Обявиха номинираните за ”Жена на годината”

Списание "Грация" номинира 53 българки за наградите “Жена на годината” 2017.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха номинираните за ”Жена на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Списание"Грация"помислете си още веднъж това ли е журналиста,който трябва да номинирате!През изминалата почти година има други изявени.

Цолова или Три Цолова , ако има малко човешко останало в теб, може би ще разбереш, що за човек неприятен си.Това не е отмъщение или злоба на хората.Това е начин да изразят възмущението си от характера и поведението ти.Години наред плямпаше каквото ти е удобно или каквото ти продиктуват в слушалката дразнейки зрителите и вдигайки кръвното им, тъй като те нямаше кат да ти отговорят.Най безцеремонно налагаше жалкото си мнение и моралстваше от екрана.Както е казъл народа"КАКВОТО НАДРОБИШ< ТОВА ЩЕ СЪРБАШ".Поне се замисли, че имаш дете и утре като порасне как ще понася негативите по твой адрес.Замисляла ли си се?

ако бяха предложили жана шпицбергендорф щях да гласувам за нея.

а защо не е номинирана цека цачева или бойока борисофа?

таско , сергей станишев, деси русата черната червената и зеленаата златка славуца трифонова

а за жена на годината трябва да обявите онази българка дето роди и отгледа пет деца, а не я приеха в ни една болница в родината ни, та почина милата в турция!

Дара?! Сериозно ли?!

защо има нов вид цензура в дира -специално за хора като мен може би -вече мога да коментирам само лайф новините и да чета само техните коментари но не и сериозните новини където изобщо не ми се отварят нито коментарите нито формата за писане на коментар -това е новата цензура в дира за избрани посетители.

И аз така си мислех, ама не е. Просто в защитната ти програма в опсията ингогнито- трябва да си не ингогнито за дира. И аз имах същия проблем, н се оказа, че трябва да променя настойките си на защитата, зада коментирам. Просто вече не си анонимен, ако искаш да коментираш.

Обяснете по подробно какво да направя, и при мен е така. С Касперски съм.

са тунингованите девойки със силикон, дебели джуки, които са яхнали огромни скъпи коли и бързат за поредния платен секс, имат си разписание от сутеньорите

Самите категории са толкова сексистки, че номинираните би трябвало да хвърлях една гора бой на организаторите на конкурса. Демек, вие жените сте само манекенки, спортистки, певици, актриси, дизайнерки и тия, дето ги дават по телевизията. С две думи - тия, за които плащат мъжете им да не скучаят, та те да имат време и терен да си въртят любовниците. В такива категории ви е класирало сп. Грация... Няма категория достойна майка, достойна дъщеря, добра съпруга, интелектуалка на годината, добра приятелка, добра финансистка, добра юристка...

Ще ме прощавате, ама... Всички тези категории за "Жена на годината" са за женски житейски поприща, които зависят изцяло от нас, мъжете. Като раждан от жена, живеещ с жена, баща на жена и работещ с жени, питам: Къде са истински важните женски професии и номинираните техни представители за "Жена на Годината": 1. Лекари 2. Преподаватели, учители 3. Правоохранители и правораздаватели (полицаи, дознатели, следователи,прокурори, съдии и т.н.) 4. Научни работнициq 5. Работодатели 6. Законодатели 7. .... и още много...

А в категориите : лекарка, учителка, инженер, архитект, писател кои са номинираните? Щото извинете, ама манекенка за жена на годината?!? То не че и назованите актриси, певици и дизайнерки са я свършили кой знае каква, за да бъдат удостоени с това звание! Жалка история!!!

Анна Цолова -жена на годината??? Ама тези от "Грация", сериозно ли??? То е направо смехотворно! Не знам в България дали има някой, който да не си прехвърля програмата, когато се появи тази. Добре, че я махнаха.

АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ СРЪБСКАТА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛКА АНА БЪРНАБИЧ КЛИТОРА И Е 10 ИНЧА :))

1. Луиза Григорова - изиграла една роля, дъщеря на майка си шеф на модна агенция, която я вре навсякъде. Жена още не е. 2. Силвия Петкова - коя е тая, на снимките не прилича да е от женски пол? 3. Рая Пеева - коя е тая? 4. Анжела Недялкова - тепървапълнолетна, изиграла роля на проститутка в Трейнспотинг 2, какво общо има с жена? Че и на годината? 5. Михаела Филева - деца има ли? Мъж има ли? Професор ли е? 500 служители има ли? Какава жена ви гони? 6. Алекс и Влади - протежета на Графа. Веднъж им пусна един сингъл преди две години, сега си плати да ги пуснат и в Биг Брадър. Какви жени, какви пет лева - те още нямат двадесет години, една пералня на кредит не са изплатили. 7. Дара - тя е официално тийнейджър. Няма как да е жена. Нищо, че вече прилича на 40 годишна. Тежък и е пуберитетът. 8. Михаела Маринова - чувал съм и една песен, но и в асансьора да я видя няма да я позная. Може и да е жена - никой не я е виждал, за да го отрече. Но на годината - едва ли. 9. Спортистките - всичките са на хормони, та и там нищо женствено не е останало. Не се сещам кои са жените, но масовият случай е такъв. 10. Моделки и дизайнерки - няма какво да ги коментираме, няма никой там. Пусто и проветриво. 11. Телевизия - Анна Цолова... Сериозно... Анна Цолова... Собствената и телевизия я навря в кучи гъз, ама не, ние от сп. "Грация", щото сме и приятелки и ще я подкрепим... Евелина Павлова е противна дори на родителите си - познавам ги, те са ми го казвали. Другите изобщо не се сещам кои са. 12. Темата на наградите е: "Без граници". Верно е - всякакви граници минахте - тия номинации само бистришките баби и лудогорските вуйни могат да ги изтърпят.

Донякъде съм съгласна. Само за спортистите не си прав/а, много труд е там. Няма значение добавките. А Катрин Тасева е страхотна.

по-голяма простачка духовно и физически от Цолова не знам и да я предлагат това е срамно

а защо няма номинации за жени учени, лекари????

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

"Космополитно съзнание". Тъй, тъй. Не че не си ги знаем, че са "космополитки", но все пак си го признават.

Тази от снимката не е за награда "женка на годината", а за "цялостно творчество". Да си взема наградата и да знае, че е нежелана, че е в пенсия и оттук нататък все по-малко ще я разпопознават като я виждат в магазина.

на базата на какво? колко често ни показват по талавизора ли? пфффффф

А, и "журналистката" - помиярка анка ли?

Жена на годината!?!?!? Пир по време на чума. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Някакъв реверанс ли прави Нова към Ана Цолова и защо ?Не беше ли редно да номинират Тина Ивайлова,която изнесе целия товар в разследването на телефонните измамници? С какво Ана Цолова е допринесла за обществото?

С какво е допринесла Цолова ? С агресия. За съжаление много от нашите журналя смятат, че журналистиката е агресия. Припомнете си Митко Цонев - спокоен, овладян, с уважение към събеседника. Възпитание.............всичко е във възпитанието....

Овца на годината...някакви пикли и слабоумни...смях!

Нито една от споменатите личности не е допринесла с нещо за обществото, да не говорим, че не си спомням някоя от тях да е блеснала с някакво постижение или интелектуално предизвикателство...тъпотия до шия е тази класация. Може би изключвам спортистите, там нешата са видими. Но ми кажете Ани Цолова с какво се е прославила тази година или пък Луйза Григорова ??? А съм сигурен ,че има стойностни хора, невидими за нас, просто защото тъпите ви медии отразяват единствено личности, за които се плаща или имат "вуйчо владика"...

"Космополитно съзнание" и най- вече безродно антибългарско съзнание.....

си недоразвит подчовек,иначе щеше да знаеш,че национализма е за примитивните създания,че патриотизма е измислен от богатите за да може бедните да им защитават интересите,но какаво ли ти обяснявам,ганьовски кокоши мозък,но във вид на калкулатор дето ти стига само да пресметнеш как да си натъпчеш търбуха и да направиш мръсотия на някого,утрепка

ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБЕРАТ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЖЕНА-УМНА С ФИНЕС И ОБИЧА ФОЛК-МУЗИКАТА И НАЙ-ВЕЧЕ Е КРАСИВА!!!

Невяна Владинова, разбира се - красиво българско момиче и добра гимнастичка.

Алоооо, е как можахте най голямата селянка да предложите за жена на годината, ама наистина нямате акъл бе, та там се избира умен и интелигентен човек бе....ама напълно с тази избихте рибата!

Предлагам да е Корнелчето ! И на метър и на кило е номер едно !

ТОВА Е ВЕРНИЯТ ИЗБОР! АМА КЪДЕ В БЪЛГАРИНА ТОЛКОВА АКЪЛ? .

Тая година не се ли бяха разбрали жена на годината да бъде МеГъЗъ?

А кои са мноминациите за жени лекар на годината, учител на годината....

Аз предлагам Антон Тодоров

Това вече е извращение .... Цолова, нито е журналист, пък за жена на годината в тази категория си е направо гавра!!!

Така са селянките, ако не с главата, пробиват с между краката

Моето мнение, доказано с времето е, че тези от никого непоискани "номинации" в тези съчинени "категории" са пълен фалш и пари на вятъра! Та например тази Ани Цолова с какво точно ви впечатли?! Мен само с глупостта си ме удивява. Да, красива е (ако си падаш по такъв тип лице), но нека не се опитва да генерира умни заключения, защото просто не и се получава. Всеки път едно такова простоватичко и елементарно манипулативно (все към скандал) мнение излиза от устата и. Банално е просто! Струва ми се, че милата страда от хроничен запек!

Няма как да е запек. Дирника й е непрекъснато смазан и оноден, друг начин няма точно тя да е в тая класация. И хемороиди няма по същата причина. Има яма.

Жена на годината би трябвало да бъде обикновенната българка, която се справя с мизерна заплата и си гледа и възпитава децата с любов и старание, а не такива платени журналистически посмешища.

си видяла такава,изпрати ни поне снимка,че на живо не можем да видим българка да работи,ражда по едно дете,което го има за спестовна касичка за да си осигури охолен живот,ходене по молове,кафета,та кое точно наричаш работа,проституцията(най-вече душеван,ако въобще имат душа тези гниди) на българката ли,и не съм мъж за сведение

Ти и жена не си, а някакъв злобен крокодил. Май всичките ти кифленски приятелки са те изпреварили. :D

Ти дори и кифла не си май !

А защо не сте номинирали Юксела Кадриева и Евгения Минчева.

Ако това беше времето на "Калпавия Соц" щях да пиша Много и щях да се затрудня, защото можех да пропусна някоя - Хубавици, Интелигентни, Чаровни и Секси - всичко си имаха и Добро и Лошо, но Бяха СТРАХОТНИ. -------------

Заради тая бях спрял да гледам сутрешния блок на Нова тв.

Аз просто спрях! Ежедневната простотия ми е достатъчно, затова спрях да си внасям напудрената телевизионна такава. Мога само да кажа, че ми трябваше цял месец, докато започна да чувам собствените си мисли. А не одобрените от някого клишета, които тази повтаряше като робот.

Не гледам телевизия повече от 15 години вече и за секунда не съм съжалила.

Аз отдавна не гледам телевизия. Дори нямам телевизор. Миналата седмица един колега ми вика "развали ми се телевизора" Смях се от сърце. Казвам му аз нямам и не мога да имам такъв проблем. Оправяй се. Отиде да си купува нов за да "ГЛЕДА". Не благодаря!

Айде, стига вече с тия чалгарки, пишман-джурналя и моделки във всяка класация! Всички синоними на думата прости.тутка са представени в категориите! Няма ли нито една многодетна майка, или отлична специалистка в своята не-медийна област, или богата съпруга на бизнесмен, направила сериозни дарения за благото на обществото, или изобщо достойна жена, която не ни досажда всеки ден от ТВ-екран, но ще бъде приятно и полезно да научим за нея и нейната дейност във връзка с тази класация! Аман от тия парцалеси, които са някакви ВИПове само в собствените си очи, а на зрителите са омръзнали до втръсване, до изключване на всякаква телевизия вече!

чалга-списанието "грация" класира чалга-кандидатки в чалга-класация на годината...други нямат място там и се надявам ако да откажат "номинации", ако по грешка попаднат в"грация". а "грация" се финансира от съответните мутри, които даже не са в сянка

Като каза многодетна майка, сетих се за онази многодетна жена, болна о рак, за която преди няколко седмици събирахме пари за операция. Тя защоне е в класацията, за да не обидим многодетните циганки ли?

Мили Боже, да предлагат Анито Цолова - НЯКОЙ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА СИ!!!

ще я разследват за незаконно забогатяване, те в класации я слагат.

Безсмислено. А най-противна ми е цолова.

Ама това са жени с леки професии или професии които не допринасят за по добър живот на хората!Тъпо е и смърди на африканска чалга!

гласувам за селската пръчка цолова, че ни оттърваха от нея

Ай стига бе, та това ли селско недоразумение на снимката го изтипосахте бе, а бе от тая и чеп за зеле не става бе хора, вижте само как водеше предаването Здравей България, със самочувствие без никакво покритие, елементарно и просто селянче промъкнало се измежду капките в столицата по цървули!

Олекна ми като я махнаха тази от Нова, сега пак ни я натрапват. Стига сте издевателствали срещу хората, не съм чула някой да я харесва.

Погледнете и физиономията на тази на снимката, лъха селска простота! Толкова ли свършиха софиянките, та тази свещенна простота избрахте!!!

Д-р Чачева или това момиче д-р Кръстева, която получи Оскар за медицина по-малко достойни ли са.... Или пак в кръга на псевдо интелигентите и т.н. "елит", с "VIP" етикет....

Баш селянката Цолова, тази ли нещастна "журналистка ", нямаше ли някоя по достойна и интелигентна жена , че точно тази селяндурка

... има... макя ти...