Джино спечели чалга финала на Big Brother

Комичен чалга финал се разигра в Big Brother: Most Wanted. Наконтеният Джино Бианкалана за втори път спечели шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Джино спечели чалга финала на Big Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещото, наричащо себе си фънки. Псевдо рокер, псевдо мутра, пишман музикант и бизнесмен от 90 те. Видът му е обида за окото. Затова пък пие, плюска и обижда с много гнусен речник другите. Най жалкото е че всички го знаят какво е , но му се подмазват, с надеждата да ги уреди с някое договорче.

............

Значи победата на Джино е чалга финал.А пиянския запои у константиновото мЕхане обилно полят с наркотици,като на заглавната страница е награбил Линдарева ,а жена му острани като мишка-е парти. Джино не е герои.Но на фона на гюбрете в къщата беше принц. Логично беше да се избере най-малкото зло. това е. Всички други отдавна са минали термина боклук.Те са в територии трудно назовими. Само им вижте личицата от снимките на "партито". Страшното е това-в малките градове,че и в София дори,младите свестни деца в пубертета се оглеждат за примери. те искат да опознаят и навлезнат в живота. Отговорни са всички който лансират тези отрепки -не само в брадъра по обществените медии. Това е истината. най-пропадналите всеки ден са на екран или в интернет. Само днес в дира-коцето и купона,личи че са срущу джино от дира.Николета-толкова пропаднала и отвратителна отрепка . Тези са най-виновни-не деградиралите отрепки-готови на всичко за слава и пари. Не е луд този който яде баницата,а този който му я дава.

Това беше нагласена работа Фънки заслужаваше а не Джино

Никой от тия випове не заслужава това внимание което се отделя за тях джина поне не се изложи

постно ястие

От двамата финалисти - това е по-обрия избор, защото Коцко така се беше наковал, че не знаеше къде се намира! Джино поне тази излагация не допусна!

От където и да го погледнеш-отврат:формата,с участниците и победителя.

И водещите....

явно само хомота гледат това предаване след като е спечелил тоя

И кому е нужна тази помия, все пак се дава по обществена телевизия?!

Хубаво заглавие сте избрали, вярна констатация.

Фънки трябваше да спечели, най ентелигентният и забавен.

фънки беше ясен още в предишния формат. в момента, в който усети някой възпитан и тих човек, като къци например, му се впива във врата му като изгладнял помияр. не едоказано какви сниги епрочел, но че като човек е абсолютна нула е повече от ясно. но виж, на агресивната и злобна съветска изродкиня с удоволствие й ближеше подметките...страхотен пич, няма що!

Възрастен мъж с женска роба или панталонки на 5 годишно момченце който само пие и използва груб език,а когато не обижда,започва всеки разговор с"виж мен...." Страшна интелигентност!!!

от екпана се изляха толкова обидни думи.................. Само Джино и Коце се въздържаха. БРАВО НА ТЯХ ! Другите си се държаха просташки.

Гласувайте с /+/ ДА СЕ СПРЕ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА "БИГ БРАДЪР".

Каквито виповете, такъв и победителят.

Най-хубавото е ,че свърши. В следващото ще вкарат още по-не известни и по-прости.

Правилно го избраха момчето да спечели и този сезон, показа мъжко държание, отстояваше си позицията и се намесваше когато трябваше да защити и пресече грозните сцени на налитане на бой независимо кой кого. Държа се принципно и през цялото време недоумяваше каква е тази злоба и агресия в останалите съквартиранти, непрекъснато казваше че това е просто игра но кой да го чуе. Динко бъдещия пандизчия го нападна с лъжи и започнаха обаждания организирани от сестра му/сигурно не пада по-долу от братчето си мародер Динко/ които продължиха с лъжи срещу Джино, но така или иначе истината излезе наяве от самата бивша съпруга на момчето. Никой не се замисли че да живееш с един човек 11 години да делиш всичко е много нещо в живота. Как му хрумна на тъпака Динко да се меси в лични неща нямащи общо с формата. Самия Динко ограбва бежанците дошли с всичко което имат за да продължат живота извън страната си, връзва ги със свински опашки и ги държи часове проснати на земята, а самия той квичеше в предаването и се молеше да държи ръцете си отпред при мисията със свинските опашки, самия Динко е бил приятелката си и неговата простотия беше приемлива за Захажаева, Фънки и другите му "фенове" в предаването. Джино работи и си изкарва парите с труд, колко има не е работа на никого но е честен, с добро сърце и не прояви нито агресия нито злоба към никого. Има характер и когато беше нужно го видяхме. Нищо повече не мога да кажа освен жив и здрав младежо и дано мечтите ти се сбъднат. Бог никой не може да излъже и злобата на съквартирантите към Джино и простотията накрая на предаването нямаше граници. Срамота, безстойностни и жалки хора.

лицемери и наглеци.......той "патриот", сестра му икономическа бегълка в америка, омразната на всички "патриоти" ганьовски....... майката тъне в лукс с изпратените доларчета.....но този наглец връзва хората бягащи от война..... СЕСТРА МУ КАКВА Е ?????

Първи напусна къщата най-образования . Последен най-неукия. Това за 80% може и да е близо до истината.

ама в къщата е имало образовани хора?! яяя, каква изненада! жалко е, че никой не усети присъствие на образовани и човечни хора там. интересно, защо ли?! може би, защото просто е нямало такива....

Най-хубавото в целия Брадър беше накрая когато победителят излезе на сцената а в долния край на екрана се видя как се изнасят останълите Брадъри.Каква жалка картинка бяха -безмълвни, на група сякаш за да си вдъхват кураж както подобава на стадния принцип, с подвити опашки, но в същото време опитващи се да запазят тежест и да вървят тежкарски, поглеждайки през рамо сякаш заканвайки се ''аз на тоя * мамата''.Умрях от смях.

Бедни духом душици............... Завистта и злобата нямат почивен ден.

не, не са група. тия жалкари, изнесли се като пръдня из гащи, бяха ГЛУТНИЦАТА в тоя биг брадър и се разправяха ГРУПОВО с всеки различен от тях. помня ги как седяха на диваните с чаши връка и се хилеха като хиени, докато изхвърляха това нещастно момиче дебора за една псувня. и куцащия джино й влачеше куфарите....но накрая нещо им се объркаха сметките, щото на хората просто им писна от жестоки скотове, пък били те и чукча читатель.

ИЗНИЗАХА СЕ ЗАЩОТО НА СЦЕНАТА ИЗЛЕЗЕ НЕГРАМОТНОСТТА И МАЗНАТА КОСА, КОЯТО НЕ ЧЕТЕ КНИГИ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НИЩО ОСМЕН ОТ КОСАТА СИ.

Да , отидоха в библиотеката на Константин да четат. На специалните стъклени маси в читалнята.

По принцип, втория е най-победител от цялата работа, ама тоя сезон май е третия - Динко. И макар че ББ се опита максимално да го очерни, да го оплюе и да го залее с кал и му направиха номера с Дейна, Динко пак стигна до 3-то място - много добре за него! Ако не беше направил някои грешки в шоуто, можеше и втори да е! Ама като е наивен да вярва на някаква неизвестна кифла, така е! А ужким ги знае кифлите - явно има още много да учи от живота!

И какви номера са му направили с Дейна като той сам се натика в устата на лъва , защото реши да очерня Джино.Ако не е по предварителен сценарий всичко това разбира се.Въобще не му беше работа да изнася подобни истории в публичното пространство като не е сигурен в хората за които говори.Ето американката не застана зад него и го направи за смях.Който вади нож от нож умира.Това е истината.Може и другото - да бe мирно седяло не би чудо видяло.

Ти що си мислиш , че американката когато е тръгнала с Динко не му е разказала колко лош е Джино точно по начина който представи Динко.

какво го хвалите този лицемер????? голЕмиот патриот... сестра му, както се разбра не е в москва при путин, а в омразната ви америка и тя, също като синчето на социална кУрнелия... и каква е точно сестра му в америка - по-лошо от тези дето бягат от ВОЙНА, щото милата бяга за доларчета, нали видяхме в какво живее майката на "патриото" дело лови хората по граница и защитава българия.......то не бе лукс, то не бе чудо, също като комунистите от бкп/бсп - ояли се милите хора, милиардери, крадци на държавни пари, но мислят единствено за народа с 300 лева пенсийка... наглеци.......и динко - лъжец, лицемер и тъп.....р

Не само това предаване,ами и самата телевизия,дето го излъчва,трябва да се закрият.

най-странното е, че има хора, на които по цял ден телевизорите работят и гледат това нещо, не мога да разбера защо, аз слушах пет минути от скандалите докато чаках на опашка в магазина, все едно слушаш цигански скандал в катун

Добрата новина е , че смрадливата фекална помия е приключила . Категоричен съм , че освен СЕМ , трябва да се самосезира и прокуратурата . Ако гореспоменатите се ослушват , въпреки че това влиза в преките им задължения , всички ние сме длъжни да ги принудим да го сторят. Има създадени няколко граждански инициативи , да ги подкрепим ! И да приключим завинаги с тоя бълвоч . Ментално увредените " випове " са такива анонимни отрепки , че не заслужават коментар . Със здраве :)

Тя прокуратурата три години с КТБ- случай за милиарди не се е оправила, ти искаш с Биг Брадър да се занимава.Или викаш така е по-добре- с Динковци и Фънкита, отколкото с Цветан Василев и Пеевски?

С огромно облекчение установих, че това пошло предаване е приключило снощи.

Комбрадорско - олигархичният модел у нас работи с пълна пара. Палячовците от телевизиите и водещите и коментиращите добре си вършат работата. "Технологията" работи успешно. С този парцал ще измерят обществените настроения и ще направят корекции. Умното се изнася.

т.е. сестрата на динко е много ума като е забегнала в америка, не при путин в москва, които всички обичате, а в омразната на патриотите америка...... а милинкият пази границата на булгаристан на доган, да не влизат хора бягащи от война.... а сестрата може да бяга в загниващите капиталистически държави, могат да папкат доларчета и живеят за булгаристанските стандарти в лукс.....

Нормално е "матряла, съставен от 80% дебили", поставил ББ да ръководи държавата, да избере човек, прочел 1 книга по-малко от простата мутра!!!

В тази държава да си циганин е превилегия !

джино, ще ти го върна тъпкано, ще си татуирам името ти на задника и тогава ще разбереш какво е болка.

какъвто брата такваз и сестрата както се вижда - задници защото само с това могат да се похвалят..

като не знаеш не се обаждай. мен ме завлече с два домата и бъца сирене. а брат ми, супер тариката динко господинко, го завлече с една книга за ракетно инжинерство.

Все пак като чета е бил единствения който не се е напивал и не е ръсел глупости от ''финалистите''..Поредния порнографски сезон за да се покажат измислените ''звезди'' закъсали за пари а покрай тях и закъсалите материално ''коментатори'' дето себе си не поглеждат ама седнали за други да говорят..

ЦИГАНИЗАЦИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ !!!

защо го гледате това НЕЩО?!?!?! Какво ви дава? Сила? Интелект? Разтоварва ли ви? Ако е последното, спрете малко и се замислете! И не са ВИП-ве. Жалки, ексхибиционични нищожества са. Известните търсят как да се скрият, а не мрат да им показват насраните гащи по ТВ-то. Уважаеми любители на подобни предавания, затъпявате!!!! Ако вие сте се отписали, поне за децата си се погрижете!!!!

Най-накрая свърши и тая пум.я! Пълна деградантщина и простотия! В порното има по-полезни неща да се видят от тоя кенеф!

Прав си, само че думата е деградация.Не е нужно да се измислят нови, които не звучат по-добре.

Победата на този човек (необразован, нечетящ и лъжлив, представящ се за милионер а всъщност един прост тираджия и най-важното човек, който се срамува от хубавото Българско име Георги ) е индикация за тоталното опростачване на народа.Очевидно простотията в България е норма.

Те другите толкова ''образовани и четящи'' че направо да си легнеш от смях...с ''разсъжденията''ви...

Никъде човекът не е казал, че е милионер. Не е казал и нищо против четенето на книги- каза , че това не е за него. Не го влече, така както не всеки го влече спорта, например. И той не е единствен, над половината българи не четат книги. Начело с премиера. Останалите в ББрадър също не блестяха с особена начетеност.

Сигурно спечели благодарение на тийнейджърките, щото не си представям някой друг да го харесва.

Аз съм баба на 54 и от всички вътре най-много харесах Джино.А като го гледах днес при Гала,разбрах защо не може да чете и пише на български.Още повече го харесвам-едно обикновено работещо,необразовано момче,но с добро сърце,възпитано,незлобливо и глуповато на моменти.Не може всички да са умни и образовани-по-простите хора да не живеят ли.Той си каза,че ученето не е за него,иска да работи,да има жена и дете-това малко ли е!!!!!

Аз също съм баба и харесах от всички Джино - не е случайна победата му за 2-ри път !

джино ме опъна и после ме завлече с 1 милион албански леки. той не е този за който се представя той е извънземен от планетата на маймуните.

Какъвто ни народа, такива са му и избраниците! - тъпи!!

Браво, Адриана! Харесва ми, когато редакторите изразят своето мнение още в заглавието. Не се шегувам! Трябват ни повече журналисти със собствено мнение, което да отстояват. Нямаше да бъдем на този хал, безгласни букви, ако имаше повече лична оценка във всяко медийно изказване, а не само политици и шоумени да ни налагат идеите си.

Напълно естествен завършек край на едно долнопробно и посредствено предаване.

и донт гив а шит абаут дис мадафакарс анд факенбичес.

кви са тъпанари ..И тея вътре и тея отвън , дето ги гледат..

BIG BROTHER СИ ВКАРА НАЙ--ГОЛЕМИЯ АВТОГОЛ

Съзнателно ни се натрапват такива имагинерни персони - ха това ще подражават младите. Невежи, бездуховни, неспосбни нищо да сътворят, но пък със самочувствие и вървежни. Телевизиите са неприкрит и пряк съучастник в опрпстачването и затриването на нацията. Само да кажа - не съм гледала нито едно предаване - нито от Биг Брадър, нито от фермата. Но достигаха до мен коментари. Дали съм потресена - не, омерзена съм.

Значи правите коментари на коментарите. Много умно занимание.

Джино, беше най-достоен да спечели, на фона на поведението на останалите участници. И на мен в началото, не ми харесваше визията на този млад мъж. Но, той спечели симпатиите с поведението си. И той не е чалгар. Относно четенето на кники, той беше откровен, а не като останалите псевдо интелектуалци, които показаха много грозно поведение по телевизията. Жалко за прочетените книги от Фънки и Руската, след като вероятно тези книжки, не са ги научили на елементарно възпитание и поведение.

Браво, спечели най-малкото зло, кукувичето гнездо се разтури! Агония - другото име на България. Нали ви се изясни къде сме и на къде сме се запътили?

Ако този мангал е ВИП то аз съм съпруга на Бойко супермена.

И кой е тоя Бианканала, че нещо ми се губи?

го тай - по добре да ти се губи..

е поне показаха какво представляват руските жени и сега разбираме що там се пие толкоз.

Джанго тоя път малко рева.

за тоя Джино. Пълен игнор за всичката тая паплач, дето е напуснала България и превърнала се в алчна чуждопоклонническа западна и проамериканска марионетка. Не че тук не е пълно с такива, но защо трябва да издигаме подобни зомбита начело ? Защо ? Коце може да е всякакъв но поне всичко знаем за него. А за Джино някой знае ли въобще нещо ?

Не ти отива на позицията да използваш думи като "игнор", предполагам знаеш откъде произлиза.

А ти защо не ги игнорира , ами ги гледа? Че даже ги и коментираш?

и сестрата на "патриото"динко дето пази българският народ със свински опашки е в омразната ви америка, също като синчето на социална кУрнелия и децата на миличките комунисти от бкп/бсп

Чудесно предаване илюстриращо войнствена простотия и простащина. Пошло, но пък напълно съответства на обществения ни манталитет. така че този ББ си е лицето на населението ни. поздравявам Тупарев и приятели.

Кога ще забранят това тъпо и долнопробно предаване? Поради ниското ниво на участниците, не следва, а и не може да се научи нищо.

Тоя Константин има една постоянна дебилна усмивка на лицето - просто е противен. Както и само доволната му, куд куд якаща жена.

Какъвто е продуцента, такъв е и победителят.