Младата вдовица победи чеченката в оспорван дуел

До финала на "Фермата" остава една седмица. Две от най-силните жени се изправиха една срещу друга в дуел, който бе спечелен безапелационно от Виолета.

Обратно в новината

Коментари - Младата вдовица победи чеченката в оспорван дуел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виолета не може да бъде пример за подражание, та тя се напива ту с вино ту с текила.Истинска фермерка е Бети,но никой от жените от "Фермата" не се опитаха да са като нея.Жалко!!!

Браво на Виолета!!!Натри носовете на Алек и Станислав, затова, че е силна и борбена. Тъпи пръчки, като тия двамата нещастници, умряха от жлъч. Виолета им натри хубаво носовете. Браво, Вили, браво мило момиче. Двете ти дечица ще се гордеят с теб!!!

Да спечелиш битка не означава,че печелиш играта.Тя спечели във важен момент и ще получи по- голям хонорар, но след победата изпи пет- шест текили само пред камерата. Ако това е повод за гордост на децата...Защо не избра Бентлито за дуела, а избра Марина, която е два пъти по- възрастна от нея?

Двете момчета- едното което победи историк на исторически въпроси и 3 пъти като прецедент в играта беше фермер и другото което построи почти всичко сложно и важно във фермата няма как да са доволни от еле постигнатана победа на една злобна, проста, мързелива и гадна женица!

papion

Не разбирам защо Виолета не избра оная кифла Валерия за дуел? Това девойче с мързел и целувки ще стигне до финал без да е ходила веднъж на дуел, и само веднъж ратай. През цялото време мързелува и се усуква около оня Алекс, да я спасява от това и онова.А иначе чеченката показа, че е по българка по някои въпроси и отпадна с чест.

Даа не съм гледал нито минута на ферма или брадъри, но този двубой си е заслужавал! Българка с/у чеченка си е интрига, все пак от всички жени в бившия съюз чеченките бяха най-корави, а за българките Ботев си го е казал преди 150 години - "българска майка юнашка" Учудва ме единствено резултата в стрелбата, защото руските войничета дадоха огромни жертви точно заради чеченки снайперистки, и затова проверяваха всички жени там за характерни белези около очите от окуляра на снайпера! Иначе всичко друго си е нормално особено доенето:)

Alice? Who the fukc is Alice?

Ясно за Чеченката и Младата вдовица. Не разбрах на кое място е Меката цица.

бой между коврата и пепелянката. Супер-драматично, а?

2-3 пъти попаднах по случайност на Фермата, въртейки из каналите и се загледах точно защото ми привлякоха погледа две хубави млади дами :) Виолета и Елена. Елена има страхотно тяло, фина и стройна, Виолета е с малко по-яки бедра, но много секси и в лицето я бива доста. Кифлее малко, но и отива, а и аз харесвам кифли като цяло. Искам една от двете да победи.

Всъщност (отделно от всичко друго) са много привлекателни.

А кифлите как ги харесваш - с мармалад или с "бял крем"?

Общо взето гледам предаването. Но мисля, че не бива жена да е победител! Защото през цялото време се скатават, работят когато вече няма накъде. Определено мъж трябва да е победител , но и там няма абсолютен фаворит...

Значи не си изцяло тъп(а), а само общо взето тъп(а) щом се вълнуваш от такива идиотии, че и се опитваш да разсъждаваш по тях.

А ти пък си на всяка манджа мерудия, гледай си там бабата и не си казвай мнението за неща, които уж не те вълнуват! Аман от хора, които това не гледат, онова е тъпо, но вечно имат мнение по въпроса!

Що за тъп израз - "младата вдовица"?! "Журналисти", не се ли усещате, че по този начин може да обидите човека, наблягайки върху нещо трагично от живота му и характеризирайки го с това?! Не гледам предаването, но ми прави впечатление, че тази Марина според резултатите като че ли е по-добрата, макар и да не е българка. Явно и тук се цени повече физическата сила, отколкото другите умения. И то между жени. Жалко!

некадърно и неграмотно написана статия! Толкова много граматически грешки и неправилен словоред! Браво, за пример сте!

Помислих, че става дума за някакъв тенис турнир. Викам си, коя пък ще е тая вдовица-тенисистка. То какво било. Тъпотии. Всяко предаване, което ми мирише на мизерия, не е интересно. Имаме си достатъчно кал и мизерия в Бг, та и по Тв да ни я натрапват.

Защо чеченка , тя си е рускиня , но не го чух нито веднъж , защо ? Н а какво ни научи тя , какво ни показа - как да сме успешни , за да ни поканят в телевизия , така ли ? Такива като нея ги има на всяка магистрала , да се гордеем ли с такива /както тя каза -българки / ? До къде стигнаха ...tv ?

Не знам с какви очи си гледала-жената се скъса от работа. Както накрая коментираха, с всяко нещо с което се захвана го направи както трябва. Виждам, че ти добре познаваш хората от магистралата-предполагам, че си от тях.

Съжелявам, че Марина отпадна. Тя се държа достойно и синовете й могат само да се гордеят с нея.

Откъде дойде това че Марина е чеченка

Ерина не ерина, тя сама си го каза, и то няколко пъти, че е чеченка. Та, тя ли по-добре знае каква е или ти?

Марина имаше сила да се бори, но нямаше воля за това. Предпочете като една бивша .... да го кара по кифленският начин,но това тук не и помогна.

чиста проба загуба на време и оглупяване

Не случайно казват, че българката е мъж на годината! Евала! Само така! Колкото по-груба и мощна, толкоз по-....не се знае кво. Горките.

Реалити с добра идея, но този сезон с изключително калпав избор на участници.В стремежа си уж да е интересно са избрани основно млади хора с никакъв интерес към фермерството, наблягаше се на измислени сапунки, любовни истории или скандали, които не са атрактивни за аудиторията на такъв тип предавания.Зле беше представена и средната възрастова група 40-50 годишни, а те определено са хора с повече жизнен опит, имат какво да покажат или разкажат.Фермерството, знанията за бита и фолклора на българина бяха изместени от интриги и дребнотемие, та се стигна чак до момента, когато се наложи да вкарат хора от предните сезони, за да се възвърне интереса.Това бяха именно тези от средната възраст, носители на опит, знания, чар, изграден характер и неповторимо поведение.Дано за следващ сезон продуцентите се позамислят и наблегнат на участници, които реално ще се вълнуват от фермерство, а не просто да избират кифли и отворковци, отишли да си пробват късмета за 100 хиляди лева.

Абсолютно съм съгласна! Но все пак имаше и стойностни хора там и със сигурност е падала и много работа! Но за съжаление гледахме само сълзливи истории и драми! Или както казва Рачков по повод друго реалити /безкрайно тъпо/ - "Алоу, продуцентите, вземете се в ръце бе"! А що се касае до тази Виолета, тя спечели от злоба и това не беше спортна злоба, а чисто човешка, но тя и играта й беше такава - злобна!

Като цяло май идеята на този сезон беше да е пак сеирджийско за вечните любители на ББ, на които вече им е неудобно да признаят, че гледат такава простотия. Фермата е опакована като позитивно "смислено" шоу за трудещи се и умни българи ценящи традициите. Това като идея е добре, но без сеир, скандали, пръдните на Яни и любовните детинщини между футболист и гимнастичка явно рейтинга е лош. Хората не си признават, но си искат простотийката. Не забравяйте, че продуцентите на Фермата са продуценти и на едни от най-големите безумия в БГ ефира. Папараци е актуалното им в момента. Фермата е просто ББ, колкото и да е благородна като идея.

Колкото и да е добра идеята на фернмата, отпадат не хората, които са добри фермери /ако изобщо някой такъв успее да премине кастинга/, а силните и издръжливите... Дядо ми беше дребен, не много силен и в никакъв случай издръжлив, но докато беше жив сирене от магазин нъ сме купували. Доматите бяха от двора. Краставици, боб, тикви.... Сам си поправяше каруцата, сам си поддържаше инвентара. Имахме магаре, десетина овце, три прасета, тридесетина кокошки, пуйки и патки.... Но той не би спечелил двубой, даже при една точка на алманаха. Просто фермер и супермен са различни понятия... Реалити формат ФЕРМАТА би следвало да има други правила. При това такива, които след началото на сезона не могат да бъдат променяни. Ама нейсе!

Абсолютно сте прав. Вината е в продуцентите - още от миналия сезон леко го подкараха по посока Биг брадър, този сезон уклонът е още по-изявен, а за Фермата 4 даже не ми се мисли кого ще изберат. При всичките кусури на формата, първият сезон беше най-смислен.

Има ли някой да гледа тези простотии?

Според професор Иво Христов 80%, според мен те са 95% от хората. Та нали тези предавания и тази идеология точно това целят - "ПРОСТ НАРОД -слаба държава"

Да, така си е.

каква е целта - на финала да стигнат тези за които ще пускат малоумниците повече SMSи и това са внучката на баба и дядо, простата като бригадирска количка веселата вдовица, рижавият смотаняк - и тримата изброени са още в играта заради правила измислени в движение! Няма толкова нагласено нещо като това!

Има имаааа..... При получаване на кошницата, победителката попита дали има текила, че още вчера била поръчала. Аджеба, като как още предния ден тя ще знае, че е победителка, та да поръчва текила? Единственият отговор е, че такъв е сценарият. Хем на запис, хем ТВ акули Ванката и Андро, а как се изпуснаха в гащите?.... Смърди на цигански кюспети!

А не може ли и двете състезателки предварително да са направили заявки какво искат в случай, че победят?

Вече ще спя спокойно...

дърта лисица

TIREX

дебилно е да гледаш булгаристанска Тв но простия народец се радва на чалга и сеир макар и нагласен

гришо продава ли мачове, залага ли яко срещу себе си?

Очевидно вдовицата е много нажалена, търси хой с черен прерватив......

TIREX

айде дебили цъкайте смс..

20 лв, аз мойте ги изгърмях за вилиту