Захарта може да предизвика агресивна форма на рак

Учени от Католическия университет в Льовен, Белгия, установиха, че глюкозата предизвиква бързо нарастване на злокачествени тумори.

Обратно в новината

Коментари - Захарта може да предизвика агресивна форма на рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-вече глупави или мъдри мисли, урина и фекалии, няма такова понятие ракови клетки, има ракови вируси, които навлизат в нормални клетки и се скриват в ядрата им. При срив на имунитета, започват да се размножават и предизвикват неправилно размножаване и на клетките гостоприемници, които образуват туморните маси.

ok

Da pazi Gospod!!

Спирането на захарта не лекува рак. Знаете ли, че нулев прием на захар няма почти никакъв ефект върху раковите клетки. Те така или иначе си получават глюкоза от други видове храни и дефакто постъпилата глюкоза в клетките е намалена само с около 10%, което не може да спре развитието на рака.

стартирането на раков растеж става от ракови вируси, а не от захар, това е вторичен процес и не при всички, не баламосвайте народа!

И да не забравяме, че човешкото тяло непрекъснато генерира ракови клетки, които имунната системахваща навреме и ликвидира. При силен стрес и лош начин на живот имунната система може да се успи и да пропусне възможността да ги ликвидира своевременно. Тогава раковите клетки се размножават до степен, в която организмът не може да овладее сам процеса и тогава вече се говори за рак.