Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил

Най-известната плеймейтка у нас Николета Лозанова си има перфектна партньорка за горещите фотосесии, които публикува в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Николета не й отстъпва по сексапил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре. Разбрах, че Н. има сестра, която на свой ред (вижда се едно към едно) има цици, дупе, глава ??? и очила. Да покажат, или поне да ни осведомят писмено бръсната ли е или е рунтава там, руса ли е или е черна, на половина руса и на половина черна е (пак там). С кого е спала и с кого и/или с коя не е спала (още)? Айде, казвайте вече, че да моЕм да зАспим най-после.

Не хич, и тя ударила по една изкуствена циц и напърчена тутурутка. Как ще й отстъпва?! И тя, черна, като Айшето от маалата.

А по к*рвалък отстъпва ли й?

Само не разбрах защо около думата "сестра" са пропуснати кавичките?

..личи си че една майка ги е раждала тея двете... еднакво грозни и тъпи същества

Като в месарница - бузи, бутове, вимета, джолани. Лицето много-много не се показва, да не си проличи кравешкото изражение.

аУ... Сакън... назад останала и тя... Къва е тая мания всички да се показват и да са "известни"?

Тук е обратното на поговорката: Кажат ли веднъж, че сестра ти е мурва, иди обяснявай, че нямаш сестра. Та в случая Найло като показва че има сестра, то се вижда и каква е.

баси крокодила !!!

dofi

Значи Никито Михайлов ги пори и двете. Тройка с двете мастии!

Айде, ще четем за още един парцал. Така се почва с популярността на подобни кухи лейки. Една малка статийка в дира, няколко пошли снимчици и леко насочване към другия "по-известен парцал" и ето ти нова "знаменитост".

Не само по сексапил,но и по порнография. Откога женското празноглавие се категоризира като сексапил? Ааа,може би тези,с един пръст чело и шарените татуировки са се изцепили по въпроса.

Не зная, с чии пари се прави рекламата на това същество, но издава липсата на вкус и мяра за съществени ценности. Следва да си зададем въпроса - след като това е модел за подражание, какво учебно заведение е завършило и с какъв успех? Другото се знае и вижда.

Николета и сексапил = оксиморон

Същата убавица. Само дето отдолу със сигурност е по-тясна, защото се е лашкала по-малко от НиЛо.

чакам с нетърпение да видя майката, бабата, и прабабата.... желателно днес сутринта, моля.

Дупе и тяло видяхме но лице не може да видим от пози и стойки, очила и коси. А може и Дира да са подбрали такива снимки, знам ли..

Сега к`во, и на нея ли й търсим постоянна клиентела?! Да не е останала без работа, че сте й пуснали обявата?!

Сексапил не е, виж пошлост, простотия и кич по може да е

Силикониста ги прави еднакви като от конвейер

Според мене това е самата Николета, но на снимки, които не са и са получили, изтекли са в нета и сега да не се излага лъже, че е по-голямата и сестра.

дрън, дрън, най-обикновен парцал...

Мисля, че трябва новината да звучи по-другояче, сега само вярното в цялата история, е че онова имало сестра. Та ето моето актуално предложение: Нова похвална инициатива на етническия символ НиЛо. Познаваме я откакто самотвержено промени своето тяло, за да осигури така липсващите услуги на хора с ментални увреждания и в неравностойно с нейното финансово положение. Но вече видимо изнемогва от тази тежка и неблагодарна работа, вече не я виждаме в моловете, носи същото бельо вече втори път, и няма нови татуировки, както и , о ужас, вече втори месец е със същия телефон. Вярна на каузата да обслужим и нашите и вашите, а защо не цял стадион , тя привлича за нея близки роднини, които носят нейния генетически заложен талант. Виждаме вече на същия фронт неуморно да се труди и сестра й ВеЛо, която досега успяваше да остане встрани от камерите, като истински безпристрастен професионалист, който не подбира излишно. Тя признава: Научих много от сестра ми, и съм й дълбоко благодарна, ще се опитам най-вече да я отменя при най-тежките й случаи и да не повтарям нейните грешки, дала съм обет аз мъж няма да повтарям. Има толкова случаи за облекчаване, особено пристрастени към пари и алкохол, които трябва да бъдат върнати към страшната действителност, в която утехата ще им е единствено алкохолът. Ние със сестра ми имаме основна социална роля, за която жертваме и най-милото си, но не се конкурираме, по-скоро ще делим по братски, особено ако са братя. Интервюто взе Н. Неделчева.

Много добро ! Забавлявах се от сърце !

Е*а му и "сексапила"! И тая си е купила рекламни "чанти" от касапина. Ама никаква реклама не спасява тая калпава секс-стока.

Адриана Пейчева, фаталнната естетическа оценка за "сексапил" редакционна ли е, или лична. Не че е има значение - все сте си за съжаление. А може би тия миндили си плащат за промоцията?

НА МАЛКАТА ПЕРУКА?

рима.

... тои да не е с два... пръста...

Ама и нея ли я води при Роналдо, или там ходи сама ?

Тая се светна, че вече индивидуално времето й мина и реши да включи сестрата, за да може да има малко повече интерес от страна на клиентите с екстрата групов секс с две сестри. Иначе защо чак сега я пусна на пазара, салким само тя да обираше парата. Ама туй то... пазарът е пренаситен, трябва голямо портфолио да има, иначе импотентни баровци като Християн Грухтящеров кво да се набутват!

и по силикон, грозота и простота :))

Сладурани!Всички завистници да си гледат техните "красавици".

Михайлов е като изрод на снимката.

КАТО СЕСТРА СИ.МОЖЕ БИ СА СЕ МЕТНАЛИ НА МАЙКА СИ.

аз съм я виждал там.

Я, ИМАЛО ОЩЕ ЕДНА РАЗПОРЕТИНА....НЕ ЗНАЕХ.

Някой по-надолу пита за майката. И тя е от същия сорт. Още от ученичка ги е родила.

Това да не би да е нова класация миндил на годината?

Туй маце в ДуХай ли работи, за приятел питам?

И тая що хойове е отъркала, само тя си знае!

същия миндил хахахах

Има си хас сестрата да е нещо лекар или учен. Естествено, че ще е същия мутант. И какъв сексапил, какви 5 лева, това може да го пожелае само мъртвопиян тираджия. А, ама то едното го желаят някакви спортисти, е то все тая, значи. Ами включете го и другото в отбора.

Който има балдъза...

на караминьол

Хареса ми сарказма Ви. Благодаря разсмяхте ме искрено.

ДАНО САМО НЕ Е ТОЛКОВА ТЪПА КАТО НИКОЛЕТА, НА КОЯТО ДАЖЕ И ГЛАСА И НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ, О УЖАС

Защо се занимавате с БОНЛУЦИ???Де да съ сълучи хубава чикия......

От пръв поглед се вижда, че е тъпкала в циците, не в главата.