Жената, която може да се превърне във всеки

Една жена може да се превърне, в когото поиска благодарение на невероятните костюми, които създава.

Обратно в новината

Коментари - Жената, която може да се превърне във всеки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли скъпо с костюми, май по-добре с Фотошоп, а?!

В интерес на истината, оригинала най си го бива.

Когато се превърне във По лов орган на третият пол ( разрешеният според европската уния за хора които искат да имат и двата пола ) ще кажа Еваларка, иначе едно нищо......

Хм, заглавието гласи "Жената, която може да се превърне във всеки", а снимките от Инстаграм са от изследване "Секстормоз ли е заглеждането в гърдите". То е факт, че жените имат бюст, но какво общо има между двете заглавия, не е ясно. А по въпроса за гърдите и зрителния "секстормоз" - ами ако не искаш да гледат нещо твое, просто го скриваш от погледите на околните и това е. Щом дамите ходят с щедро демонстрирани ненки, значи искат да им ги гледат и за никакъв тормоз не може да се говори.

Някаква неустоима сила ме притегля към бедрата й ...

Тъмната сила силна днес е.

Когато нямаш личност, копираш друга, но си оставаш кух...

Когато не можеш да предложиш нищо на света, плюеш по другите И си оставаш кух... :)

Изводът е, че всичко е въпрос на грим, а след душа е все тая. Сещам се за вица де Господ след Адам създал и Ева. Когато я погледнал казал: "Бе грозна е, затова ще се гримира..."

Господ създал Адам. Но Адам бил самотен и тъжен. Адаме - казал Господ - Ще взема половината ти сърце, половината бял дроб, половината черен и т.н. - от всичко наполовина, за да ти създам другарче. Адам помислил малко и казал - А какво мога да получа за едно ребро, Господи?