Раева избухна срещу хейтърите на президента

Съпругата на Наско Сираков се ядоса на хейтърите на президента Румен Радев във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Раева избухна срещу хейтърите на президента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще пилотира бе Раева,що да не пилотира,той само това знае.

Абе, много е грозно да говириш на бе, бе! Особено след като си жена и то публична личност...

тя е проста гимнастичка русофилка, кифла използвана от ДС в политиката

Да припомним само, че всички ходим до тоалетната независимо от постове и медали. Успокойте се, има кой да го защити. Всеки е добър в нещо. Не е нужно всички да управляваме самолети, за да сме достойни и пълноценни хора. Ето, Вие не знаете китайски Мандарин, но това не Ви прави по-малка звезда в спорта и въобще, нали? Хайде, умната и весели празници край елхата на целия род!

Права е Раева за уважението към институциите. То започва при номинациите за кандидат-президенти и продължава с гласоподаването. Колко президенти от наще са резултат от такова уважение?

Защо всеки втори коментар е по отношение на възрастта ѝ? Вие да не би да сте вечно млади или безсмъртни. Опитвам се да вникна в лумпенския манталитет на пишещите, но наистина това дори не е обидно, просто сте смешни.

Aми, може би, защото на някой от "пишещите" им е станала противна с постоянната и натрапчива публичност и крясъците и!! Tази особа, като се появи в някой студио или когато я бяха поканили да участва като жури в една шоу програма, тя не престана да крещи!! Hейното говорене, или коментари, са само крещене, тя страда от комплекс за малоценност, или се страхува от незабелязаност!?? ;)

Не бе! Глуха е! Глухите така си викат.

Той какво е пилотирал?не беше ли на задната седалка?има двойно управление да но кара този отпред.и защо хейтъри?не го мразя.има добра стойка като бивш военен.но има и доста трески за дялане и трябва да си кажем.

Нямам спомен така яростно да е защитавана институцията по времето на Плевнелиев.

hahahahhahhah koi da zachtitava tova pedi be idiot

Колко трее си тъп да повярваш, че са оставили нашия президент - АСС да пилотира дори за миг френския изтребител, чието табло той е гледал като теле-железница през цялото време, първо на първо.

Тая простакеса по-добре да млъкне, да не се излага.

илиано ти пък къде го видя да пилотира, возеха го на задната седалка на която сигурно е оставил и автограф

ИЗГЛЕЖДАШЕ КАТО НААКАН ГОРКИЯ

И тая реши да се възприема като "Някоя".... уважения за спортните й успехи, ама в момента е просто бабе, което си дава мнението без някой да го е поискал... :)))))))) идеален персонаж за следващия вип брадър... :)))))

Който може- пилотира. други играят някъде танц със сабии. Няма лошо, кой какво учил и кои книги чел.

Поредния мъдър анализатор, който не се е научил да пише правилно, но да се изходи. А ти, Владко, сабиИ ли мяташ? Какво си учил? Колко книги си прочел?

Tъз, "изфъщяла лимонада" на ква се прай??? Bероятно страда, от комплекс за "холивудска звезда" от Cофето???;)) Kато и гледах снимките, за рожденият ден на внучето, се изпотих от срам, с каква рокличка беше облечено детето, може би от детството на "г-жа бабата", а пък бат Hаско,....изкърти мифките,.. с едно елече, като продавач на картофи на женският пазар!!! хихихи..."Xайлаифътттт" на Cофето, уауууу;))

като толкова много се захласваме по летците, защо закъсня и толкова дълго чакахме от Русия и Курнела да ни подсетят. То само той летец и кво прави сега ВВС без него.

"Аре,..бе,...ми,...ама,....бре...." И накрая: " Култура и възпитание малко, ама ще речете: Що е това! Смях!! И резил :((

Вече е жилава и мирише, става само за такива всеядни "аполони" като ритнитопковеца Свирков и пилот-прецедента Радеф

Ами права е, бре! Значи в България може неграмотни, пияни, неправоспособни, дрогирани и пр. да карат мощни коли и да предизвикват убийства по пътищата, а един действителен Ас да не може да покаже способностите си?! Дотам ли паднахме, бре?

Коя си ти ма тъпа кифла ,че да си позволяваш до даваш акъл на хората какво да пишат. я ти напиши за твоята дъщеря как открадна момчето на онова момиче, което се хвърли от високо заради теб и твоята щерка, защото го подкупихте и си го прибрахте. Ти която си се омазала до ушите си позволяваш да даваш акъл. Я се скрий бе тъпа кифло.Аз харесвам радев и нямам нужда от твоите направления. Гледай си простата дъщеря и продажния зет и не излизай от собствената си клоака.Бе много на сериозно се вземаш бе ов...ца

Точно така! Браво за коментара!

Тази била много еблива и намерила пълно разбиране от футболиста, казват че се клецали като зайци де свърнат...

ahaaa taka besche...ne kat plevneliev,,,,

Семейство Свиркови може да се кандидатира за Прецедент и вице-прецедентка на следващите из бори и може и да спечелят след пилота-любовник-русофилистик .. тогава всеки желаещ може да получи свирка от Илиана или Наско, по желание..

Тва да не е плевнелиев, Радев хейтъри няма. Само платени от цвъ-цвъ и компания тролове.

Неграмотник,оправи си правописа. Не може тъп дебил като теб да прави изводи за народния вот.Не обиждай народа, защото ще те сърби отзад неимоверно много!

Убре,дубре,дебре де!Яко .!.

има ли някой да не знае, че Раева е подлога и който плаща по неговата свирка играе/избухва?!

от къде ги вадиш тези познания за времето след девети след десети ти да не си от дс или си на 16 г исе упражнаваш по форумите

Г-жо Раева , всички мъже в България сме ти благодарни че разреши на щерка си Славея да се снима топлес и да й се публикуват снимките . Не че е най-голямата красавица у нас , ама има какво да покаже момичето с малко фотошоп . Ама недейте смята за редно съпругата на президента на страната да се държи като вашата 20-годишна щерка и като Гери-Никол . На фона на ширещата се простотия и чалгарщина в страната , президентската институция и в частност президентската двойка трябва да бъдат пълен антипод на тази пошлост , а не да търсят бягство от провинциалната си същност със скандални постове във "Фейса" , и мачовски изпълнения в стил "полуголия Путин и мечката". Който помни Маргарет Тачър , Франсоа Митеран и Жак Ширак ще разбере за какво иде реч . Не че очаквам Радеви да стигнат нивото на изброените политици , но ако опитат да се държат естествено може да им се получи по-сполучливо ! За съжаление от идването на власт в БСП на крушовската слива Курни , на мода там стана поведението в стил "Мишо Шамара" , и се изгуби модела на поведение който налагаха политици като Пирински , Луканов , Янаки Стоилов , Александър Лилов и т.н. (Не че ми бяха много на сърцето , но като поведение и изказ бяха за пример !)

Митеран с неговите прелюбодейства и незаконни сделки за пример, колко пъти съдиха Ширак и той ли е за пример, ами колко миньора умряха от гладна стачка по времето на Тачър и колко загинаха от други нейни бруталности?

Другата дъщеря имаше връзка с порноактьор/публично съобщена от нея/.Какви дъщери възпитала.....

Гледам снимките..., ами сватята на Илиана по-фина и по-хубава от голямоглавата Илиана. То си личи, че ИЛиана е доминанта в случая, но скромността на на другата баба е по-привлекателна от киселата физиономия на известната ни.

не виждате ли, че целият форум по всички теми е оплют от плювните на едни и същи плюватели, не повече от 2-3-ма на брой. Ако наистина държите на правдоподобността на коментарите, би следвало да наложите регистрация на всеки един, който желае да изкаже мнение. Не може няколко безделника, които днес не са си мръднали пръста за една полезна работа, да изпълват с простотията си целия форум. П.П. Тавтологията е преднамерена.

Браво Раева , вкара купените мошеници на кучето в задника ! Нагаждачите и некъдърните са останали в България , а ние пенсионерите се опитваме някак да защитим достойните и заслужилите Българи ! Заради такива Хейтъри , Държавата ни е бардак и няма да се оправим и 100 години ! Афери , кражби , присвояване и дива неграмотност !

..да взема в отбора Льона -гимнастичката и крантата-Деса!

Права е жената.

Тази е дърта издухана чанта- лизачка на угодните и персони. А президента е комунистическа продажна платена подлога на интересите на ватенките.

много бойна жена Илиана Раева, вечно с някого се бие за нещо, напада, заплашва, страшна работа

имаме много други успели спортисти ,но не са толкова досадни като тази Раева !

Работата да си преливат мангизите, президента и "дамата" му ще лобират частните й мераци, сътветно, спортът ще лобира за президента и така ще си прехвърлят едни пачици над масата и под масата и ще очакват почит и овации.

Жената е с тежък климакс и обича да се самоизтъква НЕПРЕКЪСНАТО, нищо че е проста.

На мазната пача не и потръгнав политическия проект и сега се мазни на БСП-арите

Мислех да напиша друго.За това какво всъшност ни донесоха преди 73г окупаторите на БГ.Ми нищо,просто поставиха най-низшата прослойка в БГ общество тогава да управлява страната.И какво значи това.Ми много неща.Едно от които е че най-посредствените хора в БГ дават мнения, изказват "съображения"... няма смисъл да обяснявам повече. Надявам се че няма спор че фамилията сиракови са точно такива:един ритни топковец и една убавица дето изпитва удоволствие да си покава дупето по телевизията ииии,ми да си разтваря широко бедрата.Лично на мен широко разтворените женски бедра са най-хубавото нещо на света.И от тази гледна точка нямам нищо против таа кака да радва сетивата ми.Имам против тя да ми се прави на много умна. Просто защото е адски тъпо някой глупав човек да се прави на умен. Както примерно една грозна жена почне да се облича с дрехи подходящи само за красиви жени. Тоест опитва се да се прави на красива.А то дет се вика дупето да си раздере,е нема да стане.Това исках да напиша.Ама ми мина през ума:А БЕ ЩО АЗ НЕ ВЗЕМА ДА ЗАЩИТАВАМ ФУРАЖКАТА.Тя не му е балдъза и аз не съм му балдъза.Пък странно тя го защитава а аз не.От къде такъв един прилив на доброжелателност и състрадание...

"...просто поставиха най-низшата прослойка в БГ обществото... да управлява страната." (цитат) Ами сега как е? Най-низшата прослойка на обществото (милиционерите, каратистите, псевдо спортистите и лекетата, фурнаджийските лопати) пак ни "управляват" по същия неизменен Т.Ж. модел! Авторитаризъм, псевдо демокрация (партокрация), вождизъм, ояла се политическа върхушка, безмерна корупция, кражби на държавно ниво и тънещ в мизерия и безпросветност народ, ако да сме в ЕС!

Изглежда че за народ 98,75% от който не разбра за най-долното квадратче в бюлетината,е невъзможно и да проумее най простата истина на света:така наречения "преход" БЕШЕ ЗАМИСЛЕН И ОСЪЩЕСТВЕН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В БГ ПРЕЗ ПЕРИОДА 1980-89Г-КРЪГА ОКОЛО живков.И след като това е така то този "преход" е в интерес единствено и само на този кръг. Друго нещо адски просто което за БГ е непосилно за разбиране е ЧЕ СЛЕД КАТО ДО 1980Г СИ ИМАЛ ВСИЧКАТА ВЛАСТ НА СВЕТА И В ЕДИН МОМЕНТ СЕ Е РАЗБРАЛО ЧЕ ШЕ ЗАГУБАТ ВСИЧКОТО ИМАНЕ ДЕТО СА ГО ИМАЛИ,И ТОГАВА ДА КАЖАТ:"а бе бааал съм му майката,да става квото ще".Ето това БГ не могат да проумеат че просто е невъзможно. Невъзможно е да остават всичко в ръцете на случайноста.И за това са се каво?Ми подготвили са се.И как?Ми създали са си контролирана "опозиция",създали са си мутрите,взели са много пари на заем($10 милиарда),коитоп след това БГ са връщали,щото без кинти и "мама на тате без парЕ не дава" и така на там.Толкова е просто но БГ не могат или не искат да го разберат

защо не си седне на старото д и да не се меша там дето не и е работата

За какво сравняваш Радеви с Баневи.Радев е президент на България, избран от над 2.6 млн. българи.А Баневи са крадливи и нагли олигарси.Радев е смел,скромен,умен и интелигентен мъж.Нито Б.Б.,нито момата Плевнелиева,нито Банев могат да се намажат на малкия му пръст.

Ооо сладъъъък,имат нещо общо което е мнооооого важно.И зад едните и зад другия стоят едни и същи особи.Особи които направиха от едните "олигарси" ли как им викаха а другия направиха "президент".Тоест има едни и същи собственици на които те да служат.И не 2,5милиона дебила определиха фуражката за президент.Дебилите не решават такива неща.Щото те имат акъл колкото да пуснат една хартийка в една прозрачна пласмасова кутия.Сега разбра ли или ти е мътно.

TIREX

чорапа е назначен от пиндостан. върло тъп и продажен. банев е тарикат много по успял...

Раева - единствената с топки на Гейарена!

... Bуца, ти ли си, бе?!...

Г- жа показност

Ако Радеви се държат като Радеви и го дават по-скромно , а не да се правят на Баневи , то никой няма да се занимава с тях !

Я па ти.

Румен Тъпаков

Румен тъпото-исках,да кажа!

Илиянка със сигурност ще избухне на моя неуморния...оня чичак с изкуствения перчем ...вече за нищо не става и тя си търси место дет да избухне...я елате пиленца при батко да ми пейте сладко сладко...

Нали и обеща академия