”Мис България” 2017 г. ”изтри” грима си в ефир

Новата "Мис България" Тамара Георгиева, която беше тема номер 1 през изминалата седмица, бе предизвикана да изтрие грима си пред камерите.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България” 2017 г. ”изтри” грима си в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една прекрасна млада дама- образована, интелегентна, грациозна, жалко за злобните коментатори...Не трябва да им обръща внимание, не заслужават обяснения, Тамар!!!

Казано направо не е достатъчно красива за мис България.

Едно време се случи същото нещо с Тоца Крокодила. Тогава тя се подложи на куп операции и се обезобрази тотално. Сега е ходещо плашило със самочувствие до небето. Надявам се и това момиче да не се срине така психически. Една качествена ринопластика и дотам, просто да не продължава с други неща под влияние на хората. Ако пък и покаже малко повече от истинския си харектер, а не само заучени фрази, чупки и т.н. хората може и да я обикнат.

Явно не разбирате от пластични операции, аз лично съм се информирала, защото съм го обмисляла за себе си. Първо при всяка такава операция има чупене и вадене на хрущял, при миската обаче ще се наложи и обработка на връхчето, защото носът ѝ освен гърбичка има и по-широки ноздри и месеста част, която след чупенето на хрущяла би изглеждала огромна, справка носът на Джоди Марш. Второ, на Тамара лицето ѝ е дълго, я си представете малко носле на дълго и изпито лице. Тогава брадичката ще изпъква и ще тръгне и нея да оперира. Следствие пък на подобна операция започва обаче смъкване на кожата и се налагат филъри. Не толкова лесно, едно малко клъц и ще цъфне и върже. Носът е лесно да бъде объркан и оттам цялата симетрия.

Много от тук-коментиращите никога не са виждали снимки на българки от старо време, нито са видяли повече от едно-две платна на Майстора (извън двете най-известни) или на Дечко Узунов. По принцип не е изненадващо, че някои българки имат големи носове - особено генетичните потомки на траки, римляни и гърци. За питкоподобните тюрки и славяни сред нас това сигурно са грозни черти. Вероятно и Мона Лиза е много грозна, понеже има малки устни, няма мигли и вежди, а и е пухкава с видно носле. Много от коментиращите също не знаят какво причиняват на младите момичета, които стават свидетели на подобни коментари. Давате ли си сметка, че вече чух 12-14 годишни девойки да си коментират носовете, именно по повод на оплютата мис и знаете ли какво искат тези деца - операция. За следващите балове очаквайте бум на ринопластиката! Защото сигурно ако до вчера съучениците им не са забелязвали малкия дефект или ефект, сега са се сипят обиди като "грозна като мис" и т.н. Обидите, с които българинът заля тази девойка, ще му се върнат върху децата. Самата аз имам римски профил, никога не е било проблем, никой не ме е обиждал, но покрай Тамара осъзнах, че съм грозна. На 30 съм и съм достатъчно зряла да правя разлика между конкурс и живота, гордея се с гените на тракийските си деди (одрала съм кожата на Севт 3-ти без големите вежди и брадата), но при подрастващите не е така.

И без грим - пак зле, пак не става. Ако свали и екстеншъните - напрао ще се разбягат и операторите!

Ами щом я докарахме до там жени да обиждат друга или да я карат да си сваля грима та после да си правят кариерата на гърба и сме минали и дъното вече.Явно никой не осъзнава , че все пак става дума за жена , при това млада жена , която е нормално да иска да изглежда добре и да бъде оценена.И за Клеопатра е писано , че имала по-голям нос и чак първа красавица не е била ама е останала в световната история.Мъже и жени , които пишете и обиждате освестете се и си дайте сметка , че и тя има сърце и душа.

Никой не й пречи да бъде красива. Но да не плаши хората с травеститата си визия, голям нос и изпъкнала долна челюст.

Ти си от тези за които говоря.Обиждате една жена ей така за да си начешете егото.И го правите с възможно най-грозните думи , а вас си не виждате или не преценяте.Кой знае ти на какво приличаш , но на другите недостатъците търсиш.

Хайде да не изкарваш трезвомислещите хора зверове! Ако тази млада жена имаше реална себеоценка, нямаше да не предположи при тази външност колко хули ще отнесе и че е очвидно, ч(е титлата е купена, а не е заслужена! Факт - подкупно е журите, Папазова се излага също, но ако тя самата си бе дала правилна оценка на външния вид, щеше да си спести целият тозиОСНОВАТЕЛЕН НЕГАТИВИЗЪМ! нЯМА ДА ОБСЪЖДАМЕ ПЪК ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО Й НИВО, ЩОМ продължава да обяснява,че носът й НЕ пречи /на нея и роднините й - може би/, че простите българи завиждат /за кое?!/, че не празбират от анатомия, профили, фотографски ъгли и т.н. Същите тези българи, моме НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ ОТ САМОТО НАЧАЛО - ТОВА НЯМА ДА ГО ПРОМЕНИШ КОЛКОТО И ДА ТЪРЧИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!!!!

Сори, но това, което се случва в последните дни е всичко друго, но не и основателен негативизъм. Не подкрепям Тамара, но и не мисля, че е по-грозна от всички наши останали миски. Какъв е смисъла от този народен гняв, когато той е от дъжд на вятър. Погледнете снимки на предишни носителки на короната. Точно 5-6 могат да се нарекат красиви, другите са посредствени меко казано. Всичките до една са бутнали пари за короната. Е, къде беше този обективен негативизъм досега? Единственият друг случай освен Тамара е Пернишката Тоца. И дотам. Да си начешем езиците, а керванът си върви. Прави са по-горе в коментарите да кажат, че това момиче обира народния гняв незаслужено много. Това е и смисъла на думата "обективен" - да бъде насочен към всеки, който го заслужава, а не само към конкретни лица. А 80% от нашите миски го заслужават. Моля, наистина бъдете обективно негативни, тогава може би нещо има шанс да се промени в тази държава.

Проблемът не е дали Тамара е грозна или не. Ние така или иначе изпращаме грозни миски. Разгледах миските ни от последните години. Еми, същото ниво са като Тамара. И подгласничките разгледах от тази година - половината явно са там за пълнеж, другата половина ми се струват откровено от занаята. Конкурс за красота без красота! Но и журналистиет не падат по-долу. Рабира се, че е унижение да караш една жена да си маха грима в ефир. Жалко е, че след това същите тези хора се подиграват откровено и даже не и зад гърба на това момиче, като си мислят, че ще изглеждат по-добре и си вдигат рейтинга. Жалко е и не е достойно поведение за хора, които си мислят че са повече от една миска бутнала пари за една корона...

"Момичето" не е толкова грозна, че да не може да заблуди 80% от публиката, че е красива. А, оттам вече прожектори, медии, "авторитетно" жури, "присъствие"(разбирай наглост) може да накара същите тези 80% за "мис" "България". Така догодина ще седне до другата "красавица" и миска Тоца, и сладко сладко ще жабуркат помията на ББ за радост на електората.

същите тези 80% ДА Я ПРИЕМАТ за "мис" "България"

Тамми Тамара вече напълно су оля като си пише тук, че имала правилни черти. Всичко друго има, но не и правилни черти. Относно това дали не я харесват и по грозни от нея хора важното е, че те не са се явили на конкурс за красота и не са заявили претенции, така че могат да са си грозни, колкото искат. Тази нахална жена е заявила претенции и щом се е явила на този конкурс нека чуе мнението за себе си и добие реална представа защото колкото и да е богата тя или свекърите и то те нямат достатъчно пари да купят мнението на цяла България. Красота не се купува с пари. Нека кажа кой хирург й е правил несполучливата ринопластика? Този нос е правен. Филърите в устните не са дали добър резултат и устата е отново широка и без устни. Издадената напред брадичка няма как да се коригира. Сближените хлътнали очи няма как да се коригират. Липсата на меко излъчване няма как да се добави.

И какво като има претенции!? Имайте и вие, де! Кой ви пречи!? Или е най-добре скромни, с наведени глави жени и момичета? Как ще имат те претенции, бее! Я, марш в колхоза, със дочената престилка и да скубе пилета, а!? Какво ви е*е вас какво й е правено! Пари ли й дадохте!? Много акъл по таз българска земя, бе! Брей, брей! Неискан най-вече! Айде, живейте си в сивото !

Ивето, ти пилета ли скубеш и до сега - нивото ти е като на пълна простакеса, която отлблизо е запозната кво се прави в колхозите - да ме извинят нормалните хора, които се трудят за разлика от тази изперкала простачка!

Ние в сивото, а ти - в кафявата каша - директно! Истеричното ти писане е симптом, да не кажа - диагноза!!

Този конкурс няма никакво значение за живота на никой - какъв е смисъла да се оспорва взетото решение, красотата и без това е субективно понятие. Не може ли веднъж като в нормална държава да приемем избраното момиче дори и да не сме съгласни и да не унижаваме с обиди, това все пак е жена, ранима и крехка като всяка друга, това с изтриването на грима е много много грозна постъпка на тези които са искали да я унижат, те трябва да се срамуват а не тя.

момичето не е грозно, просто не е мис , не е кралица на сърцата, излъчването и чара са наи-важни. амбициите понякога са по-силни от представата за реалност! да продълява с дизаинерство и мода, това навярно е неиното признание.

За българина и най-вече за българката няма, и няма и да има подходяща кандидатка за мис или мисис България. Всяка врясла, тип лелка ще запее мантрата: "Кой я избра тази, бе!? Корупция! Уууу!" Нали ги видях във ФБ, където повечето имаме снимки за кво иде реч. Шкембелии, с бирени цици мъже ми коментират колко била грозна тая! Видиш ли го Убавеца, изваян Аполон! Жените- раздропани лелки, с висящи меса над лактите, подпухнали скули, увиснали бузи. Наднормени. Но и те да се изявят като вселенско жури. Малиии, кой я направи тази мис,бе!? Срамота! И тази ще представя България!? Толкова сме смешни в завистта си, в дребнавия си животец. Сега ако това беше туркиня, гъркиня, сръбкиня. Дори да не беше красива за по-голяма част от обществото щяха да я подрепят до кръв, както се казва! Обаче, ние-красавци и красавици до ЕДИН, не даваме титлата СИ току-така! Айде, приятно хубавеене! :)))

няма как да се каже по-добре; аз й го казах на една вреслива лелка по-надолу в коментарите и тва като надигна вой до небесата, страшна работа, щеше да ме изяде с парцалите, страшна помия ми изля...

Ааа, разбрах шизофренните ти писания, сори, сама си пишеш реплики и дуплики, ама така ставаш за резил двойно повече! Лекувай се, макар че чак такава простотия като твоята - едва ли, безнадеждно е ....

вие не разбирате, че истинският проблем е корупцията чрез която е възможно цялото това нещо с миската; а още по-големият проблем са т.нар. "журналистчета" жалки, които не само че трият комнетари, но създават огъня и ни гледат сеира, а каквото не им изнася трият, жалки сте, жалки, вие си знаете кои сте...нали

Има далеч по -подходящи - точно в това е проблема, Ивето! А ти с такова озлобление пък обиждаш възрастните жени и мъже, сякаш каквито и да са нямат право на мнение за нещо ОЧЕВАДНО ГРОЗНО и че ти няма да станеш лелка с отекли ръце - ако вече не си! Давай, може и да ти мине като плюеш всичко живо наоколо си и само ти си цвете за мирисане! Аман от празноглави същества като т.н. Ивета!

виж сега лелче, скрий се най-накрая някъде, че много дразниш вече, разбираш ли. не че ти дължа обяснение, но не сме един и същ човек с Ивета, колкото и да ти се иска!!! знам, че ще го прочетеш, друга работа си нямаш, нали..незнам защо се чувстваш длъжна да ме репликираш на всеки коментар, излишно е. и аз ще стана лелка с отекли ръце, неизбежно е...не обиждам по-възрастните хора, единствените, които искам да обидя са такива ултра-мега прости селяни като теб, защото не мога да ги понасям!!!

Абе вие си лаете, ама на Мис България й дреме на к*ра !

Без грим изглежда малко по-добре, но филърите и силикона си остават. Изкуствена е и е преждевременно състарена е, и да се сърдят близките й, фактите са такива - това момиче не е за мис България. И това е очеизвадно!

За Мис Минесота се състезава момиче със синдром на Даун. Янките могат да правят шоу и пари от всичко- включително от менталните и физически недъзи на участничките в конкурсите за красота, а вие един крив нос обсъждате цяла седмица вече в Дир-а

Тамара стана звезда, сега всички я познават ! Браво Тамара ! Ти си умно момиче и ще постигнеш много успехи ! Благодари на тези, които те плюха, те те направиха звезда !

Стана известна като Тамара Отварачката(за консерви).

Хахахахаха българките били най-красивите жени в света, а!

Хайде вече престанете с това плюене Разбрала е, че е допуснала грешка. Какво унижение да маха грим.

Да би мирно седяло - нали знаеш. Унижение е за целия народ , че такова ръбесто и нахално същество ще се яви на мис Планет и ако изобщо някой го забележи, ще реши, ч(е Българките са такива съсухрени и злобни поялници щом тази е мис!!!

изпразних си кура и имаше доста сперма

Най-сетне един адекватен коментар на лудницата с "миската".

чинка ми е по секси и има огромни цомби досега ги гледах през шпионката на банята

Жената действително е красива, стройна и има финни и правилни черти на лицето. Не разбрах за какво е цялата какафония и тъпи изцепки. Може би по тия ширини се цени повече турско-циганския тип жена?

От снощи си бием чекии по тая. Искам я първо отпред, после в устата и накрая за десерт - отзад.

От снощи си бием чекии по тая. Искам я първо отпред, после в устата и накрая за десерт - отзад.

Е, няма как да ти се обясни, така че да "разбереш" разликата между нагъл, дърт, изрод травестит и красива жена.

Тая е чист травестит става за един път и нищо повече докога ще пишете за нея в тоя сайт всеки ден не ви ли писна

Дали е грозна няма да коментирам - това е доста субективно. Но за мис определено не е, като се има впредвид, че има доста по-красиви за тая титла. Явно майката си пробутва гарджето и това е. След няколко водки не бих и простил на Тамара.. ама само толкова.

Жената си е много красива, има фини правилни черти, големи сини очи и красива коса! И много интелигентно излъчване! Наистина, без много грим е по-хубава, не знам защо толкова ярко се е гримирала за конкурса, където изглежда по-възрастна, но сигурно има някакво основание - на сцената всички се мажат, защото отдалече иначе не се виждат лицата ... За разлика от джурналята-парцалеси, като Гала, или Джукондата Ризова, или "баджаците" от Нова ... които са просто жалки в опитите си да се правят на "секси", а са всъщност сам стари и вече доста тъпи, не са в час изобщо с новите изисквания на професията, и отдавна вече не са дори и приятни за гледане ... Точно те са жалки, а не това момиче, което си е наред и дано да бъде щастлива някъде другаде - у нас явно това е трудно, когато не си чалгарка и метреса на някой чичко-паричко от рода дебелак с крадени кинти ...

Само на кое викаш "момичето" не разбрах - на дъртата, нагла вещица ли!?

Няма цици а само грозни силиконови имплантанти. Това не е красиво. Така правят застаряващите порноактриси.

ааххахаха никът ти ме изхили :)

Точно тая е метреса на тоя дето и е платил титлата както и 99 процента от всички останали Мис България

Чудя се при толкова красиви жени в България, как успяваме да намерим и нааградим тия тиранозаври да ни представят на Мис Свят? Само по Витошка да се разходя, ще видя поне 10 по-красиви жени от тази на снимката.

Само нема се пуашите.

Оправи ми малко настроението от коментарите на дебилите! Да си жив и здрав!

Какъв е смисъла?третата беше пи хубава от първата.със без....бла бла.празни приказки.нещо ще се промени ли?

Айде стига вече сте ни занимавали с тоя травестит...

живея в чужбина от много отдавна.....сигурна и аз съм била като повечето ни сънародници, груба и вулгарна, но вече съм смекчила тона отдавна ....надскочих, го, и сега ме дразни .....където живея идват много българи - туристи, отдалече ги разпознавам - намусени, враждебни, намръщени, все гледат накриво, израженията - между самодоволни, до нашрек някоий да не ги минеч да не е по - печен......гледат да се заядат, да се подиграят, да критикуват, тонът, застинали , мрачни изражения.......ако сте грозни отвътре , всички ще ви се струват грозни, и ако сте красиви, ще виждате красивото .....замислете се.....може и да съм права .....

Нищо не си надскочила - поояла си се, поотпуснала си се. Ела, в България поживей отново с всички идиотщини, които ни са на главата и пак да приказваме.

Че има идиотщини има, но те не са оправдание за вида и поведението на НЯКОИ (за щастие НЕ ВСИЧКИ) българи. Всъщност именно неприятния вид и поведение на тези НЯКОИ силно допринасят за самите идиотщини, произвеждайки омагьосан кръг. Така че тук съм напълно съгласен с nana.

Тя си била камшиците, ти отново я мамиш в лайнарника... нали си наясно, че си свободен да се махнеш оттук. Толкова е права, че за*би...

малко са тези дето мислят.... за съжаление

Извинете за незнанието, това момиче е рускинче, нали? Иначе в спора тука не мога да участвам, защото тези конкурси някак не ме "докосват" :-) А и моите представи за красив човек са вероятно старомодни

цялата ситуация е жалка и грозна.....имало е конкурс, момичето го е " спечелило" дали е било честно или нечестно....вече се е случило.....но защо така я разпъвате на кръст? .....що не разпънете така на кръст органиЗаторите на въпросния конкурс .....що не разпънете някой политик по - същия вулгарен начин .....да я карате да си свали грима в ефир, това е доста жалко и грозно.....на конкурси всички са с грим?.... народе, кога ще станете по - меки и деликатни хора....тази просташина е доста отблъскваща....

Права си, открай време това си е точно така! През 1981 г., пролетта, се размотавах с приятели - руснаци от Москва - младеж и девойка, из съветската тогава Прибалтика, и в столицата на Естония - Талин, в стария град, виждаме туристическа група, на която екскурзовод разправя нещо за една църква. Ние тихо се присламчваме, за да чуем беседата - на руски език, а хората главно в черни якета, мургавички - помислихме си, че са украинци, грузинци или арменци - на такива ни заприличаха. Слушаме си, на никого не пречим. Но по едно време групата тръгва нататък, ние с тях, като си говорим тихо на руски за Талин, и те ни чуват. Започват злобно да ни обсъждат на БЪЛГАРСКИ, че не сме от тях, и изобщо какви сме такива - а ние сме млади, аз - студентка, приятелите ми - малко по-възрастни от мен, но не много, 3-4 години, всичките по дънки и фанелки, якета - изглеждаме точно като тях с дрехите, но говорим на руски. Те правят скандал на екскурзоводката на някакъв развален българо-руски, след което тя ни прогонва, защото чужденците се възмущавали ... Аз исках да потъна в земята от срам пред моите приятели, които малко схващаха български, а и от самите злобни изражения и груби изрази към нас загряха какво стана ... След което те ме утешаваха, а аз се чудех, ние - българите, ли сме най-смотаните хора на белия свят, на които всички други им пречат, и само злоба могат да пръскат около себе си ... Бяха от Перник и Кюстендил, доколкото разбрах от диалекта ... По тоя случай се скрихме в един бар, купихме си бутилка страхотен местен ликьор Вана Талин (Стария Талин) и го изпихме за оправяне на настроението, после по още една - за Москва ... Моята стигна дори до София, заедно с тъжния спомен за злобата на сънародниците ...

Не е грозна, но изглежда доста по-възрастна поне 40-годишна. Остави носа...каква голяма брадавица има на бузата, чак сега видях, за това ли я е срам да си изтрие и трите пласта мазилка, които си е сложила на лицето, за да си прикрие брадавицата и един господ знае още какво има отдолу.

На 55 60 изглежда много я подмлади стая коса като на улична магистралка и тая последната снимка все едно е излязла от солариума нагрята на 100 градуса

Едва ли и е лесно на момичето.Който не я заресва по-добре да си замълчи.Ама нали сме в България,тук може само да се плюе

Щом е решила да се разхожда по гащи на конкурс, значи трябва да е готова и да чуе мнението на хората. Не е плюене да си изкажеш мнението.

А, на нас лесно ли ни е да търпи идиотщини под път и над път. И на всичкото отгоре и на конкурисите за "красота". Ама това го дължим основно на вас, 80-те%, че не знаете на кой свят живеете, изобщо. Тръгнала си да съжаляваш дъртата, нечовешки нагла вещица, която пък тръгнала да се прави на красавица - ПЪЛНА ЛУДНИЦА!!!

Ти си от 80те пич, то ти личи.Айде на автобуса за село

добре че си цъфнал и вързал за всичко в тая държава, та миската ти е най-големия проблем, така ли?! евала, счупи тъпометъра :)

Симпатична е, но не красавица и носът й е доста голям. Определено не е за короната.

Определено е безумие, да отива на такъв конкурс.

Тамара и свекърва й пишат тука позитивните коментари или са се светнали да платят на тролове. Ще стане като новината с оная другата "красавица" Дидка с кривите зъби -др Огнянова от Откраднат живот дето е нищо особено но тук коментарите бяха ау оу ей каквито коментари и за щерката на Бейсинджър, Анджелина Джоли, Бела Хадид или която и да е топ световна красавица няма:))))))

Вижте подгласничките много по-хубави и естествени български момичетаНи избирайки подобни недоразумения губим шанса да ни предсатавлява българската хубост назапад

Плаши ми се коня!

да Снежната царица..да не кажа вещица

Ся, момичето не е грозно, сигурен съм че от 10 мъже, 9 ще я харесат. Проблема е че се яви на тоя конкурс и още по-големия проблем е че го спечели - по един или друг начин няма значение, никога не е честно на подобни "конкурси". Цялата врява е от неспечелилите - "тая с тоя нос да не е по- грозна от мене"....та в тоя ред на мисли, както каза някой по-долу, ако беше умна да си спести тази помия, да не се беше явявала на мегдана на тоя селски конкурс....

Накратко - грозна, тъпа, нагла.

МОля, има студено грозновато излачване на снежната вещица , не мога да кажа царкиня..Прилича на перничанката миска ,дето ходи с руснака, Това не е българска хубост има много по хубави

Посредствена.........

Без грим е по-симпатична. Хубаво момиче с брадавици и голям нос. Не е типичната мис, но без грим е доста хубава.

че е хубава - хубава е. Само че е швабски хубава - става за немкиня или скандинавка. Изобщо няма български черти, затова няма как нормални българи да я припознаят като достатъчно хубава за конкурс. Като няма достатъчно българска кръв в нея, така става. Другия вариант е някой хирург да се е потрудил здраво.

Това момиче наподобява доста Марлене Дитрих. Хладно излъчване, остри черти, тънки устни, подчертани ръбати скули, стърчаща брадичка. В първия момент се набива в погледа ноосът. Дори не е естествено руса. Липсва й мекото и загадъчно излъчване, типично за жените от южната част на континента. А бе, не е Моника Белучи!

...... тънки устнички, малко обърнати, ... може и да се запотяват когато е "напрегната", ха ха ха например при як секс. Носле с топче на върха, ха ха ха! И много остри кости под тънка кожичка, ... анорексия ли, какво ли! Също и малко () под кояното ...

Жената каза, че имала кауза. Според мен е част от проект, който иска да докаже силата на медиите. Как медиите могат да направят баба Яга красавица в очите на 80% от хората.

Имам приятелка, която беше еднакво харесвана с гърбавия си и дълъг нос, и после с оперирания къс. Навсякъде я предпочитаха, дори смея да твърдя, че имаше повече почитатели, когато беше с гърбав нос.

да това може да и е чара, но тази миска става за злата вещица, зашото не е грозна но излачването и е такова