Танцьор: Катерина Тихонова е дъщеря на Путин

Колега на Екатерина (Катерина) Тихонова от средите на акробатичния рокендрол потвърди, че тя е малката дъщеря на руския президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Танцьор: Катерина Тихонова е дъщеря на Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е куц кон. Във всичко!

Ватенките удариха дъното: Същността на предложението ми е проста -заяви председател на парламентарната комисия по правата на жените, децата и семействата, доктор на юридическите науки Елена Мизулина -Всеки гражданин на Русия ще бъде в състояние да получи по пощата в генетичния материал на руския президент, за да забременее от него и има бебе, "Тези майки ще получат от държавата специална надбавка И след като бебето се роди, то ще трябва да плащат, за да бъдат повдигнати в институции, като Суворов училища, които той е бил предаден на родината и лично на президента на Руската федерация. "Децата, родени от руския президент, в бъдеще ще съставят военно-политическия елит на държавата" - казва Мизулина. Според заместник-председателя на Държавната Дума тази мярка ще допринесе за подобряване на демографското положение и за образованието на населението в духа на патриотизма. ... И кво излиза ? Че това плашило е най-големият чикиджия на планетата.

На ръст го докарва.

Дира умишлено пропуска нещо и удобно включва в рубриката лайф или може би правилно защото русия е частна държава. Не пише , че татко и е дал 3 милиарда долара да усвоява между танците , за да създава и ръководи между другото руска Силициева долина в МГУ. Нали се сещате сега що руснаците са толкова " напред" в технологиите и не могат да си сложат датчици на ладата и как се изпаряват парите от нефта и газа. Парите отиват в танцьорки и виолончелисти. За зетя пък , от близко семейство, Путя отпусна 1,5 милиарда пък да става най-големия химически бос с концерна Сибур, другите пари за химията пък са от брата на зетя , който случайно се оказва шеф на банката Газпром, , където влизат парите от газа, съдружник в Сибур пак случайно е познатия у нас човек на Путя - Тимченко, който има монопол да събира еднолично комисионна от всяка доставка на Роснефт, който беше определен да събере поне 3 милиарда долара с Пеевски от Южен поток. Ей, такива едни семейни държавни работи, от които виолончелисти се оказват собственици на два милиарда и други истории за вицове , но в Русия реалност.

Шило

И кво?

И КАКВО ОТ ТОВА СПАХТЕ ДОБРЕ

Като се загледа човек в лицето ѝ, има прилика.

Явно си сляп.

Да се разровим в родната ни кочина. Че имаме далеч повече подобни примери. Най-вече от комунистическото котило. Що родове свирепстват десетилетия на фронта на политиката, бизнеса, науката, образованието, дипломацията... Гледаш едни и същи фамилии...

Тази е дъщеря на Путин, колкото Ким е син на Тръмп.

в Русия всички са дъщери на Путин, той е бащата на народите ..

айде сега и Щирлиц е в играта.

Грозна като смъртта...и като баща си

друго с е дъщерята на обонго..

Фото ниже сделано 26 марта 2014 г. Академик Виктор Матвеев, директор ядерного центра в Дубне (т.н. ОИЯИ) , подобострастно улыбаясь, подписывает договор о сотрудничестве с 28-летней девицей, которая типа талантливый математик из МГУ, автор нескольких научных статей и директор частного фонда с миллиардными деньгами непонятного происхождения. Девицу зовут Екатерина Тихонова (Путина). Она совершенно счастлива. Вот оно признание. Вторая Мария Кюри! А вот этот милый дядечка: Это придворный садовничий Путина. Он же ректор МГУ. Садовничий тоже математик. С 2012 г. он и Екатерина Путина пишут в соавторстве научные работы. Екатерина Путина диктует, а Садовничий записывает. Потом издают написанное как соавторы. Вот такой талантливый математик Катя Путина. Ну вот. А еще у Кати Путиной есть сестра Мария Фаассен (Путина), мега-талантливый эндокринолог. Мадам Фаассен в свое время вышла замуж за голландца и долго жила в проклятой Гейропе, недалеко от Гааги. Семья Путиных вообще очень любит Гаагу и по слухам глава семейства на пенсии планирует переехать туда пожизненно. С 2014 г. мадам Фаассен стала все больше времени проводить в России (какие-то проблемы в Голландии, буки, боинги). И тут у неё резко пошла в гору научная карьера. И тоже в МГУ, что характерно. Ранее (в Голландии) мадам Фаассен склонность к эндокринологии не проявляла. А тут раз в считанные месяцы написала серию работ и даже книгу на 132 страницы по теме Идиопатическая низкорослость у детей. Естественно, все в соавторстве.

Секрет блестящих успехов двух сестренок в МГУ, как вы понимаете, прост. У Екатерины и Марии Путиных низкорослый, но очень богатый папаша, который разворовал пол-России, но имеет высокий рейтинг среди идиопатической части населения. Впрочем, такой поток статей и книжек в соавторстве (девчонок готовят к ученой степени) для семьи Путиных большой прогрессс. Например, папаша сам в 1997 г. главную часть своей диссертации просто списал (даже без правки) с американского учебника 1979 г. , авторы которого профессора Уильям Кинг и Дэвид Клиланд из университета Питтсбурга. Ну понятно, что диссертацию Путин в 1997 г. писал не сам, а нанял какого-то садовничевого, но тот попался халтурщик. В этот раз (на дочках) решили не экономить. Впрочем, помощь от папани там идет не только по научной линии. Как уже говорилось, старшая дочка Мария вышла за голландца. Это был ничем не примечательный молодой архитектор, который тут же попал в совет директоров Стройтрансгаза (кормушка при Газпроме для распила бабок на строительстве газопроводов). Голландия страна дорогая, надо же на что-то жить молодым. Младшая дочка тоже замужем. И это замужество куда интереснее. Избранник молодой миллиардер Кирилл Шамалов.

Тя отдавана не е състезателка, сега се прави на научен работник , и е съавтор на научни трудове с известни академици!! Татко и е дал едни милиарди които да разпределя за наука!! И всички в научните среди и целуват задника!!

И какво от това?!

Нещо много се е разприказвал. Очаква се скоро да го намерят в кофата за боклук пред блока му.

Страхотни семейни ценности, да криеш дъщерите си от хората!

Само при комунизма синчетата и дъщеричките бяха шумно прокламирани !

че то,туй чудо,за показване ли е?...

Оповестяването на тези факти са риск за живота на тази жена.

като я погледнеш в лицето - същински Путин.

абе не съвсем. това момиче има евреиски чертъ - крив нос, и паднали очи. путин няма такива.

Путин е евреин

Същият овчи поглед ...

Какво от това, като иска господин Путин да си запази личният живот от най-вече децата си, от медиите и враговете си в това няма нищо лошо и не трябва да се ровим там където не сме желани. Независимо какво е мнението ни за него като политик, трябва да уважим желанието му като баща.

Ама на кой Путин? На истинския или на дубльорите след него?

И сега какво ще правим ? Дойчевелето няма ли да се обади, да даде опорни точки !? Не може така - споменава се най-злият враг на човечеството и обществеността да мълчи смутено !? Нали трябва да се спасява света, демокрацията и Европа от злото !?

Оми Захарова и Песков няма ли да ви дадат насоки за тролене на вос путотролипутите?