, с дълги и красиво оформени крака, изящни ръце, хармонични тела и пропорции, хубави лица или поне с правилни черти. Рядко има жени, които без грим да са много красиви. Поддръжката при тези е голяма, но определено имат добра основа по рождение. И като ги гримират, облекат и т.н. наистина изглеждат възхитително.

Предполагах че летисия каста е грозна без грим...но сега като наистина я видях....чак ми стана тъжно за нея! Синди е направо мъж! Но тя не е млада така че й е простено! А бар рафаели е като бабичка! Тъжно,тъжно

Това е чудесно, но ако изпитват страст към цветнокожи и мюсюлмани за какво им е тази красота, да вдига рейтинга на Доналд Тръмп и порногравските канали! Къшмер и Резил! Считам, аз, който не съм цветнокож и мюсюлманин, за унизително това, и тази присъда наложена ми от Аллах, за несправедлива. Това не канцеларията на Рекс Тилърсън.

Верно че зорлен се правят на маймуни с тия джуки но са си хубави момичетата.А който не му харесват да вземе да си публикува приятелката си без грим да видим ние дали ще спим

"манекенките" са супер грозни жени.Отговарят на вкуса на дизайнерите, които са педали и мразят истински красивите жени.

не ви ли е срам да говорите подобни абсурдни глупости? Наистина ли има хора като вас...то бива прости неандерталци, но това направо ме кара да си мисля че еволюцията не е стигнала до голяма част от човечеството.

Както беше казал лиричния герой - и те сер.т....:)

Знаете ли защо жените с големи джуки, особено тези със силикон изглеждат травестити? Особено като махнат грима - очите сравнени с устата изглеждат доста по-малки и това ги прави мъжествени. Истинският символ на нежна женственост е - изразителни очи, които доминират над устните, затова и до ден днешен такива лица слагат на куклите.

евала за коментара :)

ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТОВА ??? ... ЖЕНИ , ТРАВЕСИТИ И ВИЕ ОТ АТАКА, .... АКО СИ КУПИТЕ НАШАТА КОЗМЕТИКА ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ СЪВЪРШЕННИ :))

как ще спя тая нощ бе

То джуки кат джуки,дайте да сравним сливите от компятяяя!!!

И с грим, и без грим, все са си с изкуствени джуки и цици, направо грозотии...

Ми те ако се и усмихваха малко, вместо все да гледат сякаш са им застреляли кучето ...

И какво...всичко на грима ли се дължи?

Наталия Водянова е 1 с грим и без грим дори без грим по-красива. Рускините нямат грешка! Много грозни лица без грим някои и плашещи!!

Точно Водянова е уродлива рускиня. Има няколко типа рускини, и тя е типична, но не спада към хубавите.

Защо ни натрапвате тези грозни същества, имаме си много хубави натурални българки които са без тези изрватени подобия дето си слагат във тялото.

Много си старомоден, тези извратени подобия се казват силиконов гел, може и във дупето и във гърдите да се сложи.Имам комшия който си сложи силикон във мускулите за да изгледжа като мутра.

и за капак, снимките без грим са правени с възможно най-кьопавата техника!

И потръпвам, брррррррррр. Все едно пареща медуза да те цуне. Ужас.

lu4ka

Някои са си откровено грозни.

Ел Макферсън без грим ... смях в залата. Гримирана е, и то доволно.

и всичките с дебели джуки като срамни устни. Възмущавайте се сетне, че кифлите с тънки усти си ги надуват с хиалурон. Модата налага тоя тип красота, жени с тлъсти усти. А и казано честно жена с тънки устни е доста грозна гледка.

не стана ясно от твоя коментар-ако сме с тънки устни (демек грозни)-да ги надуваме ли със силикон или не?! щот и тва е грозно? просто питам ,моите са си нормални ;)

Лима си е класа и с грим, и без...

По барлите ще ги познаете!

Някои са хубави без грим, но на някои си им трябва даже в повече.

затова в моята родина предпочитаме момченцата! запознайте се с "бача-бази" - обогатете се културно!!

Тва Роузи беше нежно същество, но и то си надуло джуките, все едно съпругът му Джейсън-каратиста е отпердашил един ритник в тях. Ужаст!

ИНАЧЕ -ГРОЗНА РАБОТА!

"Ел Макферсън без грим" си е Ел Макферсън с грим.

Ужасно точно!

Брат, некои без грим са W0W /блъх/

Излиза, че мъжете сме по-красиви от жените, без грим.

ТЯ ИМА МНОГО СИЛИКОН

тая от "заглавната" снимка вероятно я гримират, за да намалят маймунските джуки

всяка бг корва твърди, че е много успешен модел, а пък тук една българка не сте вклчили! да бяхте турили поне катрин вачева да се посмеем!

Много по-интересно е да ги видим без дрехи

Нищо особено не са. Някой са даже грозновати.

Всеки който малко разбира от шиене на дрехи знае, че за разлика от фотомоделите за които е изискване да са красиви, за манекенките това не е така. За тях изивкването е да са стройни и слаби, защото на такъв тип тяло дрехите стоят най-добре.

Така е, пропуснали сте само най-важното - ръст 1.75 и нагоре. Има изключения 1.70, но за манекенка това е нисък ръст. но също ги допускат до ревю, но по-рядко от високите.

Сега ако можете да ги покажете и без пластичните им операции, цена няма да имате.

Сега с нетърпение очаквам нашите да ги последват и да си направят такава реклама.

Само Наталия Водянова е по- красива без грим... другото е фалшива новина

Що Адрианчето не е ли хубава?

И Ирина... Въобще рускините са си хубави без грим

Ирина е много грозна без грим. А Водянова изненадващо както никога е хубава :