Коментари - Проучване: Мандарините подпомагат отслабването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сайтът e-zdrawej е безспорно много авторитетен източник!

За Бога братя, не купувайте, не яжте тези ментета, всичко е менте на българския пазар, защото ни управляват мутри

Всички храни са вредни, ако човек е болен и/или стар..

Статията е поръчкова, от търговец на мандарини, който се чуди как да си продаде стотина тона залежали гръцки мандарини. След някой и друг ден можете да прочетете същото за моркови или круши.

ония ден беше сиренето! вчера боба, днес мандарините! ми с толкова лековити храни, защо изобщо ни е здравеопазване??

Те храните са лековити, ама...ако са истински.

Стига сте писали малоумни статии бе.

Единственото полезно в мандарините за отслабване е витамин B2. Всичко друго работи в обратната посока. Ако искате да отслабнете премахвате всички въглехидрати от храната, премахвате витамини B3 (ниацин),B7(биотин),C,E. Те спират горенето на мазнините. За да горите мазнини - витамин B2(рибофлавин),B5(пантенол),ефедрин, кофеин, форсколин, теофилин, и пак повтарям, никакви въглехидрати

Как ще премахнат въглехидратите бе тъпчо. Това означава да премахнат: плодове, зеленчуци, варива - все страшно полезни храни. Не давайте глупави и вредни съвети на хората. Премахнете ИЗКУСТВЕНИТЕ ПРОСТИ въглехидрати - захар (рафинирана, няма такава в природата) и подсладители. А иначе, всеки, който е плюскал хамбургери, чипс и мазночи и после замени пастите, тортите и колата с плодове ще отслабне, каквито и да са плодовете - тъпа статия. А мандарината си е полезна разбира се, като всеки плод.

Тъп си ти! От глупендери като теб, хората се лутат от диета на диета. Премахнете въглехидратите, не слушайте този самозванец. В зеленчуците какви въглехидрати има, бе идиот !?!?!?

Зелени листни зеленчуци - марули, глухарче, спанак, лапад, люцерна, кръстоцветени в умерени количества са единствените приемливи за ядене. В 200-220 грама от тях има под 10-15 грама въглехидрати. Варивата и зърнените са най-вредните храни които някой може да яде след захарта. Плодовете не са никак по-добре.

Защо не пишете за дините и гроздето? Май защото ги няма на пазара, а на някой са му залежали мандарините по складовете.. ;)

Навсякъде ми бутат илачи за отслабване! Аз пък искам да напълнея! Ям като прасе преди Коледа и пак съм 40 кила с мокри дрехи!

Тука някоя завиждаща слоница, дето рупа зеле и моркови по цял ден и не може да отслабне, ми е цъкнала минус хахах

Оп, още една праска :)))

Ако искаш да напълнееш по-малко съскане и злоба и ще успееш.

Ако искаш да напълнееш яж въглехидрати и мазнини, взимай витамин Е, витамин B3, биотин (B7) и за нула време ще напълнееш.

А на маса от чиния с прибори пробвахте ли?

Заключение: явно някой, спонсорирал "проучването", има залежали мандарини.

Нда, особено ако ядеш по една дневно, без нищо друго.

тези боядисани като ячица.

Да живеят учените и дира, че им публекува умозаключенията. По пътя на тяхната логика аз трябва вече да съм останала на скелет- всяка зима ям по няколко мандарини на ден, освен свинското и червеното вино. Кантарът обаче показва друго.... явно мандарините са фалшиви :))))

Сиреч, китайските мъдреци? Ай стиа бе! Не мое да бъде! Дано поне съветите им са безплатни.

Сладък плод се яде цял със -протеин и или оцет,люто ,зехтин-олио,люто.Сок без фибра ви убива бавно.