Playboy разчупва стереотипите с по-пухкав модел

След смъртта на бащата на Playboy Хю Хефнър, мъжката библия явно навлиза в нов етап и идва краят на ерата на русите зайчета.

Обратно в новината

Коментари - Playboy разчупва стереотипите с по-пухкав модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имиджа си счупи плейбой !

Моржове мога да гледам и по National Geografic. В плейбой искам да гледам изпънати каки до 50 килограма. Не превръщайте плейбой в списание "Лов и риболов" за да го пълните с едър дивеч.

Доскоро си мислех, че Ц.Цачева е една много антипатична жена, ама като гледам тия снимки си мисля, че спокойно могат да я врътнат и нея в списанието.

Правилно. Аман от кокаляк и жили....

Кой ще плати Таксито РУМ Сървис 6-7 лева до кино " Балкан "?

Чакаме СТОКАТА пред кино "Балкан" в Пловдив . Кой ще я достави РУМ Сървис ? Също като СТОКА я третират .

Нормална редхедка за редовия хамерикански редхед - все пак с това първоначално стана известен Плейбой, че представя американски красавици...сега вече няма кльощава американка, нормално е и моделите им да спрат да са слаби

не е редхед друго е и това не си го запомнил даже блядовино проста !?

Дебелината не и е проблема, по-скоро е доста противна като излъчване.

да неприятна е като излъчване и фотографът явно нарочно подсилва този ефект. Иначе на снимките и от инстаграм изглежда доста по- добре и не толкова дебела. Иначе като че ли точно лелинския ефект са търсили от плейбойт, незнайно защо.

И сега как ще стана плеймейт,като съм руса?Иначе като тяло припокривам този модел,ама с по-тънки крайници :) решението е пак да съм брюнетка :)

Ще я лангъркам като вехта стомна

Примерно Ана Никол Смит в ниикакъв случай не е слаба, направо си беше доста мощна. Но си е баш за модел на Плейбой. Ама все пак - има си граници.

Николчето стана мощна, СЛЕД като беше по кориците.

ако трябва да избирам нея или сестра и близначка 10-15 кила по-лека, винаги бих избрал сестра и.

Ако стопи мазното, ще стане много по-привлекателна.

Да, де ама ще трябва да си слага силикон после, а така "очите" й са съвсем натурални. Много лошо гледа, обаче!

Прекрасно, най-накрая се показва хубавото! Дано вразуми манийте на младото поколение! А който си разбира, разбира! Който е бос от 'сек'аде, плюе!

И аз така знам - голям майстор на голям тезгях работи! ;-)

Заляха Европа с любители на дебели гъзове, сега ще ги правят потребителска група.

Очаквайте в следващият брой актови снимки на животни... Падение...

Плейбой е умираща концепция. Просто сме 2017 г. и никой не е толкова луд да плаща за нещо, което го има безплатно навсякъде. Махнаха съблечените жени, сложиха транссексуални, сега още някаква дивотия и се чудят защо са във фалит. Списанието е три снимки на странни същества и 30 страници реклами. Който иска - да си го купува.

Идва Коледа и свинките почнаха да се обаждат.

Я да те видим ,дедо...ти какъв мъжки модел си,ако си като Маркус Шенкенберг,имаш пълно право да ги наричаш такива,ако ли не-просто замълчи :)

Какче, сикс пак, таковам по час и нещо със стоманения жезъл, ще ми носиш мед, гарантирам !

Кво по-пухкав! Тая си е направо дебела. Аз лично не бих я думкал. Става за дълбоко гърло обаче.

Каква е тази крава? Леле!

Противна е! Жалко за Плейбой - не върви на добре.

Хю Хефнър как успя да остави Плейбой на тези! Не че го гледам. ;)

Те такива едри цоцолани на улицата колкото щеш.

До тези, които обясняват каква красавица е дамата. Просто намерете плейбой с Памела Андерсън преди да си прави пластики и ще разберете какво е ни даваше плейбой като млади.

За да разнообразят сексуалния си живот, мъжът предлага на съпругата си да играят на продавач и клиент... Мъжът: - Добър ден! Имате ли сланина? Жената: - Не... Мъжът, игриво: - Ааааа, имате... Какво е това, което напипвам, а...?!!!

Ще пропусна факта, че е закръглена, но и няма нищо хубаво в нея!

От едната крайност - в другата, само и само да привлечем внимание, да ударим всичко останало в земята, да продадем. Трети пол, мадами - кокаинови закачалки или пък тържеството на материята. Шпакловка като за 8-етажна панелка с 5 входа. Някои с татуировки, колкото Леонардо не е нарисувал в живота си. Фотошоп за извънземни, ит. н., и т. н. Очакваме и уроди, инвалиди, хора на преклонна възраст, или пък моделки с три гърди или присадена котешка опашка, както писа "Труд" за предстоящите модели секс-роботи.

Изобилие от преливаща плът, къси кирака, отпуснати гърди, целулит... дядо Хю ще се обърне в гроба си. Ужас, аз съм жена, но видяното ме потресе. Да е живо и здраво момичето, но това не може да бъде модел! Не е истина просто!

В "Плейбой" доскоро се показваха жени с перфектни тела. Пухкави лелки с целулит се срещат на всяка крачка. Какъв модел е тази?!

Въпрос на фотографско виждане. Много от моделките са просто грозновати, но заснети в една предизвикателна поза, вършат работа. Тук е обратното - едно доста секси момиче, нарочно е заснето с гънки по корема и бедрата на преден план. Със сигурност има цици, ама това лошо ли е? Най-вероятно в живота тя е напълно нормален размер, както повечето жени по улицата, само в бюста е по-надарена. Но до това водят храните с ГМО. И да, тя е модел, защото с нея могат да се сравняват всички останали жени, а не както досега - с непостижимите самоходни точилки!

напълно подкрепям това мнение!!

Колкото и да го въртиш, дебела си е!

Кой е прав и кой крив решава пазара - т.е. продажбите на списанието. В тази връзка хората искат закачалки и плащат за закачалки. А Плейбой е пред фалит от опити да им продаде друго.