Никол и публиката на X Factor поздравиха Гришо

Гришо спечели "Мастърса" в Лондон, обграден от семейството си в грандиозната "O₂ Арена".

Обратно в новината

Коментари - Никол и публиката на X Factor поздравиха Гришо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kакво ли, ще коментира, оня измислен "журналист" със Cмешното име, Bолгин????;)) хахахаха Eга ти ,Hещастника!!;))

хора, и аз мисля, че никол е добра за него, тя ще му вдъхва сила и ще го прави по - уверен .....и с а много хубава двойка...нашето момче е невероятен талант, то се видя отдавна, но сега започва да става все по - уверен ....и успехите идват ....той израстна ...ще видите другата година ще е много успешна за него ....трябва пак така да играе, силно, концентрирано, точка до точка....да е много силен психически, като сега .....a никол е много сладка , какво пак не и харесвате .....

На комплексарчетата трябва някой друг да им вдигне самочувствието, за да се чувстват значими. Браво Гришо, сега цял народ ще се гордее с теб и като отиде у ЧУЖБИНАЧИЯ и първата им реплика ще е "Булгария... йес - Григор !!"

Ти си германец? италианец?французин? Или просто бг малоумнс (каквото и да значи това в твоето объркано съзнание) - много правилно си си избрал името.

Очаквам смислени коментари, анализи, критики или възхищение, а вместо това парад на байганьовците. Жалко е колко глупави, злобни и примитивни безделници има в България. Добре, че е интернет, че да се изявят. Един българин постигна нещо голямо, а "представителната интернет извадка" му преброиха милионите, на Никол годините и т.н. Наистина, много по-лесно е да се разплуеш вкъщи пред компютъра и да плюеш по успелите, отколкото да отидеш в залата или на стадиона и да се напънеш да направиш нещо стойностно.

Ако ти се разплуваш те съжаляваме. Представям си каква лойна торба си. А Никол си остава прекалено тъмна и пенсионирана за Григор. Не му приляга и отива изобщо. Едиповият комплекс е грозно нещо.

Не се нуждая от съжаление, особено от човек, който съчетава "брак" и "кур" в никнейма си (звучи жалко, наистина). Изясни ми се злобата към Никол, все пак си браКурван :) Продължавай, да си пишеш, не ми пречиш. Цъкането по клавиатурата развива мускулатурата на пръстите, ще заякнеш със сигурност, а аз си взимам бележка за лойната торба и отивам да се раздвижа далеч от смърдта, която се разнася тук :*

Аз пък им се кефя. Наистина има любов и това е най-важно!

Е, как няма да се кефиш, нали самата ти си падаш по малки момченца.

Хубава е Никол,но когато е до Григор, лелкинското и лице изпъква,а какво да кажем след още 5-6 години.На Гришо -млад ,талантлив,красив-би му отивало младо ,нежно момиче.Не че е важно мнението ми за когото и да било,но да се изкажа.

Заслугата и е,че не му се мотаеше в краката,за да му пречи.А неговата благодарност и нейния жест са едно театро за пред публиката.Тази връзка вече е в миналото.Понеже и двамата в момента нямат време за нови връзки,се четкат взаимно.

Браво на Гришо! Браво и на Никол! Волгин и руските подлоги и комплексари нека си злобеят, те само това могат.

ако викахте толкова ,за да протестирате за мизерията, в която живеят бабите ви , дЕдовците ви, майките ви ( с майчинство по 300 лева), жените ви, които ви готвят, перат, гледат децата И ХОДЯТ НА РАБОТА ...., ако викахте и вдигахте толкова шум против престъпността и корупцията, а не амо да викате за некой си "Гришо" или некой си "левски", цска и т.н....може би щяхме да усетим, че има мъже в тая обречена държава....Чувставата ви на насионална гордост са сбъркани, български фенове

До т.нар. "дебил", който не може да се подпише: - думата след т.нар. не се поставя в кавички; - отиди на уроци по правопис; - не коментирай неща, които не са ти по главата, защото си некадърен и затова живееш заровен в елементарен битовизъм.

Ай сиктир бе, да не би аз да съм гласувал за ББ и сие? Точно те си ги избират такива мазни като дедо Мони, т.нар. 'цар' и ББ - 3 мандата!!!!!!!, пък после някой друг все им е виновен ... Браво, Гришо! Тази победа е твоя, ти се бори доста за това!!!

Всяко чудо за три дни!

Затова хората са измислили летописите.

Победата ме вдигна на крака, но обръщението на Гришо към Никол набързо ме стовари на земята.

що бе, ти ако станеш шампион - по алкохолен петобой у кръчмата, например, нема ли да поздравиш гаджето, докато те награждават, качен на некоя маса???

Ако това е твоята дисциплина, БРАВО. Сигур и някоя цветнокожа от маалата би поздравил :-DDD.

Каквото и да казвате Григор направи през почивните дни събота и неделя хиляди българи щастливи.Малко радост и усмивки в трудния ни живот.

Какво щастие само да научим че роден БЪЛгарин с главно Б ще има тъмни дечица с главно Ч.

Голям си генетик. Друго си е ниска и дебела, ама бяла лелка.

Това е копи -пест и може да го редактират като спам, но ми хареса и ще го постна за хейтърите: "В природата има три вида явления -Свръхнови, Черни дупки и Всичко останало. Всичко останало просто съществува и нишо не променя. Свръхновите изригват енргия и творят звезди, Черните дупки поглъщат енергия и унищожават всичко около себе си. Интересни за науката са само Свръхновите и Черните дупки. Всичко останало е безинтересно. Така че, ако не можеш да бъдеш Свръхнова, за да те забележи някой, се налага да станеш поне Черна дупка."

Е какво толкова е направил?Голяма работа няма що. Аз в радиото върша много по полезна работа за човечеството а не взимам толкова много пари - откъде накъде ще му дават толкова пари за да тича два часа подир топката

Всички величаете Гришо,но замислете се,щеше ли да е шампион ако не беше на власт ГЕРБ и Г-н Борисов?

Бягай да слушаш лекцията на "гъсина" Борисов в УНСС-то.

Ще се радвам тази лекция да я запишат и пуснат по телевизията. Сигурно ще е невероятно преживяване, което не се случва често.

Никогиш! Ако не беше Бокичя, да му подава топката, нямаше и от махалата си да излезе, камо ли да спечели АТП... да, бе, как не е сетихме>!

Журналистите му казват тактично, че е имал само една приятелка до сега(явно смятат Никол за негова баба), а Глизорчо й се натиска да става татко.

И Маша не беше лоша...

Тая Маша, поне може да му бъде майка, щото Николина, напрао му е баба. Но има и предимството, че с визия, не може да го разсейва от тренировъчния режим.

Работили сме с чужденци и мога да заявя, че успехите на някой си нямат нищо общо с отношението им към теб. Ако не си "човек" никъде няма да те третират като такъв! Хайде малко по-самоуверено, комплексарчета .

Много се надявах, да е приключил с дъртата циганка.

ми нека учи момчето

Разбира се че от учтивост и кавалерство я спомена.......обаче истината е че тази симпатяга Никито.....трябваше да е там и да го подкрепя.....репетиция....ае сега ....глупости!!!Още има да учи за жените момчето.....а тениса ..както се вижда вече го научи на световно ниво...поздравления Гришо....само така....!!!!!

Ей много прости и злобни хора има тук...и аз не харесвам Григор,но не мога да отрека успехите му на корта...дано да продължава в същия дух и да стигне до първо място

Кфо има с аму аресвам на пичагата? Нема а се жена за него! Ма нека е жив и здрав, да му не минава котка път (че като се намеша политиката, страшно става) и да ни радва с много световни титли, които ще са си негови, а не мои. И парите, и славата си, не е постигнал с търкане на билетчета от лотарията, нито с дивиденти от прихватизацията. Затова ми се ще повечето хора по света да са трудолюбиви, честни и амбициозни, но и полезни за човечетвото (по възможност).

Волгин, шлюхо. Ходи да ревеш на Дедовия на твоя кумир - Путин.

Абе хайде стига с този Волгин,бе да му се не види. Така мисли,това е казал-всяка коза за свой крак.Който иска да се радва на победата,който не я чувства като своя-негово право е. Не може всички да чувстваме и преживяваме по еднакъв начин,в края на краищата всеки има право на мнение и не всеки се интересува от спорт. Честито на Григор,да е жив е здрав,да изживее прекрасните си мигове и хубаво да си почине преди новия сезон.

Някои тролове в темата за победата на Димитров правят политическа агитация,използвайки успеха на Димитров. Засрамете се.

Тия са пък соросоидиоти - срама нямат.

БРАВО и още много УСПЕХИ занапред!

Само преди няколко дена едно природно недоразумение (др. Волгин) се опита да принизи изключителните успехи на Гр. Димитров, да омаловажи заслугата му за престижа на България и да изкара истинските родолюбци дебили както неотдавна го направи психично болният проф-ан Христов. Това което обединява тези двама "интилектуалци" е сляпата обич към Русия и презрението към българите-патриоти и България, нещастници!

И с какво престижът на България се повиши-поздравления за Г.Димитров,чудесно постижение,но нека не се присламчваме към неговите постижения и да си приписваме престиж,който не е на българите,а лично негов и на семейството му.

Като поизлезеш навън, и поработиш с чужденци, сам ще усетиш как се променя отношението към тебе, след случката с българския циганин, ритнал момичето по стълбището, както и когато българин стане шампион...

Едно природно недоразумение, назовава един топ журналист "природно недоразумение"? Нали на същото основание, утре ще назове и Григор Димитров, който е топ тенисист, със същото название? Явно си пада по окепазяването на топ лидерите.

Хубаво е когато българите побеждават по света !Отдавна не бях се чувствувал така щастлив ! Доволен съм и затова ,че бях от малцината гласували за Гришо в анкетата като шампион в турнира ! Без вяра в успеха няма победа ! Нашето момче има потенциал да разблъска от пътя си старите лъвове и да оглави прайда на тениса за дълги години ! Дай Боже !

Браво Гришо! Откакто разкара ушатата назобена рускиня кариерата му е в постоянен възход! ДГД Волгин и всичката руска сволоч :)

Двамата имаха голям роман и още страдат за раздялата ! Като си помисля какво шампионче можеха да изфабрикуват , ако бяха изслушали Менделсон !

Браво на Гришо! Петър Волгин да го духа.

БРАВО НА НАШЕТО МОМЧЕ !!! М...ната ви на вас, които го оплювате когато губи, но сега...Волгин ви виновен.

А ти съгласен ли си с руската подлога Волгин?

че за какво да е виновен? Задето се е родил тъп и злобен?

Слабо, посредствено, разочароващо представяне на Дришо! То Мастърс-а куцо и сакато го печелят! Изобщо не съм впечатлен! Срам ме е, че съм българин....

Хахахахаха

В природата има три вида явления -Свръхнови, Черни дупки и Всичко останало. Всичко останало просто съществува и нишо не променя. Свръхновите изригват енргия и творят звезди, Черните дупки поглъщат енергия и унищожават всичко около себе си. Интересни за науката са само Свръхновите и Черните дупки. Всичко останало е безинтересно. Така че, ако не можеш да бъдеш Свръхнова, за да те забележи някой, се налага да станеш поне Черна дупка.

БРАВО, Гришо! Възхитително представяне. Да си жив и здрав и да постигеш още много подобни върхове. Пример за подаржание - отдаденост, борбеност, дух и хъс за победа. Браво, момче. За да спомене Никол, значи все пак връзката им е сериозна...все още. Въпреки слуховете и писаниците по медиите. Той си знае най-добре.

Proud, proud, колко па да си proud?

Много.

Да земи да и бий дузпата на оная Шварцингер и да е спокоен за напред!

Ймето и е шварценегар негръмотник

негрЪмотник ?!! яко...

Браво момче, направи ни горди и щастливи!

Браво Гришо, браво Шерцингер.

Цигането му пречи, ама той я споменава и ко репетира толкова.

и аз това се чудя, ко репетира толкова?

Гришо трябваше да благодари и на вас, ако не беше вашата простотия и злоба, нямаше да може да натрупа толкова гняв и да прескочи естетично-пасивната игра. Поздравявайки Никол, можете да се чувствате поздравени и вие.

Цигането наистина има дял в победата на Гришо с това, че не беше край него да му цеди силите

Как може една медия, имаща се важна да има подобно тъпо заглавие .... и то в клюкарската си секция ... за този голям успех на българин???

Ама вижте в коя Рубрика е написано. Това не е "спортната страница" ами "клюкарската" или Вие си плюете по навик!

Поклон, направи ни щастливи Гришо! Давай напред! Благодарим ти!

Това е една чудесна новина и престанете с този хейт, няма да ви стане по-добре!

Браво! Благодарил е на всички важни хора , само е забравил да благодари на гъзолизците в България, които се надпреварват да се "гордеят" с неговия личен успех. ;)

брау на пича

браво, много сме горди, така се прави с много вяра в собствените си сили и постоянство и максимална концентрация ...качествата и таланта цял свят видя отдавна ......виждам невероятна 2018 за нашето момче, ще спечели много важни турнири и уимбълдън.....браво грише....какъв хубав ден за България

Признавам го, израстна! Честито и само така напред! Мачът беше страхотен и ако го нямаше напрежението, щеше да е победител много по-рано. Но и така е добре, щом завърши добре. Браво! Този път никой не може да каже нищо и без всякакви "Да, ама..." и "Но..." ! На всичкото отгоре и джентълмен! Не забрави и другата звезда до себе си, спомена я като важен мотивационен фактор. Така са големите.

Някой знае ли колко е наградният фонд на конкурса? Сиреч, колко ще гушне гришо? Много ли е?

2.5 милиона, мисля че $

Гришо да е благодарен че най мощният космически взрив му помогна енергийно за победата Всичко дължи на космоса!

аз бях на мача ,когато всичко свърши - награждаване, интервюта...григор обиколи целия корт и се разписа на всички български знамена ,...даваше автографи на всички . престанете да говорите глупости , това момче заслужава огромно благодаря и поклон !

Тук никой не говори!!! Или ти се причуват гласове?

Той гришо сам си каза - никол играе важна роля! РОЛЯ! май народа верно се е одебилил То с тия боклуци храна! И кучетата не я щат

Абе много му се радвям на Гришо ,но как може да смени Шарапова с тази циганка.

Ти за полковник Шарапова ли? По добре циганка отколкото рускиня. Вярвай патил съм и от двата вида.

Да не си руски циганин?

И аз това си помислих. Маша беше къде,къде.... Защо спомена тази Никол изобщо. Предполагам,че Никол е по-разкрепостената

Май видях в публиката един актьор от хари потър

Генка не виждаш добре! Оня от хари потър е млад. Това е дядо доналд тръмп! Бъркаш ги по рижата коса!

Мачкай Гришо! :))))