6-годишен разтърси социалните медии с писмо до Дядо Коледа

Шестгодишно момче от щата Вирджиния разтърси социалните медии със скептично писмо до Дядо Коледа.

Обратно в новината

Коментари - 6-годишен разтърси социалните медии с писмо до Дядо Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, както е обобщил народният гений - да ви имам проблемите!...

И какво му е "разтърсващото" на това писмо? Детето е изразило вкратце това, което са му казали родителите му. И си е написало домашното. Не бива да искаме от децата си да порастват още преди да са навършили 6 дори. щастието на едно дете не е във "знаенето на нещата от живота и на истината", а във вярата му в доброто, която за съжаление се крепи на приказките и на техните герои. Реалният живот и без това отрано убива тази вяра...

Всеки е свободен да вярва или да не вярва в каквото и да било (стига да не вреди на другите хора).

Ами така е, защо лъжат децата, ами не им кажат истината! Защо всички тези празни измислици не ги махнат и на тяхно място да има празник на пълната къща с деца например, на задължителната екскурзия от 7 дни за всички, през последните дни от годината, или задължително спане 24 часа за всички и т.н., още много и много неща могат да се измислят за края на една година! Защо трябва да си внушаваме, че някой си "чудотворец" се бил родил и от 2000 години го няма. Що за заблуда се е насадила в живота ни!

Ти па...нека от малки да свикват с това че тоя живот 90%, че и повече, е лъжа

Нещо ти е доста объркано в главата. Какво общо има историческата личност Исус Христос (без значение кой в какво точно вярва или не, но съществуването му е доказан факт) с меркантилната американска материализация на хибрид между религия и търговия? За мен ти си абсолютно прав, с изключение на частта за Исус Христос, където е работа не всеки сам да си реши в какво вярва. Има хиляда по-добри начина да се завърши годината от това да си дариш тлъста част от бюджета за добруването на корпоративните паразити.

Ше дарим точно 0 лева! Пари за подаръкес - НЕ! ЖИВЕЙ СЕГА БЕ. НЕЩАТА ПРЕДИ 2000 ГОДИНИ СА НЕСИГУРЕН МИТ.