5 здравословни проблема от често гледане на порно

Интернет предлага изобилие от безплатни и леснодостъпни сайтове, като те се оказват едни от най-посещаваните.

Обратно в новината

Коментари - 5 здравословни проблема от често гледане на порно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми, хайде, като другите чекиджии и биячки на катерици ги е срам(а това е 99,99 процента от населението), аз да си кажа. Няма нищо лошо в порното, ако не се прекалява. Не вреди на брак, на връзка, на секс. А, за това, че показвало измислен свят!? Че вие като гледате "Игри на тронове", например, тръгнали ли сте да колите, бесите, обезкостявате и разчлениявате и да викате дракони? Възрастният човек заради това е такъв - може да различи фантазия от реалност. И с порното е така - фантазия, която никой здравомислещ няма да тръгне да повтаря в живия живот, а просто ще отпуска и ще се развлича с нея.

Работа за безделници. + гарантирано намалява сексуалните изяви в реалния свят. Това е причината за демографския срив, при това първи като ген ще изчезнат чекистите.

"гарантирано намаляване на изявите в реалния свят " - те това е и моята цел, че иначе много се потя и моря. А с порното и онанизма е друго - за кратно време и без особени усилия освежава и приспива ( малко неща могат да правят това едновременно).