Младите мъже получавали секс, а искали романтика

Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и недостатъчно прегръдки, твърдят британски специалисти.

Обратно в новината

Коментари - Младите мъже получавали секс, а искали романтика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mъжете се влюбвали с очите си, а жените с ушите си!! Tам, им е най голямата грешка на жените! "Hе го слушай какво говори, а го гледай какво прави"!!! ;)

Разбрах го , но късно :))) Абсолютно вярно. Макар че има и изключения.

само, че "ровичкали" из такива сайтове, ами направо бъркат в гащите ми, изваждат "съдържнието" им, и се нанизват!!;))

Това не важи за балхария. Българските мъжове получават само романтика, а искат само секс. Щото са прости, алчни, грозни, мързеливи и на това отгоре ако може така да чукнем и да бегнем без ангажимент, без да се интересуваме от жената, и естествено ако може без да дадем и лев за тая работа - тия алчни жени бе, дето искали само пари и пари. Тъпи български мъже, отвратена съм отдавна.

Hе си отвратена, а си Hезадоволена, защото може би,.. си грозна, Hо пък, Aлчна!! Tова, ти е диагнозата!!;)))

Даже и за това не стават.

Не, просто е разочарована. Освен това, човек не избира дали да се роди красив или грозен. Много грозни жени живеят щастливо и спокойно . И най- сетне красотата е относително понятие.

Не слагайте всички под общ знаменател! Има и свестни , внимателни и отговорни мъже , но обикновено са вече заети.

Млад мъж, дето му се еве та 2 не вижда да мисли романтика, това е само в главите на академичната общост.

Към всички мъже които не са разбрали да им кажа,че жените са тези които избират,не мъжете.Жените обичат чаровни мъже с чувство за хумор.Да имат лаф както се казва.Разсмееш ли една жена твоя е. Не говоря за палячовци.

Но кой твърди, че мъжете избирали! Имало е епохи, когато е било така, т.е. жената е нямала думата, 'щото мъжът е купувал майката на бъдещите му деца. Ся вече всичко е свободно и всеки прави каквото му хрумне, мислейки си че това е проява на свободната му воля. А накрая всите са излъгани - и мъже и жени, ала никой не смее да си го признае, а се опитва да изкарва другия в иновен.

Са били наричани силни! За разлика от сегашните розови такива.

Ошашавена жена от любов все още не е срещана по Земята /прагматични са дамите/... Виж напълно шашардисани от любов мъже - по пет за лев. И кой тогава е по-добър, по-романтичен и изобщо по-човек?

Коя коза ми тресна минусите така романтично?

гледам цяло стадо са се докарали :))

Жените повече говорят за любов и чувства на думи, влюбени го играят, ама стоят здраво стъпили на земята и се хранят от тия чувства! Мъжете някоя като им смигне, докосне и каже две-три сладки приказки, губят ума и дума, производителност, лична ефективност. Емоционално по-слабия и лабилен пол са мъжете!

Това да си със слаби ангели, несигурен и психолабилен да не би да е предимство и откога на това му се вика любов? Нали утре ще ти смигне следващата, а вдругиден ще те опипа още по-следващата и така нататък.... Къде е тук любовта? тоя свят съвсем изтрещя.

П. Дънов е казал: Обичайте, но не се влюбвайте.

Ко? Не! Ама тея английските специалисти да не са нещо, като английските учени? Щото у нас младите мъже чукат всичко що има дупка и мърда. Романтиката са е оставили, като одъртеьт и не могат. А англичаните, като толкова ги влече романтиката кога ибът се чудя? Или техните розови женички онея тъмните и резани ги плющят...

Истината е, че ако мъжът се разкрие като романтик и покаже нежност към жената, спукана му е работата в повечето случаи. Затова много от мъжете изкуствено поддържат едно алфа мъжкарско поведение, за да не бъдат отхвърлени, което уморява и е безсмислено. Ако пък мъжът покаже признаци на влюбеност, някои жени директно ще му се качат на главата и манипулират, ще го приемат за слабост. Определена категория жени могат да бъдат задържани или свалени само от позицията на силата и ако се държат в напрежение или неведение! Само умните жени оставят на мъжа да бъде какъвто е, съответно получават най-доброто от него! А това за водещата роля на мъжа е отживелица, искат равноправие жените, значи е дошло и време инициативата да идва и от тяхна страна, в 21-ви век не се робува на стереотипи кой, какво и как да прави!

Абсолютно вярно. Много жени като видят романтично настроен мъж, се самозабравят и му се качват на главата. После няма връщане назад, мъжът става длъжен да е постоянно романтично настроен, иначе лошо му се пише - сръдни, скандали и т.н. Става като израза - подадеш им длан, те ти отхапват ръката.

Коя жена не иска нежност, чувате ли се какво говорите и на психолози се правите? Дори боксьорките искат точно нежност, но на мегдана, на мегдана се правете на алфа що не.

Играл съм много пъти алфа мъжкар, за да свалям жени и мога да кажа, че нищо добро не произлиза от това, освен да си начешеш егото за кратко. Показвал съм и истинската си същност на романтик, като съм бил отхвърлян заради това, било ми е кофти, но вече не ми пука за одобрението на който и да е. На човек с годините му писва от роли и натрапени шаблони за мъжкарство, иска да бъде себе си, и винаги ще се намери някой да го оцени такъв, какъвто е!

Аз пък се правя на романтик и влюбен и да знаеш всички ми вързват. Ти се прави на голям недостъпен мачо и чакай за ти вържат. Само някоя закъсала или някоя мурва може да те изчука. Ама тя теб, а не ти нея. Сещаш ли се! Та такива ми ти раоти. С жените се играе по тяхната игра. Со кротце, со благо. Лекинко ги предразполагаш и докато се усетят си ги изплющял. А тези дето се правят на голяма работа мъже обикновено си остават с Мара Шепова...

Скрий се някъде, прелетна птицо.

Ако ще става дума за изплющяване само, тактиката на "умряла лисица" е ок. Но в сериозните и трайни връзки повечето жени си искат силен, алфа тип мъж, асоциират го със закрила, сигурност. По-нежните и чувствителните мъже, кавалерите, т.нар. добри момчета, остават само за разтуха от време на време или втора опция. На думи много жени се оплакват от липса на романтика, но стоят с мъжете си, които ги подчиняват. Опитът показва, че романтиката от самото начало не върви, тя може да се включи след 5-10 години брак или връзка, за да раздвижи нещата.

Минусшите не закъсняват. Могло да го кажеш с няколко думи, за да няма съмнение какво казваш, без значение дали ще се приеме. А както казва един св.изветсен ангк. писател с ирландски произход: Когато се съгласяват с мен, имам чувството че не съм прав. Та е трябвало просто да кажеш, че борбата м/у половете за надмощие е безкомпромисна (въпреки театърът, който и двата пола разиграват), и от това следва всичко останало.

Следващата статия от младите за младите ще е "Трябва да спрем да създаваме деца.Защото е егоистично."На немски заглавието е: Wir sollten alle aufhören, Kinder zu bekommen. Denn das ist egoistisch! Приятна вечер

Ми да си искат романтиката, бе. Не само да си развяват оная работа и да се правят на мачовци. Не смеят да се поакзват в романтична светлина, че сакън да не им спадне алфа статуса. После недоволни....

т.е. трудно им става..

5391. Може да прозвучи странно (макар и лесно обяснимо), но сравнявайки мъжа и жената, мъжът се оказва, че е по-романтичният от двамата. За жената любовта е най-важното нещо. Тя изживява своите чувства с цялата си сериозност и се отнася към тях като към делово занимание жената никога не губи ума си от любов, за разлика от мъжа. Влюбеният мъж, изоставил присъщата си сдържаност, е склонен да приема любимата си като нещо идеално и ѝ отдава цялото си внимание, до степен често да изпада в комично положение в очите на околните с ирационалното си поведение на влюбен до ушите; в същото време жената ликува в себе си, без да дава вид за това (дори обратното) мъжът е паднал в капана.

Грешиш. Аз си загубих ума от любов. Жена съм. :)

Правилото! Тук става дума за типове, а не за изключения. Иначе те поздравяваме и се надяваме преживяването да е било вълнуващо и положително...

Влюбеността е в списъка с разтройства заедно със зависимости като: пристрастяване към хазарт, алкохолизъм, наркомания и клептомания. Тя е определена като психично разтройство на навика и увлечението. Международния ѝ шифър е F 63.9 и като всяка болест има ясно изразени симптоми. Сред тях са натрапчивите мисли за друг човек, резки смени на настроението, повишено чувство за собствено достойнство, самосъжаление, спадове на артериалното налягане, безсъние, главоболие, алергични реакции и маниакални синдроми. ЛЮБОВТА е съвсем различно нещо и има връзка със здравия разум, защото е свързана с отговорност. И се засилва с времето, за разлика от влюбването (увлечението), което рано или късно се измества от друго увлечение.

П. Дънов е казал: Обичайте, но не се влюбвайте.

На това му се вика педерастия.

Luna0102

Докато не поискат диамантен пръстен или нови цици - всичко е наред.

Хммм доста странно. Аз съм мъж на 31 години и не съм имал приятелка през живота си. Причината за това е, че нямам приятели и никаква социална среда. Седя си предимно вкъщи. А вкъщи нямам никакви срещи с момичета/жени. Да изляза нямам с кого. А и по дискотеки не ходя, нито пия кафета. Даже и не пуша и не пия. Хубав съм, с хубаво тяло, висок, с висше, но годините ми минават вкъщи...в града излизам само ако ми се налага да пазарувам...дори мобилния ми телефон не го използвам защото няма с кой да си говоря. И мисля да го спирам.

Ама ти сериозно ли?

Да, сериозно. Даже другия месец правя 32. Има ли свободни болярки тук? Ако не за нещо сериозно, поне за приятели да излизаме?

Ти си тоя от някакъв областен град, дето постоянно мрънка, че нямало работа и затова нямал пари за нищо. Виждам те постоянно във всички новинарски сайтове. Ходи се лекувай, имаш психично заболяване.

Явно ме бъркаш с някой други. И аз съм ги чел тия. Но аз работа имам, както и пари. Не съм богат, заплатата ми е малка но имам пари. Мога да те уверя, че психически и физически съм напълно здрав.

Мъж мечта се описа :) Сега казвай дека е уловката? ;)

Уловка няма. Аз съм честен и искрен. Не лъжа. Ако искаш нещо като минуси да изредя - притеснителен, срамежлив, не мога да заговарям както правят повечето мъже по дискотеки и прочие. Нямам много дар слово така да се каже хехе. Трябва жената да ме заговори и да е контактна иначе се разминаваме. Не съм и богат а обикновен човек. Нямам пари за скъпи подаръци, почивки и т.н. Това е. Нямам какво да кажа повече, тъй като нищо не се случва. Хайде приятен ден на всички, няма да ставам център на внимание.:)

Приятел, искрено ти желая успех ! Мъжете без жени сме заникъде !

А възрастните и това не получават...

Пхаахахаа :)))) Оправи ми настроението!

Fake news! Фалшива новина и статия

и с режисьорите и с актьорите е като при нормалните хора, но ще си кажат как е било чак след 30 години, за да не им пречи в работата ..

глупости. они са стиснали путките и не пускат, много ибани имало....глупости.

Ма много си румънтичен бе, как никой не го съзира.

Тази статия на фона на ежеседмичното убиване на млади българки. Какво да коментирам, много жалка държава.

Може да се струва странно на някои, но що се отнася до една връзка, мъжът е по-романтичният от двамата. Каквито и чувства да изживява жената, нейното отношение към любовта е делово. Тя никога не губи ума си, както това се случва с много мъже.

не познаваш много мъжете.

Не е достатъчно. Трябва и глава, при това не празна (нищо лично).

До човек е, не до мъж или жена.

Мъжете, ако няма секс - вой до небето, като има секс - пак вой до небето. А после жените били емоционално нестабилните.

Да им имам проблемите на младите гейчета. И това доживах да чуя. Мисля, че брадясалите мигранти ще им решат проблема.

Явно за британците повече от веднъж годишно е "твърде много"...

Те затуй обръщат резбата.

Значи обръщат резбата, защото получават много секс????? Аз си мислих, че е обратното. Ех, тази мъжка природа, разбери я ако можеш, много комплексни същества.

Владо е прав. Педерастията е опит да си отдъхнеш от жени, а много обратни са по-скоро асексуални.

Вече не догонвам новия жаргон. Изобщо не знаех, че на тката й се викало "романтика".

Благодарение на активното ти участие, вече всички знаят, че на жена ти .тката е грозна и стара. Много те съжаляваме.

И затова жените им търсят някой да ги оправя!