Коментари - Рейчъл Хънтър (48) – страхотна в прозрачна рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия два върха-надигнах моя връх

Отдалеч изглежда добре, но е на 48 и на малко разстояние не е така и не мирише, като младото. Става, но с лубрикант и само за мераклии.

Именно! От лубрикант може и още да няма нужда, щото бабишкерите около петдесетака яко се разгонват, като се усетят, че вече са изпуснали влака.

Какъв влак са изпуснали? Седяли са до 50 години девствени ли? За мъжете знам, че рядко са тези, които на 50 години все още го могат. Това е заради прогресивно намаляващия тестостерон, който на 50 години е една трета от на 25 години.

Такава визия и излъчване се постига по един единствен начин - с огромно количество секс. П.С. Тези зърна ще пробият роклята бре :)

Уау, невероятна дама! Пожелавам на всяка една жена да изглежда по този начин на 48 години! Но така или иначе няма непривлекателна жена. Всяко нежно създание е красиво само по себе си и трябва да бъде харесвано и уважавано от нас мъжете.

ами, готина е, спор няма. но дЕдо род стюърт се оказа голЕма претенция, шътна тая хубавела и си взе поредната по-млада и по-дългокрака блондинка...

Българинът-ужасавящо завистлив и незадоволен.

Страхотна жена, сега е дори по-хубава отколкото като млада.

Както се казва "сложила е на тезгяха" всичко "за продан".

Ако беше се снимала само по катеричка ще ме да е по-вълнуващо!

..пич,пално е сас саитове ..дето са само по катерици . защо си губиш времето тука ?

Как да го не думнеш)))

na 48 e mnogo wseotdaina

...вие на този тензух ..рокля ли му викате бе ?!?...зпадни ценности ?!??..че жената е хубава ..няма спор ..ама редно ли е да прави прелестите си свободен достап на цял свят ?...ами то си има имена за такива жени . в Xoливyд ако не си покажеш гардите и си сас белио вече направо те освиркват ...на червеня килим . ама какво да се чудим на акала им след като публично американски порно крал обявява че плаща 10 милиона на този които го снабди с компрометиращи матерiaли срещу президента им !?!!??...там няма нищо свято и нищо ,което да не е за продан !!!...за това запада не може да проумее защо не може да превземе Rusia ! в Rusia не всичко е за продан ! и не е само в Rusia !...на вред кадето има източно православие е така ! за това им е тран в очите ! тапите западняци не могат да проумеят ,че има хора ,които биха дали живота си за идеалите и ценностите в които вярват ! варху такива хора парите нямат власт !!!

Руски глупости .

....нали ....?!!!

Направо ще и изям путенцето на тая кака...

Сигурен бях, че Бай Ганя ще намери кусури и на този супер милф. С грим била, със силикон била, с "повдигачки" била, с "подпирачки" била... А 100% жените на повечето от тези разбирачи и с фотошоп не могат да ги направят да изглеждат като тази. Оня из*руд от Баш Бай Брадър - Джулиана Гани и със силикон, и с грим, и с фотошоп не изглежда така. А е двойно по-млада... Тази мадама е невероятна и можем само да си мечтаем жените ни като станат на 48 да изглеждат така.

еми 48 си е 48, някак не върви, добре изглежда безспорно, наречи го предразсъдък ако искаш..

Това вече не е предразсъдък, а простотия.

Има човка. Онзи ден видях възрастна жена с "човка", много плаши, честно! Все едно крещи "аз съм професионалистка, обърнете ми внимание!" Жалко е!

Понякога имам чувството, че рубриката Лайф се списва от изгонени журналисти от БЛИЦ....

Ха-ха-ха-ха :))) Това беше свежо :))) Ама БЛИЦ никой не може да ги стигне, онези там са абсолютен връх! Те такава статия не могат и след 10 години да напишат. Всичко им е в стил - преразказ на петокласник. И ще има поне 10 грешки. Отделно им харесва да е по-хард порно, Рейчъл е много облечена за тях :)))

Може, защото роклята, макар и прозрачна, скрива бръчките, целулита, нездравият вид на кожата, да не говорим как се чувства на пипане, и оставя частично видими само формите, които при изкуствен бюст и диета не е трудно да ИЗГЛЕЖДАТ "перфектни". Бабишкерата си е бабишкера ако ще и с емайл лак да се покриен

48 годишна жена е все още във фертилната си възраст, т.е. с работещи яйчници, които отделят естрогени, които пък "опъват" кожата на тялото и лицето. Да се нарича 48 годишна жена бабишкера е проява на върховно невежество. Ще каже човек, че никога не сте помирисвал жена, или пък сте бил само с жени в менопауза. Е, хората са различни, не може всички да са левенти, има мъже неудачници, които жените не ги искат.

Дядото

Бил съм с различни жени. Най-младата на 19 (едно време не започваха със свирките на 10-11). На мерките за левент също съм отговарял - 183 см / 72 кг. Косата ми е гъста и буйна и сега - на 60. Имам правилни черти и нямам физически, говорни и други дефекти, инженер, при соца - научен сътрудник, при капитализЪма стигнал до директор в мобилен оператор. Прави си изводите колко съм бил "на сухо" . Това, което пиша са естествените факти на природата. А това, че някои се прехласват по изкуствени снимки на изкуствени красавици (справка папарашките снимки на същите красавици) си е тяхна работа.

Ако я види Макрон...

...ще рече: - Ех, само да беше с 20-ина годинки отгоре...

...че макарона, че фурната...

Колежката ми има такива ама няма кой да я види/освен мен/...

Рейчъл Хънтър и на 68 години пак ще става, за разлика от някой тинейджърки, които и на 18-20 години не стават!!!

мноо як милф, да и се заровим в цомбите като прасе в тикви

3457

Кви подпирачки ве, мен?! Това си е гънката на блузата й под лявата мишница. Има пластика, ама пък патерици, бастуни и подпирачки - ептен изпушихте в тая теория на конспирацията. Като в другата тема за Кейт - то не бяха възглавници, то не бе еврейска нишка, то не бе Камила да намесят. Страшна работау ей, народът далдиса тотално!

мой обърка мястото на поста. продават се такива, пластични, прозрачни или с цвят на плът. дали има или няма въпрос на преценка, но само да ти кажа, че тази материя не прави такива плътни гънки.

Въобще не съм объркал мястото. Изначално нямаше нужда да репликираш поста ми, а да си пляскаш глупавите твърдения като свой си пост. И не е нужно една тъпотия да напишеш десет пъти, за да бъдеш убедителен. Що не се информираш какво въобще е реплика и каква почва има тя у нас. Ай със здраве.

Човече, не можеш ли да разбереш, че не си прав?! Подценяваш силата на БОЗАТА! В бозата е истината, в бозата ...

Хубавото си е хубаво...

Симпатична баба, ама Макрончо нема я отрази!!

Ми не. макрончо (с малко М!) бележи само тези в категория 62+.

Наистина прекрасна, но не и без намесата на пластичната хирургия - особено в гръдната област...

че и подпирачки има отдолу да им стърчат муцунките.. но пишем 6

Първо не е вярно и второ - няма смисъл да повтаряш едно и също нещо през няколко поста. Разбрахмче, че освен кьорав си и един нещастен син на Онан.

като цецка цачева е

Бах, тези балкони-силикони :).

Мхм... Ние защото пасем трева, та вярваме, че тоно така стоят толкова големи и тежки гърди на 48-годишна жена, родила две деца. Еййй!!! Д-р Енчев, дет се вика... ROFL

вгледай се в първата снимка, под блузката прозират подпирачки отдолу да им стърчат муцунките..

Дават едно предаване за грижите за красотата по света, което тя води. То е старо, ама и аз, дето съм жена, го гледам с интерес само заради нея. Много естествена и чаровна. Да е жива и здрава и все така да разведрява хората.

да е жив и здрав и орача и..щото тоя блясък в очите само с яко ежедневно оране се докарва

Не знам дали може да ми разбие сърцето, но такава жена може да заповяда да ми строши...