Почина руският баритон Дмитрий Хворостовски

Дмитрий Хворостовски почина на 55-годишна възраст в Лондон след продължително боледуване.

Обратно в новината

Коментари - Почина руският баритон Дмитрий Хворостовски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма загуба-бог да го прости

Хайде сега да кажем на неграмотното редакторче, че Леонкавало не е написал опера с име "Паяци". Ако не иска да се излага да си направи справка, да се ограмоти малко и да коригира статията.

Грамотмостта е дефицит, но когато информираш, тя е задължителна. Общата култура също. Не веднъж сме били свидвтели на отсътвие на такава в материалите на автора. Друго си е да пишеш за "звезди". А Ходорковски е получил и признанието и любовта на грамотните. При завръщането му на сцена, след първата операция публиката в Метрополитен стана на крака, посрещна с продължителни ръкопляскания и буквално постла сцената с цветя.

Да,грамотността е дефицит! Той се казва Хворостовски,недопустимо да сбъркаш името,което коментираш.

Голяма загуба за музикалното изкуство!Вечна памет!

Прекрасен глас и голям майстор! И невероятен човек! Надявах се да на чудо ... Вечна му памет! Изключителен, единствен, любим на публиката във всички страни!

Поклон , маестро .

Вечна му памет! А тя ще е вечна заради неговия невероятен глас и талант! Много ще липсват неговите изпълнения и невероятните му дуети с Анна Нетребко! Поклон пред таланта му! Дано някое от децата му да е наследил невероятния му талант!

Пусть земля тебе будет пухом.А за нас остава...мъката.По така рано напусналия ни талант.

Кой боклук ти слага минуси!

Някой #психодесен малоумник. Те като чуят/видят сричката "Рус" и минават на zombie mode.

Страхотен глас, невероятно излъчване! Вечна му памет!

Вечна му памет. Жалко, че си отиде такъв талант.

Бог да го прости ! Голям глас , велик певец ! Много пъти съм го слушал , често ходеше на празника в Санкт Петербург и пееше с Анна Нетребко ! Хубавите гласове и хубавата музика нямат Родина ,те принадлежат на Света !