Бродуейският хит ”Исус Христос - суперзвезда” идва у нас

Бродуейският хит "Исус Христос - суперзвезда" ще има три представления у нас - на 5, 6 и 7 април от 20.00 ч. в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Бродуейският хит ”Исус Христос - суперзвезда” идва у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня как преди 25 години молех баща ми да ми намери филма на видео..... Жестоко преживяване, а началото е страхотно!!!! Просто ние сме толкова назад, че ме хваща срам....

Гуедау съм филма 1979-та........... въпрэс: защо съгъ да гуедам и спектакълът? на тва му е минало веремето кат откровение зад жеуезната завесес.

Категорично не ме кефи точно тая опера ;000 Гледах Котките , ама и те не ме очароваха :))) Ще си дам парите за нещо стойностно , яки концерти , колкото искаш :)))

и аз съм на същото мнение.

Евангелистки простотии!

Но и на опера става. Сериозно - признавам само първия вариант, където в ролята на Мария-Магдалена игра и пя страхотната Ивон Елимън!!! Чуйте я с кристалния си глас и после пак ще си говорим. С удоволствие ще ида, предполагам в НДК, това не става всеки ден и не е за всеки.

Ако идваше "Фантомът на операта", щях да се развълнувам. Но от "Исус Христос суперзвезда" се сещам само за една песен и тя ми е противна.

Страхотна новина! Гледал съм БГ спектакъла на Музикалния т-р и се надявам, че това ще е много по добро! Културните новини не предизвикват спорове в нета, приятел

културна вест предизвиква "оглушителна" тишина в коментариите... Няма що ! Не будете заспалите.