Тарантино: Знаех за секс тормоза на Уайнстийн

Американският режисьор Куентин Тарантино призна, че е знаел за сексуалните посегателства към жени от страна на продуцента Харви Уайнстийн.

Обратно в новината

Коментари - Тарантино: Знаех за секс тормоза на Уайнстийн | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се че е знаел. Всички са знаели.... Тези дето казаха че не са имали и представа - лъжат най нагло....

И какво стана с Уайнстийн все пак?Кой е по-виновен? Клиентът или проститутките-актриси, а те очевидно са били десетки. Не една или две. Брад Пит знаел, че две от жените му се продали, Фонда знаела, Джулия Робъртс знаела. Ами то това си е било норма, не изключение. Какво се правят на ударени? Заради това са си мълчали толкова години - взаимен интерес.

Не че някоя щеше да легне с теб ако не беше "Криминале". Даже ми се струва, като съм ти гледал филмите, че при теб е било доста по "Бибрутално". Уайнстийн май е бил ангелче в сравнение с твоите извращения. Най-вероятно адвокатите ти са те посъветвали да се изходиш пръв, защото и теб те чака същото до няколко дена.

се пишат и превеждат на български чуждите имена. Един път е така, друг път е съвсем друго яче - по личнна преценка на пишищият!

Ама как да се обадиш като и ти си същият?

Този скандал с продуцента е началото на края на Холивуд. Да не си мислите, че Уайнщайн или както там му се произнася името е единственият там с такова поведение? Само от него има 40 оплаквания вече, а другите продуценти? Те сигурно са невинни агънца ...

Само като му погледнеш физиономията на този и ти става ясно. Тъпото е че жените си трайкаме. Може би това скоро ще се промени... Както и всякакви издевателства от всякакви боклуци, независимо срещу кой пол са насочени.

Никой не може да се бори сам със системата, а всеки се спасява поединично. Стадото е голямо, може да стъпче не един и два вълка, но е кротко! Ще грабнат някоя и друга овца, пък останалите ще оцелеем, я до утре, я до вдругиден, когато ще ни направят на пастърма я поединично, я групово.

Тарантино по-добре да си наляга парцалите да не го сготвят и него така наречените "актриси", че и той има пари.

Той ги "насилвал", те пък му се натискали да ги насилва....

Тоя го "сготвиха". Всички знаели, ама сега се сетили - след 20 години, в един хор. Активно мероприятие.

Вайнщайн явно е настъпил някой силен на деня и сега ще плаща.А това със секс тормоза е пунта мара.Га ядоа кифтеата,ни риваа....

Името се пише''Weinstain'',а на български се произнася Уайнщайн-типично еврейско име.Таранино се е страхувал да каже истината заради еврейската секта,към която очевидно Харви Уайнщайн принадлежи,съдейки по еврейската му фамилия.Радващо е,че започват да вадят кирливите ризи на сатанинското еврейско племе ,обгърнало в сатанински мрак света.Този обръч трябва да се разкъса,защото евреите са повели война в буквален смисъл за унишожаване на бялата раса и глобален контрол над света.Те рекламират така ревностно междурасовите бракове с една едичка цел-да изчезне бялата раса.Другите раси няма какво да губят-гените им се подобряват,но белите хора губят всичко!БРАВО НА ТАРАНТИНО!Пръв застана срещу еврейската пасмина Мел Гибсън и евреите му отмъстиха,превръщайки го в плейбой и палячо.НО ВСЯКА ГАДОСТ ИМА КРАЙ!БОГ ВИЖДА ВСИЧКО И ФАЛШИВОТО ГОСПОДСТВО НА ЮДЕИТЕ Е КЪМ КРАЯ СИ-ЗАТОВА ХАПЯТ И РЪФАТ КАТО ПСЕТА И ВИНАГИ СА ГО ПРАВИЛИ.НЕ СА ЛИ СЕ ЗАМИСЛЯЛИ ЗАЩО ХОРАТА НЕ ПОНАСЯТ ЕВРЕИТЕ?НЕ Е ЗАРАДИ УДОБНОТО ИЗВИНЕНИЕ''ЛИХВАРСТВО'',А ЗАРАДИ ГАДНАТА ИМ ПРИРОДА И ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКИ ХОРА,ДОРИ И КЪМ ОНЕЗИ,КОИТО СА ГИ СПАСЯВАЛИ!ЕВРЕИТЕ УНИЩОЖИХА И УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ,НЕЗАВИСИМО ЧЕ ЦАР БОРИС Е СПАСИЛ 50 000 ЕВРЕИ И Е ЗАПЛАТИЛ С ЖИВОТА СИ...ТОВА ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАТИРЕНО,ЗАЩОТО Е НЕБЛАГОДАРНО!ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА НЕБОСКЛОНА КАТО ТАРАНТИНО,ЗАЩОТО ВСЯКА ГАДОСТ СИ ИМА КРАЙ!

Уайнщайн,а не Уенстийн; ''Weinstein'' се произнася на български Уайнщаин и е чиста еврейска фамилия.Като чуете фамилии,Уайнщайн,Шнайдер,Шмит,Кауфман,Леви,Коен и т.н,това са все еврейски фамилии независимо с каква националност се представят.

Няма кадиш за Вайнщайн... :-)

Метро, Голдуин и Майер... то киното е еврейска индустрия по принцип. тия неща им идат отръки-продажба на лъжи и илюзии. и това съпроводено с шибалес на гои...

Вкарайте го за малко в панделата дъртия пезевенк, и му приберете солидно количество милиони.

...късно през нощта я посетил в дома ѝ... И тя ... пуснала.

Уайнстийн явно недоумява за какво го обвиняват. Очевидно е считал това за част от професията.

Да не са го търсили, да не са се съгласявали, сега за какво реват. Човекът ги издигна на върха, а сега го плюят. С какво е по-различно, от това когато някоя сервитьорка я направят управител, а обикновена магазинерка мениджър на магазина. Избрали са си такъв начин на плащане сами, а сега се жалват. Да си върнат хонорарите и наградите и чак тогава да го съдят.

Aleko

Евала на Тарантино! Смел мъж!

Само Буда има повече лица от жените !

"Но каквото и да говоря сега, то ще прозвучи като евтино оправдание!", да го прочетат Джоли, Полтроу и всички направили кариера, пари, семейство, получили Оскар благодарение на Уенстейн , а сега реват .....Показва само колко са двулични и интересчийки "При мен да стане , пък другите да се оправят !". Това даже е срамно за тях , да си мълчат толкова години и когато една безизвестна актриса / която няма да направи нищо повече в това поприще - нито кариера, нито пари / се оплаче, да зареват и те в знак на "солидарност". Олекват много ....

Абе кофти история, ама май доста често се случва на много места...