Австралийските огнеборци в нов горещ календар

Австралийски пожарникари заснеха традиционния си календар с полуголи кадри за благотворителност.

Обратно в новината

Коментари - Австралийските огнеборци в нов горещ календар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама тия пичове верно ли са само пожарникари?!

е, кви да са? сичко си имат - маркучи, макари, мощна струя, ... пожарникарски панталони с тиранти, зала за фитнес... :)

Въй!

А БАШ ПОЖАРНИКАРЯ КЪДЕ Е :)) ... ОНЯ ЧАРОВНИЯ КАРАТИСТ :))

неговите снимки ще са от кръста надолу, по калци и бутонки...

Чудесно ми започна вторникът! :)))))

С риск да разсърдя разгонените лелички, коментиращи тук, ще си позволя да заема страната на мъжете. Да, готини са момчетата, стават за изплакване на окото, но това е всичко. Тези дето точат лиги да си лягат с един, няколко или с всичките ( що за ненаситност!? ), са същите дето се оплакват, че мъжете гледат само външния вид на жените, търчат подир млади и засукани красавици, а не поглеждат "истинските" жени. Е, истинските мъже не винаги изглеждат така. Моят например е малко над 70 кг, но е 100 % мъж и не бих го сменила за нищо на света :)

стискам крепко десницата ви... а бе, поздравявам те за коментара! ;)

ах мамината тя, сладурана, хвалиш ли се кво, аре бегай да се чешеш, нали си засукана млада мадама, тъпи .урви бол

И добре, че са бол, че да може и ти да намажеш нещо

Гасене на пожар по Бургаски. - Циганки при моряците на кораба. - Срещу солидно заплащане.

АБЕ ТЕ И УКРОПИТЕ И АЛ БАГДАДИ БЯХА ПУСНАЛИ КАЛЕНДАРИ С КИБОРГИ ОБАЧЕ КОГАТО КИБОРГА СРЕЩНЕ ОГНЕМЕТ ШМЕЛЬ-М СТАВА НА ТОУСТ (ПРЕПЕЧЕНА ФИЛИЙКА) :)))

остави огнеборци, остави телата им, най-важното е как се оголиха и лъснаха комплексите на българския Ганю. Браво!

Мисля, че Ганювиците точно "лъснаха". А фотосесията намирам пошла, дори унизителна и подобава на платени млади женици, но не и за огнеборци, щото навежда на мисълта по-скоро за водопроводчик, чистач на басейн или евентуално момчето, дето носи пицата ...

Алоууу защо да подобава на платени млади женици? А на платени млади мъжленца не подобава ли? Има и мъже, продаващи "ласки", има и мъже стриптизьори. Стига жените сами сме се ритали по кокалчетата все едно най-древната професия е запазена само за нашия пол.

Също така какъв е проблемът да си водопроводчик, чистач на басейн лили да разнасяш пица? Все честни начини човек да припечелва пари.

а такива нямат никаква сила в мускулите, не са им работещи ...жив козунак... Добре, че и нашите не са такива, че често се налага и работа да вършат, а не да позират.

Евала момци. Въпреки, че съм с бирено коремче ме кефат. Така и трябва да изглежда един мъж, добре подържан и желан. Дали вфитнеса , дали в къщи всеки трябва да тренира. А не да гледа биг брадър и шампионската лига с бира в ръка.

МЕДИЦИНСКИ ФАКТ - СРЕД БОДИБИЛДЪРИТЕ ИМА ПОВЕЧЕ ГЕЙОВЕ ОТКОЛКОТО СРЕД НОРМАЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ ....... А В АВСТРАЛИЯ ИМА НАЙ-МНОГО ГЕЙОВЕ НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО В СРАВНЕНИЕ С ЦЯЛ СВЯТ :)) ... БЛЪСНИ ЕДНА ЧИКИЯ :))

А, дано, детройт!

що да е "въпреки" бе, брат? напротив, точно за това требва да те кефат на макс. модел за подражание. предполагам, че и мен, ако требваше да ме щракнат сека година полугол, щех да махнем некой и друг дециметър от обиколката на талията...

Уж жените обичате животните, ама не пропускате случай да набиете катериците. За какво ви е тоя календар. Порно сайтове няма ли за вас? Там има същото по много.

Я се почеши по косматия бирен тумбак и пръдни яко за успокоение, то иначе няма как да се облекчиш, че явно и сам с ръка не можеш да си го намериш, камо ли да си го видиш.

определено си мечта за всеки мъж... :))) дори да изглеждаш като мис вселена, като ми спретнеш едно-две подобни изречения - чакаш следващия.

майка си ли визираш, че не стана ясно да се уточниш да не се сърди жената.

Както се вижда, българска дама не я е страх да си поиска, не я е страх да изневерява, не я е страх да я помислят за урва, каквато е. Това семейсто, деца, морални устои - майната им. За едното еване всичко да върви по дяволите.

се изка...пардон изходи!

за останалите жени

Ха, очаквах да видя само пъшкащи жени в коментарите, а то злобата на българските мъже яко са се развихрила. Всичките са гейове, а? Е сега, не могат всички да бъдат груби, ниски и космати балканци...

бг неандерталците хептен злобни кат жените...не се видят на кво приличат-мазни, черни, мургави, бръснати глави, космати, шкембелии болшинството, много рЕдко някой поддържан..ма иначе много знаят да лаят, ай сиктир

Хайде български огнеборци, какво чакате, покажете на тия хора!

да им покажем например пожарникар номер 1 гол

Вижте им фб страницата, момичета (и някои момчета ;-)) Има какво да се види и там.

Еми те така. Момчетата при нас са по мръсни с повече татуси и с не толкова сини очи. Иначе другоото е същото. И Австралия е политкоректна и гейориентирана. Това си е календар на Австралийския Спартакус.

Горяяяяя!

Австралия ти е далече, докът стигнеш- шъ угаснеш. Я докът гориш, прескочи отсреща.

Ако знам, че ще дойдат тези момчета, ще взема да спретна едно мааалко пожарче ;)

link/buy-online

Айде, купувайте: https://link

много добре...

За една Австралийска зелена карта, бих легнала с всички заедно.

Аз също....

Аз и без Зелена карта бих легнала с всички заедно! И то по няколко пъти....

Иван Петров

то ще си легнете, ама трябва и някой мъж да поканите, та да стане и нещо друго освен да си държите ръцете

На твоите години е нормално. Може да е за последно.

Тия нямат ли работа, та по цял ден да блъскат във фитнеса на химия? Честно казано ми прилича на гей-календар с огнеборска тематика

Така е баце! Тука яко гей парад. Малко мъже останахме вече......

Иван Петров

бе, и аз ходя на фитнеса, ама тия са хептен захаросани петленца...

Ми, дано си прав за второто. Поне няколко от тях да са....олеееее!!!!

Малии, тука се е вмерисАло на катерици яко! Ма замивайте го по-често ба.....

Ммммм, 4, 5 И 13. Пу за мен!!! Много обичам секси мъже да се усмихват.

Ти па избра най-грозните ма. Иначе сичките ша ги шпоря на рунтавелката!

Ма какво сте ми се захласнали бе рошавелкиии.....наште маркучи са по-дълги от техните. А макарите са ни по-големи от техните......

Снимай - да видим. Не вярваме на приказки.

Земи огин, запали ме, направи ме пепел...

Огнеборецо, как те обичам, ще те подпаля със очи. Че аз съм огън момиче - маркуча си към мен насочи! Ах, огнеборецо мой, ти си СУПЕРБОЙ! Във мене пожара угаси, ах, мерси, ах, мерси! Оп, айде, айде, огнеборецо - чакам те! Аз съм чаша свежа кока-кола и върхът на делта сладолед. Знам сънуваш ме нощем гола и киризиш моя секс портрет. Хайдееее, сексиии ! Душата ми, кристална кат' мастика, гръдта ми е пожарникарски шлем и дори пиян като мотика ще останеш дълго в моя плен. Острооо, върти, сучи! И като огнена стихия ще лумна и ще изгоря. Желая теб - защо да крия?! Нали? Страхотна съм жена!

Ех язък. Като нашия Бойко няма друг.

Откъде мога да се снабдя с такъв календар?

Под снимката горе вляво пише Сн: официална фейсбук страница. Ще се сетиш ли по-нататък или още те държи от удара на хормона?

Може да снимаш тези в нашата пожарна :)

Досущ като нашите! Сигурно и те взимат 400-500 долара. :)

Загубих ума и дума!

Също като нашите ...