Венета Райкова: Ст. И. ми предложи брак с вилица

Венета Райкова изпадна в носталгично настроение и се изповяда пред феновете и приятелите си. Една песен отключи спомени за любов у телевизионната водеща.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова: Ст. И. ми предложи брак с вилица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък какво маане накъдрено ми рекламира :( До стотния шамар се насилих да го слушам.

Мъжете сте страшна работа.Преди брака си какво е правила си е нейна работа.Ако беше мъж-евала голям коцкар,голям мъж.Отвратителни коментари-аз съм майка на две момчета,но ако ги чуя така да говорят за една жена,направо ще си умра от мъка,че не съм ги възпитала като ЧОВЕЦИ.

Мила Венета, не "силното его у двама ви е прецакало всичко", а недостатъчното желание ... у него. Просто се е разкандърдисал. Повярвай, желание като има, всичко става от самосебе си.

интелигентно миньонче, което щеше да направи добра кариера, ако беше продължила с юридическата си специалност.

Много комплексирани "мъже" четат и коментират клюкарските хроники. Направо ми е жал за жените, които ви търпят и най-вече за майките ви че са родили такива изчадия-женомразци.

Ко? Не!

Тази лелка няма грам мозък в главата си. Абе може ли да пишеш такива глупости, да споделяш и да ги развяваш по медиите, при положение, че имаш дете, което ходи на училище и утре всичките му приятелчета ще го питат с кой чичко майка му е правила вилица (всички знаем на какво се вика вилица). А уж с възрастта се поумнявало! Язък! Под тези руси екстеншъни и тая лустросана опаковка няма нищо!

Този разказ на Венета ясно показва, че Тишо нито е голямата й любов, нито го уважава. Една жена изпитва такава носталгия по миналото, само ако е изпълнена с угорчение и съжалява за изборите в живота си. Да ме прощавате, ама децата не винаги са продукт на любов, с тях се закрепят и търговски сделки : ) Затова много жени, с махленски манталитет, си мислят, че като родят от един мъж, неговата любов ще е вечна, да ама не...

... yyyyyyyyyyy...горчиво!!!!!!!!!!

Не, не знам какво е да правя вилица. Търсих в гугъл и - НИЩО. Това ли значи - нищо? Затова ли нищо не се е получило между двамата ?!

... ко каиш е вилица?..

С define: в google - фелацио.

Аз съм зад инициалите С. Й.

Жената просто е ГЛУПАВА. Това е.

..."мила ми Bенето " ,стига с тази чалга ма !!!....хубава обвивка ама куха !...за теб би ваjaла фразата " бади красива и малчи " !!!...може да се усмихваш ...да пашкаш ...да охкаш...но нищо повече !!!...нека кухотата си останае твоята " малка таина" !!!

Тази женица с блажен и провинциално алчен поглед се е добрала до някакви излишни средства и се рекламира тук?Това е толкова жалко, колкото за едната страна, така и за тези медии, които приемат подобни схеми.

На Тишо явно му е светнала сигналната лампичка и си е казал...какво правя аз с тази мъжемелачка!

.... тя е една мека путка и нищо повече

смешна кучка време е да покаже отново путарака

Аз я харесвам Венета.Добре си води предаването.Когато не заспя я гледам,повторението по-често.А вие си плюйте.Привлекателна жена на екрана,успех и желая във всичко!

В.Р. ни зададе гатанка. Кой е зад инициалите Ст.И.? След Ст. трябва да следва гласна. След И. също трябва да следна гласна, но такава фамилия няма. Няма решение - Ст.И. не съществува. Бил и предложил с вилица - това го разгадах. Американците казват "spooning leads to forking" - под вилица разбират поглед отгоре върху двойка когато жената е на колене, а мъжът, също на колене, прониква в нея - вижда се вилица с 4 зъба.

Вилица на жаргон е едновременно на две места на два пръста разстояние.

Бедна ви е фантазията какво знае и може кака ви Венета...

Тая не беше ли неква селянка?

Тази колко ли уйща е строшила докато стане "вонеща"?

Добре звучиш. Много си колоритна - в кафявата гама :)

Абе не разбирате алегорията, Венетка нарича "вилица" мъжкия инструмент. . Ст.И бил забол вилицата си в нейната хралупа да я лупа..

Да беш Венета е все едно да го топиш в клозета..

Каква е хитруша тази Венета! Как си измисля историйки, за да каже после при сърцераздирателнита си интервюта със звездите: Ето, аз си споделям лични истории, споделете си и вие....

искал да те омъжи за вилица ли ?

да така излиза-ебати перверзията

аз съм човека. помниш ли как капеше ,като восък,и ти го прибираше...помниш ли караокето с вувузелката в ръка?помни че повече няма да ми го видиш

БРЦК

Мен пък ми аресва момата. много по -добре е от повечето 20годишни кифли.

Гримирана, на висок ток и в къси полички е готина, ама като свалиш обвивката не знам..А и като се знае, че е и Злобета Райкова може да ти преседне.

Вилицата беше защото ме бе гнъс да я пипам тая с голи ръце и пък можеше да хвана нещо. Поради сущата причана нямаше и секс

С вилица да си боцне от краставицата. Ще да е пикал като лейка! Ще да е запушвал дупките като флейтист.

Венетка да ми лапа кура!

Щом не сте се ебали все тая...

Ебали са се, ама после. Една жена хареса ли някой, да знаеш че без ебане няма измъкване и да искаш :-D A пък Тишо и предложи с вибратор и тя макар да не го харесваше, прие

Лицата на Бг - простотия и простащина

Далечната 2001 година се запознах с момиче в чата.Харесахме се.В събота сутрин хванах влака за Пловдив.Тя ме чакаше на гарата.Още нямаше с*кс.Даже и от виртуален се бяхме въздържали.От магазина купихме пилеОтидохме у тях.Сготвих го.Хубаво стана, но не ни беше до ядене. Ако някъде сега четеш това,17 години по-късно, да знаеш, че все още те намирам за много готина.Нищо, че ми разката фамилийката.

2001 немаше чат. Немаше и пилета... Пловдив беше недостъпен...

Е, как да немаше, имаше ICQ

Няма любов. Има само желание да роди поне едно, за да си мине от реда!

Старата кримка ВИнетка всичко ще направи да се заговори за нея Онова предаване е пълна мъка Тишката и е подшушнал да си нарави ПР-а !Мъка ми Венето рИва рива и пак не омогна Сега друга стъпка-стара платонична лбов Истинска сирена си от вълните бейби

Как Венета и платонична? "Секс още нямаше", а после.... хвърлил е вилицата и я е боцнал със шиша!

Замолвам ви да проявите разбиране. Таман Путканов и коврата се превърнаха в the PetkaNOV и вендетка скива че губи ритъм и популярност и се сети за Ст.З, Хр.Ф и К.Ур(умов) кък са я клатели, лашкали и мандръсали кай с вилица, кой с черпак, а кой с на теслата дръжката.... Разберете я - женицата има вагърец у некое отверстие и он млого я мъчи. Доще време, или он ще умре, или дълбококопач ще го извади...

Изключително тъпа овца!!! Не пропуска да спомене, че е написала четири книги и сега пише пета. Ако някой купува тия простотии, то е от любопитства какво може да сътвори тая безмозъчна твар!!!

Мила ми Венето, разкажи нещо и за Иван Главчев с инициали В. 1 :))) Това вече ще е много интересно за нас, драгите зрители

Застреляйте я да не се мъчи, бе... Вие хора ли сте?

Само заради такива коментари чета сайта...

Ако се върнеш още малко по-назад, ще си спомниш на коя викаха свирката

по-точно, минетка райкова.

Интересно как е пропуснала да се оплаче,че и нея са я притеснявали сексуално ;) Явно е срамна история,а и не е само една !