Апостол Карамитев: Аз не мисля да остарявам

На 9 ноември 1973 година, само на 50, легендарният актьор си отива от този свят.

Обратно в новината

Коментари - Апостол Карамитев: Аз не мисля да остарявам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира,ето за такива велики личности пишете.Има толкова много хора за които да се пише нещо хубаво,дори и те вече да не сред нас.Хора оставили следа след себе си.Любимци на няколко поколения българи.Хора за пример.

Нима Андрей Чапразов, Сава Хашъмов или Иван Андонов бяха по-лоши и по-грозни? Най-впечатляващ актьор в тази фамилия всъщност беше жена му, Маргарита Дупаринова. Ако беше сред нас, той сам щеше да ви помоли да го оставите на мира и щеше да се скрие някъде сред група млади студенти от ВИТИЗ /тогава/. Странен народ - приживе те плюят и спъват, а като си идеш от този свят, започват да се тръшкат колко гениален и велик си бил! Шопът е казал по този повод "Умри да те жалим!"

Най-добрият актьор от соца. Страхотен.

А от актьорите от демокрацията има ли по -добър от него изобщо?

Стойността, моралът, талантът и харизмата на тези като Чочо Карамитев, Гец, Пацо, Т. Колев, К. Цонев и други подобни са нещо непостижимо за днешните инфантилни артистчета дупета, които всичките говорят по един и същ начин, и всъщност не могат да говорят по начина по който би трябвало да могат щом като се напъват да бъдат артисти.

наистина беше Велик,светла му памет

Ами прав е бил човека за всичко.