Семейство Радеви на премиерата на ”Възвишение”

Плеяда от известни български актьори премина по червения килим за премиерата на филма "Възвишение" в София.

Обратно в новината

Коментари - Семейство Радеви на премиерата на ”Възвишение” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе не разбрахте ли бе, хора? значи влизш по данки, "вазвишаваш"се от филма и излизаш с костiuм ;-). няма снимки на президента и жена му след премиерата :-D.

каква овча физиономия! каква гняс струи от "погледа" му! неандертал и селска пръчка... тъжно!

Голяма излагация. Все едно отиват на пикник. Кой им е пиар ! Десислава ли?Май за нищо не става тази жена. А той, защо и се води по акъла.... На работа в офиси мъжете ходят с костюми и вратовръзки.

Да де, те са се запътили за офиса.:) И на снимките единствено те са по дънки.:)))

Изглеждат нормално като хора, отишли на кино. Нито са по анцунг, нито като за прием.

Това събитие не е "просто кино". това е премиера на БЪЛГАРСКИ филм. За който очакванията са големи.Един държавен глава трябва винаги да е акуратен към облеклото си . Впрочем, искам да ви споделя уважаема госпожо,че аз харесвам президента ни. И ми е болно когато дава поводи да бъде критикуван. Само като видях пуловерчето аз се почувствах неудобно заради него.

Моля, коментирайте филма.

Радеви хора без вкус.Явно любовта към кича ги е събрал.Все едно са тръгнали към кварталната кръчма.

Чета, чета - все за президента и съпругата му. А за самия филм - тук-там по някоя дума. За екипа, сътворил филма - нищо. Главното е филмът, после авторите и актьорите. Гостите - тях накрая коментирайте.

покажете и чорапите (зелените) на Резидента ... за дънките видяхме

Ъ...Туй нещо като баир ли ще да е??? Възвишение или възвисяване???

"Възвисяване" не се е използвало. "ВъзвиШЕНИЕ" е в тогавашния стил (ако във филма се има предвид извисяване де).

Ми то като събрание на БКП бе, чеда мои!

Много е секси Деса откак я хвана ишиаса!

и кво като били с дънки???? Aми, голи ли да отидат,... и после да ги "изнудват" както правели с полицаи и магистрати!! Hе новина в лайфъъъ,... а светски кенеф BG!!;)))

Президента нямаше ли какво да облече, ако не заради себе си и поста който заема, то поне в уважение към изкуството и актьорите.

на БГ филм и дънки са му много! Заслужавар да им почетеш "изкуството" с джапанки и анцуг адибас. Да ти имам малоумните претенции, това е тъп бг филм все пак!

Толкова ти разбира главата от изкуство, тъпият си ти.

Hе разбирам, какво общо има премиерата на филма с дънките на президента и жена му?????????? Aми, защо не написахте, че салатата им на обяд беше с магданоз, но без лук??? Tогава, щеше да е зъвършен Tъпизъм!! Eга ти, простотията!!!;))

Филма звучи предателски, таман в стила на "семейството" мошеници!

бих съдил аранжора на серията показани снимки за "Стоян Дойчев - отдясно"

повече трябва да го съди Татяна Лолова за пояснението, че тя е отдясно, при положение, че другият на снимката е мъж.

близо два милиона, ама тази селска пръчка - той. Ако Редава първа беше Първа дама щеше да бъде конкуренция на Меланя, но... винаги има едно НО, което разваля нещата - като при футбола. Препоръчвам ви в Гугъл да видите Радева - първа - прекрасна - като манекенка!!!

хареса ми - "кранта на възвишение"

снимки, както ме съветват под статията, но тази при заглавието - не разбирам от мъжка мода но ми се струва че президента е облечен като за у дома си в хола. Костюмчето на Деси по-бива, но не знам като свали сакото как ще е . Иначе няма лошо да ги видя и на симфоничен концерт и на художествена изложба.

пък много ги интересува твоето мнение, световно неизвестна

Добре, че под снимките на двойки сте написали кой е "от ляво" и кой "от дясно", да не се обърка някой незапознат и после да се оплаква от Кевин Спейси.

Няма как Деси Банова да бъде първа дама на другата първа мадама.

Деса, като че ли е глътнала бастун.

Че тя винаги си е така.

Вие не ходите ли на кино с мъжа си? Никой не се интересува от вас . Така и вие няма защо да се интересувате какво правят някои хора в свободното си време.

ВВС ти една риза не можа ли да облечеш ?

Те и ризите са му същите, избрани от втората дама, а като имаме предвид нейния вкус - покривка за маса.

...дали ,не е и по сандали на бос крак,а?

добpе че е студено и вpемето не позволява да се появи бос и по скъсан потник

Е, той потника си му е под пулоФерчето...

Аз пък ги харесвам. Скачай, троле!

дебилния "професор"и всички до крак простаци,управляващи нещастната ни територия,ПРЕТЕНДИРАМ,че съм интелигентна,притежавам някаква интелигентност,имам образование,стаж в престижна фирма,съпруг и синове с висок IQ и не желая от всички медии,електронни,хартиени,сайтове и т.н.да ме облъчват с простотии.Вие,които опростачавате се мислите за по-умни от народа,но жестоко се мамите.А тези от снимката ви подхождат.Язък му на радев за това,че е пилот,офицер,бил е командващ с този долен избор,който ни го натрапвате.

Смях!

...кранта на "Възвишение"...

Един професор обяви целокупния народ за дебили, друг говори за "пикли без цици", после новина за "чертежите" на Борисов..., сега пък генералът въздухар и неговата мила селска пръчка отишли на примиера. Смях голям. Обичам да се смея, но това вече ми идва в повече. Стига бе хора! Имайте мярка. Отивам да пия бира, че иначе ще ме заболи корема.

И защо да не отидат на кино, не разбирам злобата Ви. Все едно са отишли в Метрополитен и т.н. Ами Вие като не ходите на кино, хората ходят. Айде стига сте изкукуригвали за ежедневни неща.

Пак ли? ??? Като видя президента и това до него,изпъчено и кичозно и получавам инфо кой от кое село е пропълзял. Милата десъ много е щастлива, похапнала,ухилена, какво и е? Селка на кино в неделя е положението. НО. да мислим позитивно, поне не са по цървули и потник.

Това е целенасочено деяние целящо да се обезличи прзидентската институция! Румен Радев и Деса са пълна пародия във всичко. То не бяха екскурзии и ресторанти, джапанки, рязани потници... Няма такъв срам за България.

Бих ти отговорила само, че селянията е в главата ти. А иначе за пръв път имаме един нормален човек за президент, който при това е и умен.

Това ли са всичките отзиви за филма ? Че президентът ходил да го види по дънки ?

Голяма селяния са радевите.

не е тъпо,след като ни замерват с това заглавие,че президента и там нещото....Акцентират в/у "семейството,та за това филма е на заден план.

Боже, каква грозна жена, тоя наистина няма вкус. Мъча се да си представя Тръмп и Мелания така облечени, или пък японския Шинзо Абе и жена му...мммм...не ми се получава. Тия нашите селяни нямат аналог. Алооууу, от протокола...толкова ли си можете или гледате ден да мине друг да дойде. "Българин да се наричам, вече май е срам за мене."

Какъв вкус, бе брат, не го ли виждаш, че е абсолютна свиня! Впрочем, не абсолютна, защото свинете са по-интелигентни от него.

Важното е че харесва жена си , а не Вас. А вие си злобейте колкото искате, кой го е грижа. Всеки получава в живота кавото си е заслужил, така и вие.

Що, що, много народна пара, много папане, затова.

това широкоплещесто,дълго нещо,като го видя ми идва да емигрирам

фрак..Какво голЕмо разминаване! Ама кой, кой да ни каже.

Tози кел коъ го направи президент ха ха

Аман от тия двамата ....направо отврат...:((( Все още не мога да разбера как българите успяха да го изберат за президент, че се натресе и тая кранта и нея да я изхранваме и да я развозваме по света..

Човече, ти имаш комплекс за малоценност и нямаш самичувствие, за това изпитваш толкова завист и злоба към успелите хора. Ами ти си този, който се измъчва разкъсван от негативни чувства и това ти пречи да бъдеш някой. Все пак има и психотерапевти, които могат да ти помогнат.

е до Нашия !Върлината не се вписва добре в семейната двойка !

Тази какво се е изрепчила, все едно за нея е гласувал народа. Пази боже, сляпо да прогледа.

моите искрени съчувствия за сем. Радеви- да гледаш Бг съвременен филм е меко казано мазохизъм! Кво да се прави-хората правят жертви заради задълженията на държавен глава.. Съчувствам !

Да не е бременна?

Част от коментиращите тук, напълно отговарят на казаното от Иво Христов.

Първият стойностен коментар, Браво!

Деса можеше да я вземат да участва във филма. В ролята на кобилата на Димитър Общи :)))

Стига сте ни занимавали с тези СЕЛСКИ ПРЪЧКИ!

Бойко се беше изказал че "мерси да съм президент и през целия мандат да ходя само с костюми..." Е не се плаши Боко, я виж президента и неговата кукундрела, по дънки ама с охрана. А когато лятос се снимаха с децата някъде си там, как беше, бос и с къси гащи. Е то бива простащина ама на тези двамата май им идва в повече. Селяндури от класа незнайно как се докопали до най-престижната позиция в държавата. А Радев се губи пред неземната "красавица" навирила нос в небесата и подтичва след нея като пале след майка си...Смежно, жалко и плачевно....Ех народе комунистически, къде ви беше мозъка един пилот да слагате за президент, хак да ви е, ще си го гледаме и ще се отвращаваме докато му е писано да е наа тоз пост.

Това на снимката да не е мъжа на Камен Во? Браво Камене, можело да бъдеш и жена все пак.

Хапнаха ли на коктейлчето? Ех да беше жив Гиньо Ганев и той щеше да отиде там, да се навечеря.