Новата изгора на Брад Пит е с 32 години по-млада

Брад Пит си намери нова любов. Актьорът се среща с 21-годишната актриса Ела Пърнел, която стана известна от филма „Домът на мис Перегрин за чудати деца“.

Обратно в новината

Коментари - Новата изгора на Брад Пит е с 32 години по-млада | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на Брад! Дъртата износена парясница джоли го заряза, пак тръгне по хуйове, и си мислеше, че той ще седи на сухо. Хаха! Но той заби агнешкото. Жените не стават за чеп. Само за ебане. За нищо друго.

Не-е-е- Джули е къде къде класа - това не е нищо -възрастта не е порок, нито младостта-всичко :)

Като човек какво си е избрал - на Брад Пит не му липсва толкова жената, колкото децата :)

..."Пит ме изнасили за да получа ролята"....

Да не завърши и този като капитан Джак Спароу.

само да не допусне нова грешка да се ожени за нея!! иначе нищо лошо да си джитка с нея!!;))

Евала Брат, Евала Пит... скъсай я, порни я кат рибка... да ма прощават модераторите, ама това ми иде на акъла :)))

Дано бъде опазено чисто.

в средите и обществото в което се натиска неистово да влезе, няма начин да остане чисто и непорочно!!;))

Това не го вярвам въобще..дали е на 20 или 50 все тая, но такова безлично дете до Брат Пит....не го вярвам!!!

Много е семпла. не му отива.

ПОЖЕЛАВАМ НА БРАД ПИТ КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ТОЗИ ПЪТ.РАДВАМ СЕ,ЧЕ СЕ ОТЪРВА ОТ НАЛУДНИЧАВАТА ИЛЮМИНАТКА И КУКЛА НА КОНЦИ ДЖОЛИ.ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ!ТОЙ Е ГРИЖОВЕН И ТЪРПЕЛИВ МЪЖ И ЗАСЛУЖАВА ШАСТИЕ.

Ха-ха! Ами тя може да му е почти внучка! А до всички злобни женомразци, които не пропускат да отбележат тя каква гадна златотътрсачка е- може и да е, а може и да не е. Младо момиче може да се влюби в обект от бащин тип и това е почти сигурен знак, че бащата го е нямало никакъв. Дъртият чичко-паричко обаче няма други мотиви да е с младо момиче, освен тези на дъртия пергишин, а сред тях глупостта заема доста централно място.

Мотивите на мъжете са кристално ясни и никой не ги крие. Какво да очаква от 21 годишна? Екзистенциални разговори за смисъла на живота? Да му готви капама? Морална подкрепа? Само секс и тва е. Нейните мотиви са под въпрос, най-вероятно си е чиста златотърсачка или чрез него се опитва да прави собствена кариера. бащина фигура, на баба ти хвърчилото.

и двамата сте еднакво прости.

Явно не си се престарал като баща, затова скачаш като ужилен

С разлика от 32 години, трудно ще и бъде дядо. Това го има само при вас от малцинството. Имаме поредното доказателство, че мъжът на всяка възраст може да има по-млада жена. Да се замислят дамичките и да не се правят на много важни, че времето бързо лети за тях, а новите попълнения са ежегодни.

Тоя па! За два живота напред съм си отеб.ала и още продължава, а на тебе 100% вече не ти става :))

Не съм от малцинството и това ти е съвсем ясно.Но такива като теб за срам за мнозинството, към което принадлежа.

Сладуранка. Малко издиша на песента на Кристина Агилера, но е свежарка.

Гладно е хайванчето ! Трябва му патерица да се докопа до машинката за зелени гушери !

Много прилича на Марион Котияр, последната, заради която Анджелина беше бясна.

Абсолютно прилича . Може пък Брад ми Пит наистина да е харесал Марион, щом и е намерил заместничка . Нали тогава се разделиха-като правеха филма с Котияр.

То си има формула за идеалната възраст на жената - възрастта на мъжа, делена на 2 плюс 7. Пробвайте за различни възрасти да видите, че е формулата е чудна.

Ако мъжът е известен и богат формулата е тамън - става. Но в реалния живот формулата ти е с разменени местата на мъжа и жената. Без жената да е известна, нито пък плаща... Защо ли? :) Питай джипито, с прости думи ще ти обясни.

Точно в реалния живот младите жени са до една с дъртаци. Климактериумите се радват за много кратко на някоя свежа мръвка.Няма нужда от джипита тук

По тая формула Брад Пит трябваше да е 28 годишен. Сметни: 28 делено на 2 = 14 + 7 = 21

Той е ВИП, за него формулата не важи. Аз лично не бих имал против 28 годишна - на колко години съм аз?

Не вярвам, май е фалшива новина. Девойката изглежда безкрайно семпла и безинтересна.

Не е от класата на Дженифър Анистън, но е ъпгрейд от уруспията Джоли.

Браво на него. Джоли - една кофа с кокали, силиконови устни и непрекъснати претенции не го заслужава. По-млада, по-естествена и с излъчване.

Не е ли ирония - точно когато Анджелина Джоли се оплака от курваря продуцент - баш тогава Брад Пит се сети да наваксва :)))) хахаха

защо вече не може да се коментират политическите и други новини от лявана колона???? дира цензура ли въведохтее? а пише че има коментари но скрити

Дира нахитряха и не дават да се коментира, ако имаш включен адблок.

нямам ад-блок. на половината новини им излизат коментарите, на другата половина-не. тъпо...

след някоя друга година, като поостарее и вече не я търсят, дали и тази кифлееща "звезда" няма да се сети , че е тормозена сексуално? Иначе сега се натиска да преспи с извести актьори очевидно

в случая е бивш актьор и настоящ продуцент. демек човека дето дава парите и разпределя славата ;) ... с актьор само преходна слава за поредна кифла, а така е малко по-така... едно ниво пред другите кифли ;)

А тя знае ли, че му е новата изгора? Дир?

поредната парцалетина попаднала в холивуд, връткаща се за кариера. нищо ново под "холивуд".

Завалията, намерил с кво да се залъгва, че е още на 30...Максимум половин година му давам, преди да и тегли шута. Дано поне си извади правилните изводи, че старостта с млади гаджета, операции, лифтинги и боядисана коса не мож' я излъга.

Лично аз, ако бях Брат Пит бих направил малко по-различен избор, но всеки си има собствен вкус, все пак :))) Иначе 21 годишно момиче, си е 21 годишно момиче - на тази възраст грозни няма. Да е жив и здрав и да си се кефят на моментите заедно

Точно от типа жени със скули като на утрепан от бой боксьор. Квадратно лице и издатини и вдлъбнатини... Въпрос на вкус казало кучето и после е ясно.

На Брат Пит не брат му а сестра му...

Абе хора, това е Яна Димитрова на Петко. Е вече явно е ще е Яна Брадпитова.

... по-скоро... бpадтакова...

Трудно ми е да повярвам как един мъж от Запада изглежда по-добре от една 30 годишна "батка" от Ориента.Бръсна шкембето редовно, напоследък пия и някъв прах от буркани, мятам салфетки редовно и почивам активно на Сланчака, но приятелката ми упорито се заглежда по еврогейците...Мъка, май ше тряя спирам свонското.

Ти ме утепа, бе вуйчо...браво ;)

"май ше тряя спирам свонското" Последно - свинското или слонското? :D

Ето това е сексуален тормоз!!

дърт козел млада върбъ лющеше

лющи друг път. теоретик като един по-отдолу.

Срещат се. Демек се показват заедно, правят си PR. Тая трудно може да бъде лющена, виж я само.

Мине не мине някой ден и на Брад Пит му приписват нова любов. После млъкват и така.... Момичето е много чаровно, но това не значи че двамата имат връзка. Просто може би ролята в новия филм е за младо момиче. Брад изигра страхотни роли и стана любимец на цял свят. За съжаление обаче, както и във филмите, така и в живота той изглежда, че е едно меланхолично момче. Едновременно силен и уязвим до болка. Странен и все пак много мил.

Младото си е младо....

Не може да се мери с Анджелина...

Отмина и времето вече за съжаление, каквото било било.

Утре ще е ползвана играчка втора ръка.

Айде, и тая после ще пише, че насила някакъв дъртак я вкарал в леглото си заради един филм. Ама после. Сега е важно да направи кариера, пък макар и през леглата на актьори, продуценти или шофьори.

Браво на него, със здраве да си я ползва

този човек беше женен не за кои и да е, а за Анистън и Джоли. дотук-добре. но май летвата му главоломно пада и нямам предвид годините на това кръглолицо, бузесто, трътлесто и не особено привлекателно девойче. почти всяка 21-годишна по софийските улици е в пъти по-хубава и по-интересна от тази семпла старлетка. ако го прави, за да ядоса кукувицата Джоли, амиии, то не е за ядосване, а за смЕх.

Мда. И на мене не може да ми стане.

Па дай да те видим и тебе що са хубавец си. На Пит на на приятелката взел да намира махна..ахахаха. Кой знае с какви глигани спиш ама айде ..

Бая грозновата и глуповата изглежда, ама поне сигурно добре се ч..а!

Ама не се. Жените се познават много лесно. Виж филмчето, толкова е вързана.

Друго си е младото. Еваларка.

И сега поне 7 години ще я изнасилва.

Ще види той, като малката нахитрее и му прасне една присъда за сексуален тормоз баш пред пенсия...!

Дъртаците ас дъртаци. Ходят с жени на зъврастта на дъщерите им, но въпреки това старостта ги чака и дебне.

староста дебне всеки, прятелю. но не е зле да си поживееш преди това ако можеш.

къв живот при брат бе, с тая мека патка и боядисана коса?

Мацката е ОК, ма тоя дъртю Пит де е тргнАл????

Само на мен ли ми изглежда кривогледа. При всички положения е поне млада.

Просто има гадни очи. Няма да я пипна даже.

Тоя Пит ме дразни вече, оня ден направил някакво рязко изказване за педофилията в Холивуд, а днес го виждаме точно в този образ, на който той се противопоставя - педофила. Ай сиктир, Брат! То не бяха мебели, то не беше дизайнер, и на многодетен баща си поигра, но какво да се прави - колкото и да си кух отвътре, имаш ли добър външен вид, си номер едно в изгнилия Холивуд.

никва педофилия не е това, мангустите до тая възраст вече са с по 2-3 чавета

На 18 дори се счита, че си пълнолетен и можеш да разсъждаваш, като зрял човек. Тя не е дете, тя е млада жена. Ако привличането е взаимно, какъв е проблема. Дори аз, като жена, която не е бързала да скача в леглото, не виждам нищо нередно. Ако беше обратното жена по-стара с толкова от мъж - също нямаше да виждам нещо нередно. Да си се обичат хората.

Да, добре, разбрах - възрастни са и двамата, а пък май са и на един акъл въпреки разликата в годините :D