Звездите на ”Откраднат живот” зарадваха фенове

Актьорите на хитовия сериал "Откраднат живот" се срещнаха с почитатели в Sofia Ring Mall.

Обратно в новината

Коментари - Звездите на ”Откраднат живот” зарадваха фенове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериала е български, артистите са добри. Във всички случаи е по-здравословно да се гледа този сериал отколкото подтискащите зловещи турски сериали.

турските са много по-добри от бездарните бг продукции плод на некадърни актьори и продуценти решили да изперат някои лев.

Хахахахахахах... Турските сериали били много по-добри??? Стига дееее!!! Ще се утрепа от смях!!! :))))) Гледала съм и честно казано..... Не знаех, че имат толкова големи фантазии за героите си по отношение на чувства, рев, гоненици, завист и бла-бла-бла... Просто сериали, друже/дружке, не се излагай че сериалите са отражение на реалният живот. Доста неща се поукрасяват а сериал се прави, ако психологческата нагласа е на ниво и не само. Българския сериал "Откраднат живот" има тези наченки и до известна степен е взел добра опора за проблемите между хората. Има го и в американските сериали, в германския ли беше - "Клиника на езерото".. Въпрос на вкус, но щом изклщчително държиш да турски, ще да си туркофилче в известна степен :))))

Сериалът не е нещо особено (дори леко тъпее на моменти),но събитието с феновете е било много позитивно.Браво! Актьорите са се постарали да зарадват хората и всички са усмихнати.

Благодаря на сценаристите, актьорите, на целия екип! Гледам всяка серия с удоволствие! Иначе, никак не съм фен на българската телевизия! Благодаря ти, "Откраднат живот"! И не ни изоставяй! А тролчетата да се измитат!!!!

П оздравления за автора на идеята, Евтим Милошев! Даде на зрителите това,от което истински се нуждаеха.

Я-а, колко много "високоинтелегентни" хейгъри плюят по българското! Това трябва да са бежанци, престорени на българи.Ние пък,истинските, си харесваме филма,актьорите и сценаристите . Радват ни с този сериал,благодарни сме и очакваме и 5-ти сезон.

така наречените "истински" българи явно са селяци за които да стигнадо София е наЙ-голямото им постижение в живота а да се наслаждават на простотия се счита за изискан вкус,аз лично не считам че съм от тия "истински" българи.

Поздрави за хубавия стойностен филм и прекрасните артисти. Повече такива филми трябва да има а не само чужди да се гледат

изключително тъп сериал харесван предимно от малоумни които и без това няма какво повече да гледат освен бг и туркиш сериали.

Явно сред нас има много голям умник, дето незнаем какви сериали гледа. Кажи бе умньо, какво гледаш?

гледаме евроспорт с майка ти и си спортуваме ако ме разбираш,много по интересно е от бг сериали за пенсионери.

Сериалът е много добър. Чакаме сериите с интерес. А на този по долу, дето пита кой гледа български сериали ми е интересно какви сериали гледа?

Гледам го този сериал, харесва ми заради някои професионални попадения /познавам лекаря консултант и му се покланям/. Но да се правят такива шоу спектакли с актьорите изтрива целия смисъл на сценария. Жалко за актьорите, по-добре изглеждат като лекари.....

Боже, кой гледа бг телевизия, а и още повече бг сериали и филми? Това е мъчение, равносилно на високочестотните музики от "Малката булка" и разни други ориенталско-азиатски филмчета!

излиза, че продуцентите на боклучения сериал се кешат супер яко за реклама, дир-а всеки ден публикува ли публикува никому ненужни "новини" т/е. платена реклама,но май зрители за тази тъпня трудно се намират. Браво дир за поредната платена статия!

поредния трол вече се е из.кал върху една добра новина.

мдааа я,ти явно си от маркетинга на сериалчето и киснеш тук да щракаш минуси с овчата надежда, че някой ще хареса помията-сериал..