Джоли и Полтроу: Уайнстийн тормози и нас

След като Роуз Макгауън се оплака от сексуално насилие от страна на Харви Уайнстийн, още звезди обвиниха продуцента.

Обратно в новината

Коментари - Джоли и Полтроу: Уайнстийн тормози и нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно проститутка от околовръстното да се оплаче от сексуален тормоз от иначе така чаканият клиент! Изперкали залязващи к..рветини

Кастингите за добре платени женски роли винаги първо минават през леглото на продуцента. Винаги е било така и така ще бъде. Не знам тези момета защо се правят на ущипани...

ТОГАВА, А ИЗЧАКАХА ДА ГИ НАПРАИ БОГАТИ И ИЗВЕСТНИ?!? А кат са почнали да си казват да си кажат за всяка роля как са се докопали.

Само да попитам : Не е ли сексуален тормоз това , аз да си поискам, пък те да не ми пускат?

Мъж с власт и пари на върха на кариерата си и купища жени жадни да пробият в киното. 2+2=4 Толкова може да обвиняват Уайнстийн, колкото и всички актриси, които са си мълчали близо 20г. докато кариерите им са летяли нагоре, благодарение на този "изверг". Сега, груповата амнезия изведнъж изчезна. Не го оправдавам, но след 20г. да търсиш реванш просто позволява всеки да си измисли всичко. Нали се сещате, че разследване вече не може да се проведе. Само да се скапе една кариера. Ако бяха го направили по-рано жертвите щяха да са по-малко.

По-добре късно, отколкото никога!

абе само на мен ли ми се струва странно, че и двете са били някогашни, настоящи, бъдещи или все под някаква форма гаджета на Брад Пит. Да не е имал мераци към него ...

Ми естествено, че ще им посяга. Да не искат да играят шах с него?

Ами, както виждаш, не е естествено.

Дълго са мълчали и затова са толкова много, ако бяха казали по-рано с няколко десетилетя, щяха да са по-малко. Глупави жени - значи Оскара е преди всичко за тях, на ВСЯКА цена са били готови.

Много дълго са мълчали!Иначе във филмите са екшън смели-раздават бойни сцени и наказват лошите.

Не е толкова лесно! Тогава това е означавало да бъдеш завинаги изгонен от Холивуд и край на кариерите им. Явно всички са знаели, но никой не е говорил за това публично.

Хм?!? Значи когато един мъж поиска секс от жена, за да и предложи кариера е сексуален тормоз? А когато една жена се самопредложи за секс за да гради кариера какво е?

Опит за подкуп. Подкупва с каквото може. Сексуален тормоз е, ако е в позицията на силна.