Роуън Аткинсън ще има трето дете на 62 години

Актьорът Роуън Аткинсън ще става отново баща на 62 години, съобщи в. "Мирър".

Обратно в новината

Коментари - Роуън Аткинсън ще има трето дете на 62 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бившата му жена ми харесва повече.

..на тоя грозник не бих се дала никога! Само красив мъж искам! И парите не ме интересуват! Като гледам...май богатите не са щастливи

Какъв го искаш? С брада и коса, прибрана на кок, с лакирани нокти и тесни дънки? Как им викаха на тия ... метросексуални ли бяха, лъмбърсексуални ли ... Няма значение! Аз им викам пе.али!

Браво! Той може да си го позволи и може за разлика от много други, които преминаха на "другия бряг"! За да се въплъти някой, и то сполучливо в образ на имбецил, олигофрен, дебил или както искате го определете, има само два начина: -1. Да владее до съвършенство мимика, жестове походка и интонация, а това от своя страна изисква наличност на доста интелект! -2. Да са му генетично заложени по рождение! Типичен пример за първия начин е Роуън Аткинсън! Поздравления за таланта му! Типичен пример за втория начин е автентичния, нашенски Мистър Бийн, чиито съпруга (вече бивша) се срамуваше (да не казвам гнусеше) да застане до него!

Е, чак браво... Бившата му съпруга на младини не е искала публичност. Е, на пследните им най-пресни снимки заедно от преди 1-2 години се снима охотно. Излъчваше щастие и увереност. Сега като гледам тези снимки и знам, че са били пред развод, ясна е каква е работата, мацката си има някого, изглеждаже влюбена и разцъфтяла.

Роуан пак се уреди

Верно,че прилича малко на Плевнелиев!

Този има харизма, оня не.

Много забавен и смешен персонаж имаше. Скоро не съм гледал нищо ново негово.

Новата му жена е същия тип като старата, а старата хваща окото и още прилича на нова :) липсва му.

Напишете в Гугъл Rowan Atkinson Louise Ford и ще видите депресиран и измъчен човечец. Хванал е момичето, за да лекува душевни рани, но нещо не се получава.

ОКАЗА СЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ПОРЕДНИЯ КОМПЛЕКСАР! ЖАЛКО!

А, Дир-ници, що сте сложили снимки на Мери-Луиз Паркър като "приятелката на Роуън Аткинсън" :) Не че нещо ама да не вземе да го съди жената за сексуално посегателство сега!

ти по-добре си смени очилата... Мери Луиз има някаква прилика с нея, но oтпреди 20 години... защото сега е на 53

Мери Луиз Паркър !!! Другата е толкова "известна" , че дира не може да й намери снимка !!!

Давай, дедо, Алцхаймера не прощава. На 80 години и четвърто :)

И него не го подмина кризата и апетита за по-млада жена. Жалко, мислех че е по-оригинален.

Две смешни физиононийки и жените вдигат краката.

Оригинален? Можеше поне за кралицата да се ожени. На първо време.

Борел се е със самотата си, бил е изоставен. Нали в 90% от случаите жените са тези, които изоставят мъжете си. (зарязала го е, защото не й е бил интересен вече :)

Да, и аз съм на мнение, че жените са тези, които изоставят, мъжът може да изневерява, да живее на границата на раздялата, но по-рядко захвърлят всичко и си тръгват. Но при известните мисля че работят други принципи - нещата не са въпрос на оцеляване, а всичко им е като на игра, а изкушенията и възможностите са десетки пъти повече от тези с нормалния живот