Барби слага хиджаб догодина

Американската компания "Мател", производител на куклите Барби, съобщи, че от следващата есен ще пусне в продажба кукла, облечена в хиджаб.

Обратно в новината

Коментари - Барби слага хиджаб догодина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сбъдва се твоята мечта и на още милиони амуджи по света.

Ма нема начин, на 10 годин туй да ти е било детската мечта.Барби с хиджаб.

А цици ще има ли?

Редно е и Барби в расо да има тогава. Не че е кой знае какво като играчка барбито. И без него ще минем.

Кой има изгода от тая ислямизация на света? Идиотска работа

КОЙ ИМАШЕ ИЗГОДА ОТ ТУРСКОТО РОБСТВО И КОМУНИЗМА.... Е-В-Р-Е-И-Т-Е

... и сега какво, да очакваме Кен да развее знамето на ИД ли?

А коа ще видим порно-Барби бе.Стига с тези бохчи омотани.Да си стоят там зачулени и да си замятат полите над главите ,за да не виждат кой ги оножда по няколко пъти на ден.И аз искам Барби с хаджаб и по прашки и арабка по монкини.Що бе?Арапа така му харесва-бохча, а на мен по цици-лошо има ли?

що се напъват да казват на черното-бяло. буквално, при това. барби си е барби, руса, синеока, с красиви роклички. а те направили някаква смОтана кукличка със същия размер, но не приличаща на нищо, омотали я в безсмислени парцали и зорлем я наричат барби. хайде, холан!

Само че няма да е Барби, а Барбие.

Ататюрк атакува Исляма, като не се ограничава само до управлението. Всекидневния живот на Турците е диктуван от секуларните му идеи: Традиционният Ислямски дрескод - като тюрбани, фесове, воали и пр, е премахнат в полза на Западния стил на обличане. Хиджаба на жените е яростно осмиван, като "нелеп" и забранен в обществените сгради. Календарът е официално сменен от традиционния Ислямски календар, базиран на Хиджра преместването на Пророк Мухаммад ﷺ в Медина с Грегорианския календар, базиран (погрешно) на рождението на Исус. През 1932 езанът (адан) на арабски - викането на молитва на Мюсюлманите - е обявен за извън закона. Вместо това е пренаписан на Турски език и наложен по джамиите в страната. Петък вече не е почивен ден. Вместо това на Турция се налага да следва Европейските норми за край на седмицата.

звучи супер, но сегашното мустакато диктаторче, дефакто съсипа всичко това. На всичкото отгоре се оказаха младоженци с московското диктаторче. Те на практика са едни и същи. Ататюрк сигурно се върти в гроба

МЮСЮЛМАНИТЕ СУНИ НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА ОБЯСНЯТ СЛЕДНИТЕ НЕЩА В КОРАНА - КОЙ Е В КОРАНА ИСА ИБН МАРИАМ (ИСУС СИНА НА МАРИЯ) - КОЙ Е МАХДИ - ЗАЩО ТОЧНО ИСА-ИСУС ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА , А НЕ МОХАМЕД - ЗАЩО ИСА ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН В МЕКА ДО МОХАМЕД - ЗАЩО ИСА ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ (ПРИ 2-ТА СИ СМЪРТ !) - ЗАЩО ТОЙ ЩЕ КАЗВА НА АЛЛАХ КОИ СА ПРАВЕДНИТЕ И ГРЕШНИТЕ :)) .... НЕМИТИ СУНИТСКИ ШОПАРИ :))

какво разчупване на стереотипи? 2000 носят едни и същи одежди, малоумна манипулация за тъпаци

Освен това към барбито щели да продават следните аксесоари: -жилетчица с експлозивчета -молитвено килимче -набор ножчета -камионче

Хиджабът е отличителното облекло на вавилонските проститутки. Имаше едно видео, в което един египетски учен обясняваше, че коранът изобщо не налага на жените да се забулват. А знаете ли как Ататюрк е свалил хиджаба само за една нощ - като издал заповед хиджаба да върне оригиналното си предназначение - т.е. да се забулват само проститутките. И на следващия ден Турция осъмнала без хиджаби

кой ще разясни на носещите такива дрехи правоверни мюсюлманки,че всъщност се обличат като християнските монахини...

Не е вярно. Главата на монахините е покрита, а не увита. Има разлика

БОЙКОТ

НА БАРБИ! ПРАВЯТ ВСИЧКО В ИМЕТО НА ПЕЧАЛБАТА ПРОДАЖНИЦИ! ТАЗИ ФИРМА УМРЯ ЗА МЕН! КАКТО И ВСЕКИ, КОЍТО СЛЕДВА ТОЗИ ПЪТ!

Айде, скоро и във вашата редакция.

Кога ще има барби със третият пол за да свикват децата ни за педеръслък от малки.

И прототипа и куклата са много грозни. Нещо по-лошо, че тая жена е родена в САЩ, тя не е родена в някое място по света, където нормално се носи хиджаб. Тя е родена в САЩ, целия си живот е прекарала там, но въпреки това е с промит мозък, като незнайно защо смята, че ако си крие косата е с нещо по-добра от другите.Какъв и е проблема, може би не обича да се къпе да изглежда чиста и свежа и естествена?!

Тия съвсем изпращяха. Те тия кукли бяха далеч от реалността и може би затова са решили да ги обличат като пингвини, да се знае какво ги чака в близко бъдеще. Лошото е че ни натресоха тая напаст на нас, в Европа.

Отврат.

Тия хептен изтрещяха! Ба сии "демокрацията"! Угаждат на читаците.

Да Ви Еб Ма !!!

В КОРАНА ПИШЕ ЧЕ ИСУС СИН НА МАРИЯ ДОНЕСЪЛ НОВО ЕВАНГЕЛИЕ И ЧЕ ИМЕНО ТОЙ ЩЯЛ ДА ПОБЕДИ НА АЕМАГЕДОН ДЯВОЛА ... ОБАЧЕ НЕ КАЗВАТ ЧЕ В НЕГО - В НОВОТО ЕВАНГЕЛИЕ - ИСУС Е НАПРАВИЛ ЖЕНИТЕ РАВНИ НА МЪЖЕТЕ ... ЩОТО НЕ ИМ ОТЪРВА БА ЕБАЧИТЕ НА КОЗИ :))

абсолютно безопразие, заради пари правят войни, заради пари ще промиват мозъците на децата от малки. Абсолютно престъпно поведение. Става дума за АМЕРИКА

нас какво ни касае.А кога на барби ще и сложат катинар еди къде си.Стига сте агитирали и пропагандирали ислямски приоми,които са на светлинни години от нашия цивилизационен код.Вие които ни "уведомявате"си сложете хиджаби,пинджаби ,дано дъщерите и сестрите ви си сложат -и.иоти.

Мъжкият Барболин ще брадат и ще е с дрехи като джихадист с тротилен колан на кръста и нож в ръка.

Интириесно, Ебтихадж Муамад е спечелила бронзов медал, заради аеродинамичната обтекаема форма на хиджаба, или защото е била спусната директива да спечели медал защото е с хиджаб.

Красива е, бих си я взел в къщи.

Хвърляй чаршаф на чувала с картофи и почвай да го онождаш тогава

КОЦКАР СИ ТИ МУСТАФА , МУСТАФА :))

а на Кен кога ще му турят фес?

ПРОГОНЕТЕ ЕВРЕИТЕ ОТ КЛ'ЧОВИ ПОСТОВЕ,М'С'ЛМАНИТЕ САМИ ЩЕ СИ СВИЯТ СЪРМИТЕ И ПАРЦАЛИТЕ!ЕВРЕИТЕ СА ДОНЕСЛИ ТУРСКОТО РОБСТВО НА БЪЛГАРИЯ,НОСЯТ МРЪСОТИЯТА В СЕБЕ СИ,ИНСЦЕНИРАТ,ЧЕ МРАЗЯТ М'С'ЛМАНИТЕ,А ГИ ПОЛЗВАТ ЗА МРЪСНИТЕ СИ ИГРИ.ПРОГОНЕТЕ И РАЗРУШЕТЕ СХЕМАТА НА ЕВРЕИТЕ И СВЕТЪТ ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ.НЕКА БОГ СЕ ЗАЕМЕ С ВСИЧКИ ТЯХ МИГНОВЕНО И ДА НЯМА МИЛОСТ КЪМ ТЕЗИ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ!

Ми господ какъв е , не беше ли и той еврей, защо след като го предадоха еврейте той пак ги обича.Със една дума със религията да контролира плебса.

Дали Исус е бил евреин изобщо.....Евреите много го мразят-държат се един за друг като циганите та дали изобщо Исус е ''евреин'' след като евреите подпалиха света против християнството...Много неща има да излизат наяве и да разкрият измамните твърдения на лъжливите по природа евреи

Светът полудя!!! Време е за голяма чиска но да видим как ще започне и от къде!!!Бъдете готови Българи иде Криза за която не сте и сънували!!!

Кукли, които насаждат у децата определено отношение към дадена религия, са нещо недопустимо! Какво означават те? Че една религия тихо и полека настъпва и завладява съзнанието от най-ранна възраст? Ако ги произвеждат, да си ги продават в техния свят. В цивилизованите общества такива играчки място нямат. Ако ги предлагат и тук, родителите трябва да обясняват на децата, че тези дрехи унижават жената като човешко същество.

Следващият път да сложат никаб, нищо да не се вижда, като един конски чул :):):) толерастия...

Как кой ще си купи тази сладка кукличка? Първият, който ще си я купи ще бъде Жужо Кремълски. ха...ха...ха... А след това куклата ще се разпродава като топъл хляб в мюсюлманска Русия , родината на ортодоксалния ислям. ха...ха...ха..... Не беше ли Жужо, който откри с гажето си Ердогиния най-голяма джамия в Масква? ха...ха...ха... Боя се, обаче, че пияните мужици, дрогирани с препарат за миене на кенефи, ще объркат предназначението на куклата и ще я използват за други цели. ха...ха...ха... Ами как няма да е така, когато техните разплути матрьошки се кекнат по магистралите в Европа и сеят СПИН наляво и надясно, да те е страх да легнеш с такова същество. ха..ха...ха...

ИСЛЯМА Е ХРИСТИЯНСКА СЕКТА ... - В КОРАНА Е ПИСАНО ЧЕ ИСУС СИНА НА МАРИЯМ ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕТО НА ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ И ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА - А НА СЪДНИЯ ДЕН ТОЙ ЩЕ КАЗВА НА ГОДПОД КОИ СА ПРАВЕДНИЦИТЕ И КОИ ГРЕШНИЦИТЕ :)) .... МОХАМЕД ГО НЯМА ??? ЩО ТАКА ??

Не познавам идеуите на ислямската религия, но знам, че привържениците й я обявяват за много духовна и мирна. Тогава защо нищо не казват по въпроса може ли простосмъртен, та бил той и правоверен /според тях те са такива/, да се прави на Господ и да решава кой заслужава да живее и кой - не? Нали Бог дава живота и Той решава кога да го отнеме?

ГУГЪЛ Иса ибн Марьям Материал из Википедии ИЛИ Исус в исляма от Уикипедия ... ХОДЖИТЕ КРИЯТ ТИЯ НЕЩА И НЕ ГИ ПРЕПОДАВАТ НА ТЪПИТЕ ПРАВОВЕРНИ :))

Защо ли си мисля че ме е родила майка ми, след като се е оженила за баща ми.

Че си трол и то тъп го знаем. Често пишеш. Като човек познаващ религиите ,ти обяснявам кротко Първо Три са големите последни пророци в исляма.Муса,Иса,Мохамед. Те са и тримата със свети книги-Тора,ИнджилБиблия/,Коран. В Корана както и в Библията има за крайните времена. Сега никой нищо не крие,просто ти и много други нищо не знаете и поведени по масовата пропаганда,говорите неистини. Вижте къде са войните и разберете,че за петрола и парите стои нещо друго. Вярва се,че Антихриста ще се роди някъде в Ирак в еврейско семейство от много възрастни родители. След като се запали региона и войната обхване интересите на всички големи по света.Гога и Магога. В Сирия в Дамаск на Бялата джамия/тя за това е построена там/,ще бъде спуснат Иса,признат както казах за един от Големите пророци. Ще бъзе познат по светлината на дрехите и мириса на маргарит. После Иса ще поведе праведните. Ще стигнат АЛ АКСА в Ерусалив-пак нещо да ви прави впечатление,що толкова се карат за таз Ал Акса/ И там Иса ще събере на молитва праведните.Защото от Ал Акса,пророк Мохамед е въздигнат в Небесата с Борат. После ще се обърне хода на войната.Злите които до тогава печелят ще загинат и ще останат праведните водени от Иса. Това е. тъжното е,че хората не знаят нищо за религиите,така стават жертва на откровените лъжи в медиите използвани за пропаганда и политически цели. Не може да си мюсюлманин,ако не вярваш във всички пророци преди Мохамед. Хората с книги-юдеи и християни са отдалани и те не са това което пише мейнстрийм медията. Мир-Шалов,Салям това е поздрава И вие като идете в едно селище кажете мир вам-Иса Шалом-Муса А салям алейкум-Мохамед Мир вам

ЗАБРАВИ ДА ОБЯСНИШ - КОЙ Е МАХДИ - ЗАЩО ТОЧНО ИСА ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА , А НЕ МОХАМЕД - ЗАЩО ИСА ЩЕ БЪДЕ ПОГРЕБАН В МЕКА ДО МОХАМЕД - ЗАЩО ИСА ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ (ПРИ 2-ТА СИ СМЪРТ !) - ЗАЩО ТОЙ ЩЕ КАЗВА НА АЛЛАХ КОИ СА ПРАВЕДНИТЕ И ГРЕШНИТЕ :)) .... НЕМИТИ СУНИТСКИ ШОПАРИ :))

Който иска, нека потърси в гугъл този текст така, както е с кавичките, и ще види и проблема и решението с тези кукли: "Australian Mom Turns Bratz Dolls Into Regular Girls By Removing Their Unrealistic Makeup"

Всъщност сте леко в грешка. На това видео са кукли Братц, а тук говорим за кукли Барби. Аз поне не съм виждала кукла Барби с грим или най-много да има малко розово на бузките.

как кой?!? Брадатите таковци ще я купуват.

А кога Али Баба ще сложи кръстче на шията си???!!! Дей.а ислямизацията дей.а.

Какво прекрасно нещо е демокрацията! Каква общочовешка ценност е толерантността! Имам само един прост въпрос! Щом ще пускат в продажба Барби с хиджаб, защо не пуснат и Барби с униформата на SS или на Хитлерюгенд? Нали са толерантни времената! Нали демокрацията означава правото на свободен избор! Или май не, а?

Дам, само че вместо Барби, ще се казва Хелга, а Кен ще е хер Флик.

Не става, трябва по харни бедра да ѝ сложите.

Тоя чаршаф символизира мачкането на жените а те се гордеят.... логика нулева. Ама нека идва исляма че да можем да бием жената и да сля с 7годишни като пророка след като убия родителите им.

Кой би си купил такава грозна кукла? То дето е забрадена едно на ръка, ами като цяло е грозна и безинтересна. Момиченцата - всичките дори мюсюлманските си мечтаят за кукли принцеси с красиви дълги рокли и разкошни дълги коси. Това тук е някаква подигравка!

Направо да ти се додрайфа.

Тези доказват, че в търговията няма съвест. Впрочем, стереотипите, които искат да разчупват, си ги генерират самите мюсюлмани. Според строгия ислям даже играта с кукли е забранена, защото видиш ли куклата изобразява човешко тяло и затова попада под забраната за идоли. Лично аз мисля, че куклите Барби не са подходящи за игра, защото създават фалшиви представи относно женското тяло и ролята на жената. Все са ми такива едни такива кифленски на външен вид, като магистрални проститутки.

колко са жалки само....... за феновете им пък да не споменавам.

Поклон, демократична Америко! Дълбок метан доземи, о , Америко, ти сияйно-магнетична, необятно-възхитителна Афродито с меко-копринест хинджаб върху умната си главица, пълна с пенливо-скърцащи, сивоклетъчно-петнисти наслоявания, събрали в една обща имагинерно-ултрахипермозъчна Единица гениално-прогресивните мозъчни съдържания-фини емулсии на всички мигранти, които ти приемаше гальовно-всеотдайно в продължение на стотици години в своите потайно-желани пазви и топло-майчински скутове!!!!! Цялата настръхвам от мисълта, каква архаично-автентична радост ще бликне в невинно-искрящите очици на малките дечица и бебенца от различен етнически произход, когато те посегнат с валчесто-топчестите си ръчички към тази най-прекрасна, най-естетична, най-детска кукла Барби, чиято морна главица нежно е обвита в тъмно-хладния пинджаб на Толерантността, Правата и Свободите на Малцинствата! Но в тази идея виждам една брутално-набиваща се недоизпипаност - дами и господа, мили ми дечица, как е възможно една такава златно-скъпоценна кукличка да носи ужасяващо-отблъскващото име Барби, така нехарактерно и пагубно за честните девойки и куклички с хинджаб, шалварки и топла бурчица, гнусно-развращаващо име, мърсящо тяхната вопиюща скромност и дълбок морал?! Приканвам най-настоятелно създателите на тази кукличка да и дадат гальовно-мелодичното име Мелиха!!! Мелиха!!! Мелиха!!! Само моето тяло ли протръпва при споменаването на тази галеща слуха дума? В противен случай ще тълкувам безсрамно-ксенофобичното поведение на Америка като един подмолно-хибриден, подменящ истината, паралелен Възродителен Процес! Нека всички да протестираме горещо срещу това безсрамно деяние на пропаднало-аморалната Америка! Срам и отврат!!!

е ча па толко не може да ми трепне. тихо и възмутено си повръщам тука, подпрян на белия фаянс, който ми напомня на широко ухилено безполово лице, обрамчено с хиджаб. "Барби слага хиджаб догодина" - тази реплика ми звучи като "Ню Йорк е новата столица на Ислямска държава"... :(

А Кен с шахидски пояс.

То и Барби с шахидски пояс трябва да има.

Това не е истина просто. Вместо да цивилизоваме арабския свят, ние се връщаме с по 2 века назад... Европа събуди се!