Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов

Множество звезди и личности от политиката уважиха празничната програма в Народния театър "Иван Вазов", посветена на Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Президентът уважи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честит юбилеи маиор деянов! да си жив и здрав,но като гледам гостите половината политбuурo барабар с бившите комсомолци

Нищо против Данаилов, но да чета една седмица за Рождения му ден, като че ли е национален празник и идва в повече!!!!То за з март не се пише толкова....

Представям си тържествата по повод 69-тата годишнина на Азис, пълна със звезди от цял свят. Какво умиление, какво лигавене ще падне....

Не че Америка не е имало по-големи певци, но Франк Синатра беше певец на мафията. И у нас така - Ламбо не е най-големият, но е артист на партията. Както и Гунди е футболист на Левски. Феновете няма с какво друго да се похвалят. Е че пишел Збогом - няма значение...

Е как няма да го уважи, нали е комунист те се поддържат. Голяма смешка стана Стефчо на стари години, такава излагация не бях виждал. Един добър артист се излага с политическите си изцепки и смученето на алкохол нон стоп. Неадекватно се държи човека и по-добре да се скрие.

Жив и здрав !

с тъга , всички верни на партията , която убива бг народ

Има и НЕверни на партията , като Борисов, дето убиват народза

Клаун шоу...

тарикат с протекции- класическия комунист. не случайно , най-добрите роли , които направи е като игра себе си

Тази сбирка е сбирка на вещици. Комунисти се събират когато трябва да извършат зло дело.

Стефчо е посредствено актьорче каквито са и приятелите му..

Комунистически сборища на един некадърен актьор.

Голям артист, но преди него имаше 10-15 като него, също големи, че и по-добри. Времето беше такова, че създаде големи артисти.

TIREX

а ламбо е изкукал отдавна.

"кметицата" от някоя чалга балада ли го научи, бе моме?

М/у човека и актьора. Всеки да си избере за любофф единия или другия, но да не смесва двамата, защото се получава тюрлю-гювеч.

НЕ СЛУШАЙ ЗЛОБАРИТЕ. ГОСПОД СЕ Е ИЗФУКАЛ, КОГАТО ТЕ Е СЪЗДАЛ. ВСИЧКО СИ ИМАШ.ПОЖЕЛАВАМ ТИ ИСТИНСКИЯТ КЪСМЕТ НА НОВОГОДИШНАТА БАНИЦА ДА СЕ ПАДНЕ НА ТЕБ -ЗДРАВЕ !!! ЛЮБОВТА НА НАРОДА Я ИМАШ.ПРОСТО И СЕ РАДВАЙ !!!

Човек струва толкова, колкото изисква от себе си! На бълг. народ трябва това да му се повтаря ката дневно...

Нали пърдът в едно гърне... и са еднакво прости...

Да е жив и здрав още дълги години! Благодаря и поклон за чудесното му творчество!

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? С.ДАНАИЛОВ БИЛ НАЦИСТ. Е, ТОГАВА ШАЙКАТА, ДЕТО НИ ТАКОВА МАЙКАТА КАКВА Е, А? ЧЕСТИТ ДА СИ, МАСТЕР ! ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН,ЧЕ СИ ЖИВ. И НЕ Е ГРЯХ ДОСТОЙНО ДА ПОСРЕЩАШ СВОЯ 75 ГОДИШЕН РОЖДЕН ДЕН С ДОСТОЙНСТВО

на тези години,но на комунистическите изроди косъм не падна от кратуните,и се поздравяват че станаха на по 75...чифутските подлоги смърдят отвсякъде

И ДА ПЛЮЯТ И ДА НЕ ПЛЮЯТ НЕ МОГАТ ДА МУ СТЪПЯТ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ. ТОЛКОВА Е ГОЛЯМ,ЧЕ И НА ПРЪСТИ ДА СЕ ПОВДИГАТ ЩЕ СИ ОСТАНАТ В КРАКАТА МУ

Четох,че един от форума пише ,че е ял много свинско в годините/демек надебелял. То пък Б.Б -отслабнал. Не са му доставяли поне суджуците, сам си ги е купувал

СТИГА ВЕЧЕ. СТЕФАН ДАНАИЛОВ ЗАСЛУЖАВА ОБИЧТА И ПРЕКЛОНЕНИЕТО НА ПОЧИТАТЕЛИТЕ СИ. ЗАСЛУЖАВА И УВАЖЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО Е КУЛТУРЕН ЧОВЕК.ЗАСЛУЖАВАШЕ И УВАЖЕНИЕТО НА БОРИСОВ,НО ТОЙ ОСВЕН ЧЕ НЕ ЧЕТЕ И НА ТЕАТЪР НЕ ХОДИ/НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕ СИ И ЕГОТО СИ ДА УВАЖИ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ АКТЬОРИ/

Е, КОМУНИСТИТЕ НЯМАТ ЛИ ПРАВО ДА ПРАЗНУВАТ. ТЕ НЯМАТ ЛИ ПРАВО НА ПОЧИТАТЕЛИ, НА ПРИЯТЕЛИ. САМО ГЕРБ ЛИ ИМАТ ТЕЗИ ПРАВА? И ТОВА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ Е?

АБЕ, ХОРА , СПРЕТЕ СЕ,БЕ. КАКВО КАТО ИЗПОВЯДВА ЛЯВАИДЕОЛОГИЯ. ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА САКОМУНИСТИ. СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ СЯКАШ Е ПРЕСТЪПНО ДА ИМАШ МНЕНИЕИ ДА НЕ ГО ПРОМЕНЯШ. БРАВО НА ЛАМБО, ЧЕ Е ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН . БРАВО НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ ,ЧЕ Е ТОЛКОВА СЛЕДВАЩ СВОЯТА ВЯРА И НЕ СЕ ВЪРТИ КАТО ОСТАНАЛИТЕ ПАЛАЧИНКИ. БРАВО И НА ПРЕЗИДЕНТА,ЧЕ ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ИЗКУСТВОТО И КЪМ ЧОВЕКА СТЕФАН ДАНАИЛОВ

Исус Христос трябва да умре!

А при Екиме, беше трепач...

ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ДОКОСВАЛИ ДО НЕГО ЗНАЯТ , ЧЕ СТЕФАН ДАНАИЛО Е ВЕЛИК!

ЗАЩО НА БОЙКО , ЦЕЦО, ЦЕЦКА И ДРУГИТЕ ПРОЩАВАТЕ ,ЧЕСА БИЛИ КОМУНИСТИ, А НА ЛАМБО -НЕ. ТОЙ ПОНЕ НЕ СЕ Е МЯТАЛ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ И Е ОСТАНАЛ ВЕРЕН ДО КРАЙ.ПРАВИ МУ ЧЕСТ. МИСЛЯ,ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАМЕ И ДА МУ СЕ РАДВАМЕ. БРАВО ЗА ЧОВЕКОЛЮБИЕТО И ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ЗА ОБИЧТА КЪМ СТУДЕНТИТЕ И КЪМ ПРИЯТЕЛИТЕ.АПЛОДИСМЕНТИ.

Как беше - К'вой туй - Вишновка, Сори ...Чакайте бе, имам и Уиски...

ВЪЛНУВАЩ ! ЧОВЕЧЕН ! ТРОГАТЕЛНО Е,КОГАТО БИВШИ И НАСТОЯЩИ НЕГОВИ СТУДЕНТИ РАЗКАЗЗВАТ КАК ГИ Е ОБИЧАЛ, ХРАНЕЛ И ГЛЕДАЛ КАТО СВОИ ДЕЦА. НЕ ГО СЪДЕТЕ ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ С ЖЕНИТЕ. ТЕ ВИНАГИ СА ГО ОБИЧАЛИ. ИМА КОЙ ДА СЪДИ. ОСВЕН ТОВА СМЕ В 21 ВЕК. ЕДИНТОЛКОВА ОБАЯТЕЛЕН МЪЖ,КОЙТО ЗНАЕ КАК ДА ЖИВЕЕ И КАК ДА РАБОТИ НАВЪРШИ 75 ГОДИНИ

Жив и здрав Ламбе!!!

Червените правили пак Бузлуджански конгрес. И какво решиха, ще завладяват ли отново България или няма смисъл защото вече са милионери.

Ами то те се уважават иначе, да :)

Като гледам другарят Стефчо Данаилов, май бая провинциално свинско ще да е похапвал през преподавателските си години, докато урежда млади неориентирани студенти и най-вече студентки :)

е маал, брато, и суджуци!

Да посрещне 75 годишен юбилей сред млади хора, неговите студенти, въпреки че на снимките дават само гостите в зряла възраст сладко заспали, виждат се млади само в гръб и накрая на сцената. Дай Бог всекиму!

Какво уважение може да заслужи човек, който има брак (уж успешен) и дете от друга жена? На всичкото отгоре и ги е крил години наред от хората. Къде му е успехът щом здраво семейство няма? Няма да забравя едно интервю с жена му където тя разказваше как събрали Станишев и Първанов на вечеря, жената се постарала да направи хубави гозби, а след като гостите не се разбрали по политически въпроси тя казала: "Няма повече да се приготвям за такива гости, които не могат да се разберат." Та според нея в политиката въпросите се решават за една софра време и място. Та щом е живял дълги години с такава жена - това говори много колко му е...

При тези хора всичко е поза и фалш. Тя фалшива, той фалшив, имиджа им за почтеност фалшив, отношенията им фалшиви, животът им фалшив. За тях е важно как ще представят нещата пред хората и да си вярват на фантазиите за изключителност. Ама на, ето - членството в партията пак спасява положението- "наште" трябва да са на власт нон-стоп и тълпата да ръкопляска в екстаз и това е...

какво мислиш за ББ и РП, също комунисти с много успешни бракове?

Облеклото на Деса не се вижда, обаче как са я гримирали... - прилича Арни от Терминатор 2. И не е половинка, а направо половинище :)

Не е без недостатъци-и по слънцето има петна,но е нещо ценно и трябва непременно да го пазим,независимо какви са партийните му пристрастия!И това ме убеди не известните му филми, а италианския сериал.Там бяха събрани известни италиански актьори.Но те бледнееха буквално визуално ,когато той се появеше в някоя сцена!Повярвайте ми плаках в такива моменти,поради унизеното си през тези 30 години нацинално достойнство и гордостта,че имаме много такива линости!Те трябва да се изтъкват,защото това влияе много на младите българи!

То е било като като партийна експозиция, като на банкет след партиен конгрес. Все отбрани и заслужили активисти до девето коляно, от "сой", напреднали в членството си, верни до гроб партийни камменни глави!! Наздраве!

керванът си върви. Името на Стафан Данаилов ще се помни и филмите му ще се гледат още много години, а тези, които го плюят тука, ще си останат анонимници, които освен да пишат простотии по форумите, нищо няма да оставят след себе си. Освен може би тор със съмнително качество.

колко точно казано. стефан данаилов е исторя. името му всява респект, ролите му са незабравими. много красив муг, освен това с невероятен чар и интеллект. да сте гив и здрав! честит рогден ден! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няколко 20-30 трола, във всички сайтове пишат глупости и създават илюзията, че народът е разединен. Това го правят и политиците, за да получат дивиденти за партиите.Да, ама не!! Ако пътувате по страната и сес срещате с много хора, ще видите, че това не е така.Скоро българския народ ще излезе обединен/с изключение на герберската администрация/ и ще измете това статукво. Точката на кипене е дошла.

кажи вярно! ми то и петокрилият шес.тох,уйник щяхте с телата си да защитавате, русолюбци смо.тани, ама бяхте само тридесет дъртака, и ....ми нема го шестокрилото недомислие!

Бил ли е агент на държавна сигурност ???????

питай агент БУДА, той вероятно знае.

един тъпак,като него!

ДО .-И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ГЕРБ!!!

Добре, бе, какво толкова е допринесъл за обществото този човек, та го било уважило куцо и сакато?! Защо не уважават така конструкторите на виадуктите по магистрала "Тракия", например?! Понеже се съмнявам за някого ролите на Ламбо да са по-важни от мостовете, които ежедневно използват хиляди хора.

монтажистите, инженерите, лекарите и всички популярни професии са ЗАМЕНИМИ и неоригинални. Ако не е един - друг ще е. В изкуството не е така. Всеки е неповторим и сам за себе си. Дали го харесваш е друг въпрос.

посредствен артист и още по-посредствен интелект, а за морал да не говорим - щом се явява от името на партия на простаци, обирджии и убийци! ако не беше комунистическата дрисня на всеки километър, никой нямаше да е чувал за тоя

Ламбо, да си жив и здрав още 75 години!!! Аз съм потомствен антикомунист, но се прекланям пред таланта ти на артист, със слава не само у нас. Навремето ти казваха Българския Ален Делон. И така беше, ти бе и си остана талант и човечност. Наздраве!!!

КОМУНИСТ