Брижит в типичния си стил на кръщене на панда

Първата дама на Франция Брижит Макрон кръсти бебето панда, родено от двойка панди, които са предоставени от Пекин като традиционен жест на приятелство.

Обратно в новината

Коментари - Брижит в типичния си стил на кръщене на панда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е пандата и кое другото, не се различават много, много - само по височината и леко в цвета!!! Красотата им е убийствено еднаква!!!

Много вранжева тая Брижит бе... от Дони ли се е научила така? Набори

дреха с "кожен изглед"?? Така ли се казва на български??

Много грозна. Нещо да направи с косата си и стила си на обличане ли, що ли... Или да изсветли малко тена на лицето. Пълно зомби. Не говоря, че е грозна заради бръчки или възраст, а заради неща, които могат да бъдат променени. Някак няма мярка във външния си вид. Липсата на чувствителност как да изглежда, води до недоверие към нея като качества на политик. Един вид хората си мислят - тя не може външния си вид да оправи, тръгнала цяла нация да управлява.

Първата дама на Франция не е политик и никого не управлява. Тя не е избрирана на тази позиция, а е просто съпруга на президента, който е демократично избран. Впрочем нито една Първа Дама в света не управлява....

Изключително важна новина, която би стоплила и нахранила мнозина Българи. Стига, вече с тия псевдо новини, за тая, меко казано грозна и нелепа жена или за бременната Кейт.Смешни сте.

Ти да видиш.. Какво пространно и разточително описание на тоалета на госпожата. Направо и проф. Стойков би онемял при тази "вещина и ерудиция". Ама така де, трябва да внимаваме какво гледаме на снимките, освен ако не ги гледаме.

Симпатична баба.

Ох, прочетох "кръщене на пунда". Викам си и тези ли вече ги кръщават. Ще трябва да сменям очилата.

papion

Разбирам желанието на г-жа Макрон да изглежда по-млада, та поне малко прикрие разликата в годините, но не винаги и се получава. Все пак е над 60 г. и с тези тънки, като игли крачета и тая голяма глава, като обуе панталон и е смехотворна.

Няма нищо лошо в това, една жена да се старае да изглежда добре, независимо на каква възраст е. Тънки дебели крака, кой каквото си има. Важно е излъчването.

е симпатична пандата

Кръщене е тайнство от християнството бе Дир, така ставаш християнин. Не може една панда да стане християнка. Пандата може да получи име, но не може да бъде кръстена.

Ами редакторката откъде да знае... Друго си е да съобщиш значителната новина- "интересно, атрактивно, оригинално, светски". Звучи "модерно", ох, мъка, мъкаа

Има вид като и друг път да е била с панди. Примерно на Парижкото изложение през 1931. А и откъде ще има "типичен стил" ако не го е правила с години.

е тясно, облечена е като клоун

сте занимавали публиката с простотии.Някаква си ,еди какво си.Дрън-дрън шикалки.Смешно,смешно,та чак тъжно.

Симпатична дама.

Явно на Макрон майка му е природолюбителка!

Започвам да разбирам смисъла на бурките...