Алишер Усманов омъжи племенницата си в разкош

Руският олигарх и съсобственик на футболния клуб "Арсенал" спонсорира сватбата на племенницата си Ганя Усманова и узбекистанската тенис звезда Важа Узаков.

Обратно в новината

Коментари - Алишер Усманов омъжи племенницата си в разкош | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не пожела ЩАСТИЕ НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ! Аз им го пожелавам от сърце, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

След сватбата романа свършии,ша са сади в какаотоо по стара традиция!!

Пък нека бедните узбеки да бачкат в Русия. ====== Мда! Усманов точно с бачкане в Москва си е направил милиардите! ХАХАХАХАХА

Ай хафтее.....каква пхрихаска...ай..ай..ай

Егати болното его. На 24, да си мислиш, че заслужаваш текава рокла, ако си точно никоя от узбекистанско село. Потресаващо е да видиш толко комплексарщина на едно место. И това, на 24. Докаде ли ше го докарът на сеймсе. ПС; роклата е хубава, но девойчето излъчва посредственост и утка комплексарщина на селенче. Бес парите на чичо си, щеше да дои крави на село......и да мечтае да я оноди селския пезевенк.....

Пък нека бедните узбеки да бачкат в Русия. Нов Йорк с най-много клошари в света,после е Лос Анхеликос.

Дадоха пари на най-големите цървули по света после се чудят що никой не ги харесва.

Да мА извиняваш Ьовиги ама в САЩ най-богатия се казва Бил Гейтс, а втория най-богат Джев Безос! И всеки знае от какво са им милиардите! На тоз убавец Алипер ти знаеш ли как си е правил милиардите!

Това е най-богатия в "православна" раССия, където президента им е по майка Шеломов, а втория и третия най-богати се наричат Ротенберг и Абрамович! Но това е нормално за държава със 17 процента мюсюлманско население като браЦката раССия!

Конкурс за мис. Въпрос към блондинка:"Любимо мъжко име". -Абрамович.

В Узбекистан нямат асфалтиран път, Русия пък няма път , който да свързва столицата с източното крайбрежие. За народа остават снимки и емоции от индийски сериали.

Олигархията и шуробаджанащината не се наблюдават само в Русия. В САЩ например, сегашният Президент е милиардер чийто баща е бил мултимилионер. За най близък съветник е назначил зетя си дъщеря си. Опононтката му пък беше съпругата на по бившият Президент а след него пък беше Президент човек чийто баща беше Президент. Мога още но мисля че това е достатъчно.

Булката и роклята са красиви. Само това. Всичко останало без коментар.

Централна и Северна Азия са столетия зад Европа и Източна Азия. Това са примитивни парвенюта

На мен пък роклята много ми хареса. Не лицемернича и не обсъждам от къде са парите, то е близко до ума.

първобитни хора в първобитна държава

Изскимтя човекът от мръсната и кална панелна джунгла.

Средната работна заплата в Узбекистан е 70-80 долара. Цените са по-високи и от Европейските. Добре е човек да си има чичо!

ни пари, ни дрехи ще откарат на оня свят...

Ганка е грозноватичка и очевидно няма вкус, но късмет с чичото е извадила. Само се чудя този велик тенисист толкова ли е изпаднал финансово...

За да изкарваш пари от тенис трябва да си доста добър и трябва да търчиш като луд по корта. Тежка работа.

Простотия и върховен кич

Човечеството грам не се е развило от средновековието до днес, за какво е тази ненужна помпозност и показност, има милиарди гладуващи, болни и бедни деца, кому е нужно това?! Все същите егоисти и егоцентрици, еволюираме технически, но не и ментално.

браво джо, умен си

като чета тая простотия и се сетих за...Илон Мъск. уж и двамата са от списъка на форбс, но единият иска да промени света и да достигне звездите и ще ги достигне, а другото нещо с непроизносимото "руско" име грухти самодоволно около позлатената си копаня. и там ще си и остане-при позлатената копаня. то такива са приятелчетата на путин, т.нар. руски олигарси, тънещи в богаташки чалгаджийщини, а хората в руската провинция нямат зъби в устата още на 40 години. отврат!!!

Между парите на двамата е, че едните са крадени, другите изкарани с мозък.

Ганя и Важа - страхотни имена имат! :) Жената с мъжко име, мъжът с женско име!

това е разликата от западните олигаси,които нещо поне градят за средната класа.. за ралика от руските грабители

хааахаах, русофилистично-позитановско-решетниковските тролчета и в секция "лайф" на дира вършеят и праскат минусчета, където видят свещената за тях дума "руски". ами, така де-работното време трябва да се уплатнява, пък даже и с минусчета...

Узбекистан не влиза в Руската федерация, той е отделна държава. А от евреин парри не чакай, това са "запдните олигарси", евреи.

Посткомунистическа мечта - тати, назначен от КГБ и бившето ръковдство на партията, за шеф с вагони откраднати пари от раята! Моля някой да ме просветли какво означава "моминско парти в стил "Сексът и градът""!!!

Luna0102

Ами след като свърши партито, не е останало мома в града.

Luna0102

Буля Ганя (наследничка на бай ти Ганя) била инфлуенсър в интернет, т. е. някакъв щам на грип, който заразява на хората компютрите, та оттам иде бройката на последователите на кичозната сватба.

това е защото най-богатия руснак (официално) - Усманов, с име като от турска империя, е собственик на майл . ру и vk //а неофициално най-богатия е Путин. А при нас най-богатия е Черепа, а неофициално Тиквата ..

има доверието на Кремъл не сме ние които да го критикуваме