Бойка Велкова осъди Пазарджишкия театър

Актрисата от Народния театър „ Иван Вазов“ Бойка Велкова осъди Драматично-кукления театър“ К.Величков“ в Пазарджик заради несъстояли се представления.

Обратно в новината

Коментари - Бойка Велкова осъди Пазарджишкия театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

papion

Че то кой да гледа повече от 9 представления в Пазарджик на една и съща пиеса? Малко калпав договор са сключили от театъра, при преобладаващо циганско и мюсюлманско население, което е на светлинни години от театъра и 9 представления ме изненадват. Това не е онова време, когато културтрегерите на предприятията купуваха билети и под строй завеждаха работниците.

Аз го разбрах така: според договора, представлението е на Пазарджишкия театър и той е трябвало да организира 20 представления из цялата страна, не само в града.

Браво Бойке, браво Велкова! Да осъдиш гилдията, при положение, че актьорът е този, заради чиито качества се пълни театъра - направо нямам думи. На следващото ти представление може би ще сте си ти и мъжа ти на първи ред, първо място, до теб. И като се вземе предвид какви са адвокатските хонорари /въпреки, че ще ги плаща загубилата страна, едва ли си минала само с това, което пише в договора за правна помощ/ - направо си спечелила едни 30 стотинки, заради които си се направила резил. Браво Бойке. Хората казват, че човек каквото си направи никой не може да му го причини така табиетлийски.

С вашия коментар. Трябвало е да я пуснат да играе при 20 човека публика.

Аз не я знаех докато не започна да играе в "Под Прикритие". Ако играе така, както там - 20 човека са ѝ прекалено много като публика...