Лолобриджида за секс тормоза: Трябва да обявиш веднага

Италианската актриса Джина Лолобриджида разказа, че също е била жертва на сексуален тормоз.

Обратно в новината

Коментари - Лолобриджида за секс тормоза: Трябва да обявиш веднага | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Джинче! Ето една баба, дето не е изфирясала. А какво гадже беше, когато навлизах в "занаята". Аааааа! Върхът! После имаше един виц за Джина Лололобриджида и Анннна Маннннянннни. Да си жива, бабе!

или казваш веднага, или мълчиш завинаги. В това престъпление винаги има двама.

И защо трябва да мълчи завинаги жертвата, а насилникът да се хвали може би наляво и надясно? Колко от тези случаи на насилие биват наказани ВЕДНАГА като се подаде жалба? Или те мотаят постоянно и накрая добрите адвокати връзват нещата. А междувременно насилникът се е постарал да ти направи "репутация". Докато няма наказания за хора, които посягат, дотогава ще има хора, които ги е страх да говорят. А не бива да се страхуваме да кажем ИСТИНАТА, нали?

Рускиня крещи на Червения площад: - Меня обезчестили, меня обезчестили...... Приближава полицай и пита: - Когда ето случилос? - Сорок лет тому назад. - А почему въй сейчас кричите? - Приятно вспомнит.

Само в Русия изнасилването може да бъде парти тайм. И после какви ги била вършила Червената Армия

Дядото

Що, германците да не са танцували валс с рускините? За това, което направиха германците на Русия и света, заслужаваха да бъдат изтребени до крак. Но хуманните и демократични западняци си позволиха да осъдят една шепа хора в Нюрнберг. Останалите вече съвсем открито по канал History се гордеят с "военните" си подвизи. Къде бяха веднага след войната да се гордеят? Тогава се оказа, че цялата война е водена еднолично от Хитлер, въпреки волята на всички германци. Ако аз участвах във войната и бяха причинили това на близките ми, един германец нямаше да оставя жив.

Демек - пуснала си и ти на младини.

Къде да го обявиме? В Държавен вестник ли? А после? Нашата полиция ни пази

Значи, когато един мъж/момче е насилен е ок и престижно, а когато е обратното е чисто изнасилване?

любимката на режисьорите ;)

Това, което прави тя е същото което правят и колежките й - безплатна реклама. Ако не са искали да бъдат сексуално насилени е трабвало да останат обикновени жени. Едва ли не са знаели цената на славата когато са били млади.

С други думи за тебе няма никакъв проблем в сексуалното насилие, а в тези, които го обявяват. И как ще се подведе под отговорност насилника, ако няма кой да свидетелства срещу него?

Ама ти щото си мислиш, че сексуалното насилие не се случва на обикновени жени? Нас обикновените няма кой да ни вземе интервю, но това не означава че не се случва.

Не говори глупости бе дебил! По думите ти излиза, че е нормално да се изнасилват актриси и актьори щото те си знаят къде отиват! Така ли? Няма оправдание за такава постъпка!!! Актриса, звезда или метач, няма значение.

А тя, в крайна сметка, обявила ли е веднага след нейните случки? Или това правило важи само за другите?

Тя може да не е обявила веднага, но не го е направила и по-късно, както сега е модерно. Т.е. - или веднага, или никога!

Не е обявила? В статията казва, че и се случило два пъти...

Тя си го каза, че са я насили 2 пъти. Просто не посочи имената на хората. Най-вероятно са починали и няма просто вече как бъдат подведени под отговорност. А ако една звезда с всичките си пари и влияние, не може да осъди някой за изнасилване, какво остава за нас обикновените жени?

Права е Джина, който, каквото и даа казва. Тия дето 30 години са ползвали облагите от връзката си с еди кой си, нека се дистанцират от секс тормоза и върнат всичко, каквото са придобили благодарение на деянието. Приличат на Светла Даскалова, която по времето на Тодор Живков беше несменяем министър на правосъдието, след 10 ноември, но 1989 г. се обяви за репресирана.

Ами може ли тогава да * майката ти? След 2-3г нищо вече няма да има, тя и да се оплаче кел файда?

Като си и толкова мераклия, отивай при нея да си заявиш интереса. Тя е в един по-добър свят. А ако беше си заявил интереса, докато беше жива, свинецът нямаше да те пропусне.

Излезе,че актьорските среди са пълни с мастии,насилници,жертви. Много лоша реклама.

Сега ли го разбра това чак?

Дано да заживеем в общество, в което като се случи тази гнусотия и се обадиш, да има последствия... Хората мълчат с години, така както е мълчала и тя, защото нищо не се случва след това, особено когато е влиятелен човек. Я, идете в полицията да подадете жалба, че някой ви е обарал или в някой отдел Човешки Ресурси да съобщите за домогванията на шефа си да видим какво ще стане.... Най-лесно е да кажеш - да не сте спали, да сте казали. А като кажеш какво??? Кой понася последствията от това? Или и тогава пак си виновна, че си казала пък сега, или пък ти със сигурност си си го търсела.... С други думи от черна по-черна ще станеш, защото си си позволила да говориш. Затова хората мълчат с години наред. Но ето че на 70г не се забравя.

права е Джина Лолобриджида. Ти не правиш въпрос в момента, значи ти е приятно или искаш да се възползваш от пари,влияние,власт, работа.А след 50 год. се оплакваш за да приковеш внимание.Или просто си разбираш колко жалко е било-

Вие не сте ли чували за страх? Какво можеш да направиш на един богат и влиятелен човек, ако си едно момиче на 19г?

чували сме за разни психологчета, които само търсят как да оправдаят насилника, убиеца, КУРВАТА и клеветниците. Искали били внимание, например...

а ти за ВЕНДЕТА, чувала ли си? Ако наистина се почестваш ОПОЗОРЕНА И ИЗНАСИЛЕНА, ЧЕ И УНИЗЕНА......... кама, пищов, правиш се че ти е харесало, насрочваш среща и му забиваш ножа чак до дръжката. така прават УНИЩОЖЕНИТЕ И УНИЗЕНИТЕ. Тез, дет следват модата на момента през медиите - просто монитрани, глезени марионетки-курви. Не струван нищо.

Кой каквото търси, това намира. Ами какво правят при такъв. Всичките златотърсачки се натискат на такива мъже, а после някой им виновен Айде, ясни са ни тези много "невинни", какви използвачки са.

Ние от гилдията на режисьорите препоръчваме на нашите Членове само чикии. Иначе всяка шавлива актриса ще ни развява бельото по медиите - я след 20, я след 30 години

Нямате ли си жени, или искате да разправят вицове и за тях след време?

Попитали радио Ереван как се става студент във ВИТИЗ , а то отговорило , че на сексуални въпроси не отговаря !

секс ,старата чанта бързо се появява.Така и сега,явно веднага подава ухо на въпроса.При последното си появяване ,се говореше ,че младият и приятел я прилъгал да го осигури имотно и тя му завещала освен сърцето си и "скромна" банкова сметка.Какво ли не прави любовта ?

Ползвала благинката срещу секс и сега я загризала съвеста, че е *. Ето ти начин да се изчисти гузната съвест. Междудругото проблема е сериозен, особено за хора в ситуации без изход. Но тази ситуация " няма да стана световно известна актриса' като безисходица. От всичките тези истории става ясно, как се успява в средите на шоубизнеса. Нещо което защо ли не ни изненадва.

Коя благинка е ползвала? Не става ясно от статията, но виждам че вие знаете. Този чужденец, който я е изнасилил на 19г дал ли й е нещо? Кажете ако знаете, за да знаем и ние. Някоя голяма роля ли й е дал?

То пък като, че ли вие знаете каква е истината. Никой не знае - има златотърсачки има и пострадали. Обикновено за пострадалите никой нищо не чува.

Значи разврата не е само в Холивуд, така ли? Защо да ви гледам филмите, да ви правя милионери, специални и влиятелни? и още по-развратни

Ето това е мнение на велика актриса ... А не когато им изнася за кариерата да ходят голи и да се предлагат на мъжете и после си траят, докато се изкачват по стълбицата на успеха. След 30-40 години, когато са залезли и са на години, изведнъж се присещат, какво било преди десетилетия... Или казваш веднага или си траеш цял живот, да не си мълчала тогава, когато и ако се е случило... За реклама, за пари, за всичко са готови жените, а и някои мъже в днешни дни...

Точно така оперират насилниците. Заплашват те да не говориш пред никой, а ако говориш - всичко е твоя вина. Няма как да се борим срещу посегателствата, ако казваме на хората, че трябва да си мълчат цял живот или пък да сигнализират и след това нищо да не се случва.

а Гоце сифилиса

а докъто имат полза си мълчат...

За да станеш известна актриса особенно в италия,трябва да преспишс доста режисьори и други за да намериш накрая правилния с ключа към успеха. После се правят на жертви. Много от успелите по късно твърдят,че даже са изнасилвани и от бащите си. Алчноста за пари създава демони.

Джина беше номер1. Ако тя не знае, значи никоя друга фустанелка от екрана не знае. Адмирации, Джина! Модератора можеше да покаже нейни снимки от младостта й, нали?

Великолепна актриса и жена-на 100% подкрепям това което казва за сексуалните посегателства,които отдавна трябваше да бъдат криминализирани!Ние естествено сме на опашката на световните тенденции-да няма никакъв компромис за сексуалните хищници-,пречупили много съдби

Нищо не сте разбрали- жената има предвид, че е некоректно тези актриси да се опитват да се изкарват жертви, след като са минали толкова години. Тогава заради кариерата са били готови на всичко, пък се се опитват да се правят на много морални. Щом не са се оплакали тогава, значи е било с тяхно съгласие, заради ползата от това,

Вие наистина ли прочетохте статията? Прочетохте ли думите на една 70г, която е била изнасилена на 19г? И останахте с впечатлението, че тя се е съгласила на това?

Дори не си и представяте колко смешно ми е всичкс това..... САМО И ЕДИНСТВЕНО ТРЪМП СЕ ИЗМЪКНА ОТ ОБВИНЕНИА В СЕКСИЗЪМ И ЗАПИСИ КАК ГОВОРИ ЦИНИЗМИ И ПОКАЗВА ЕГОИСТИЧЕН НАГОН! Че и го избраха, щот показа мъжко его и наглост. Саг, днеска, си мислим, че друга теориес описва по-добре ситуационът. Холивад беше срещу Тръмп и сега той, на свой ред, ги РАЗБИВА чрез монтирани марионетки. И! Даже никой не си помисля да приложи НЕГОВИЯ НОМЕР: ЕВАЛ СЪМ, НЕ СЕ ИЗВИНЕВАМ, МЪЖ САМ, НАДЪРВЕН СЪМ , ЕЛА И ТЕБ ДА ТЕ ОПРАВА - ПАК! Мрънкат, пъшкат, качиха КАСТРАТИТЕ на пиедестал. Жалки, скапани мариеоинетксе, дет вече са мъртви - и те и бъдещите им филми. Ти! Който се ИЗВИНЕВАШ и биваш атакуван и за сексуалността си - мри кат безполезно и отричащо се човешко същество.

Май си искал да напишеш мнение, но нещо не ти се е получило.

ти ли го казваш тва? МНОО ЯКО МИ СЕ Е ПОЛУЧИЛО..... САМО МОДЕРАТОРЪ РЕШЕВА, ЧЕ ТИ Е НЕСПОЛУЧЛИВО МНЕНИЕТО - като го истрие. бегей у лево и се кастрирай.

Безплатен обяд няма....

Права е, другото е реклама, т.е. че за кариарата разни златотърсачки си са готови на всичко, дори да се предложат сексуално. А после като получат облагите- ама той бил виновен. Приказки за наивници. Също като във вица за кокошката и петела: Дали не бягам много бързо, ами ако не ме стигне.-. Истината е , че жена, която не иска подобен контакт, не може да й се случи това.Има много начини да се защити. Просто, някои актриси така се рекламираха, че са лесно достъпни.

Това заслужава адмирации !!

Е ако се обяви веднага нали няма да може да напредне лесно в кариерата

Умно!