Дворецът Кенсингтън обяви кога ще се роди кралското бебе

Херцозите на Кембридж Уилям и Катрин очакват третото им дете да се роди през април 2018 г., съобщи канцеларията на двореца Кенсингтън.

Обратно в новината

Коментари - Дворецът Кенсингтън обяви кога ще се роди кралското бебе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казах какво да ядеш! До април има 6 месеца, значи тя е в 3 тия!!! Толкова ли ти е силно да сметнеш 9-6!??

Хубаво момиче беше Кейт, обаче ето че взе да се превръща в разплодна кобила на кралското семейство. Отначало, като я показваха с Уилям, си изглеждаше както трябва - свежо младо момиче, умно и уверено в себе си. А откакто роди второто, направо изглежда състарена. Мъжа й младее пред нея.

това поне да прилича на майка си!

Чак до април от Пейчева ще слушаме за сутришните гадения на херцигинята и! Не може ли да измъкне възглавничката по-рано по някаква причина???

яж л..на! Нали твърдеше, че била 5-ти 6-ти месец и нямала корем (щото не била бременна, нали!). Можеш ли да смяташ, ма!?? КОЛКО месеца остават до Април!??

Е КАК ДА НЕ МОГА ДА СМЕТАМ. Сметай ти. През Септември обявиха, че е бременна, Значи е била (ако изоПщо е била тя/той) абе сурогатката....втори месец. Защото Септември обявиха, че не може да иде с Джордж за първия му учебен ден. Това го брой за твори месец, ако изоПщо съобщенията от двореца се стиковат в реалността със с реалните събития. Демек те може да си обевеват кото си искът, а ти и аз да си мислем кото си искъме. Сега е Октомври. Колко месеца има до Април? Почвай да броиш на пръсти. Сека бременност (ОСОБЕНО С МОДЕРНИТЕ СРЕДСТВА) може да бъде диагностицирана още до 1 седмица след първото закъснение на цикъла. Даже и преди това, но да не спекулираме. Бременност обявена през Септември, със термин през Април, хаха! Това ше е седмаче тогава.....:))))) АБЕ ХОРА, ДО 10 ПРЪСТА НА РЪКАТА СИ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПРЕБРОИТЕ, ИЛЕ НЕ! КОЙ ВИ ПРАВИ БЕБЕТАТА, АКО И ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА СМЕТНЕТЕ!

ЩЕ БЪДЕ МНОГО СВОЕНРАВЕН ЧОВЕК С НЕОТСТЪПЧИВА НАТУРА КАТО ВСЕКИ''ОВЕН'-УПОРИТА И НАСТОЯТЕЛНА ЛИЧНОСТ ДОКАТО ПОСТИГНЕ СВОЕТО,НО И СПРАВЕДЛИВА! ПОРЕДНОТО ЮДЕЙСКО БЕБЕ ЩЕ СЕ РОДИ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД,ЧЕ КАТРИН Е С КОРЕНИ НА ЕВРЕИ СЕФАРДИСТИ.ЮДЕИТЕ УПРАВЛЯВАТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!!

Оправила си е зъбите. Скучна и мъртва усмивка. Преди беше чаровна и с индивидуален чар с нейните си зъби.

'Тя' (всъщност 'той' продължава да си прави корекции и операции, както и хормонални терапии, защото това е мъж, а не жена, тоест това е трансджендър. Тоест съществото е родено с мъжки полови белези, и впоследствие е претърпело хирургични и други интервенции, та да прелича на жена. Всеизвестно е че монархиите ползват евнуси (другото име на трансджендърите) за лични цели, по хареми и приближени служби на монарха. Съществото требе да съществува под непрекъснато лекарско наблюдение, иначе патлака и другите особености на мъжката структура лъсват и абе...личностни транспформации. ЗАТОВА НЕ 'Я' ПОКАЗВА ПУБЛИЧНО - ИЛИ Я ПОКАЗВАТ ПОД ОХРАНА И БЕЗ ДА Й ДАВЪТ ДА СЕ ОБАДИ! Това, защото който е чел семейната история на Лизбетката, знае защо се случва. Пазарен/а е като кобила на кило! Баба ви Лиз, не мое да понесе още удари по Фапроса за унаследеването си! Кой планира и дизайнерства бебетата на Уилямчо (и за него се носът слухове .....) е вероятно въпрос който требе да зададете на баба ви Лиз.