Коментари - Разследването на ”Мис България” било по сигнал на Бареков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигналът към прокуратурата трябва да е за забрана на подобни унизителни конкурси оценяващи жените като парчета месо. Това трябва да се забрани.

ли се от тези нагласени КОНкурСИ?Преди години се почна с промиването на мозъци6-и сме в света и болшинството женуря си повярва!Сега изчезваме,като нация 2 мил. балкански принцеси не раждат деца ,а чакат принца на бял кон :Д Истинската шведска принцеса се омъжи за ''прост'' фитнес инструктор :П

Какъв е този селтак бе? Оставка на такива гашници! КАкво правите там бе??? Що за цирк и държава е това???!!

е, най- после и бареков да свърши нещо - за всички е ясно,че т.нар. "мис " е получила титлата не заради красотата, елегантността, жествеността и интелекта си - прав е бареков, след нанси карабойчева сме нямали нито една толкова красива мис, но.... това чудо 2017 направо заби българките - нашите жени се славят с красотата си / не печелят в конкурсите предимно поради нулевия авторитет на страната ни и освен това се изпращат неподходящи момичета, получили титлите си ... по други причини/

Сигурно не му е пуснала...

Какво цели заигравката с тази снимка? Искате да пробутате на по-малоумната си публика, че Бареков върши и някаква полезна работа, пък "Господарите" знаят само скунксове да раздават? Себе си дискредитирате, ДИРници!

...И същевременно участвате в стратегическия номер да внушите на Българите, че с такива "глупости", като "Мис България", могат да се занимават само такива долнопробни екземпляри, като Бареков? (Той пък сигурно отдавна се е погодил с ролята на обществен плювалник, та хич не му бърка услугата дето прави). Твърде примитивни номера, ДИРници!

Едно предложение към ГОСП-Н евродепутата,след като му свърши мандата. Търсят се клоуни в цирка! Не е нужно да се маскира! Завършен палячо!

Дисквалификация на Мис Платена България 2017,на наглата Папазова да й се отнемат правата за Мис България и точка.То не че не се знае,че са плащали досега под масата за победа,но все пак момичетата са били и красиви.Изключвам очавадните недорзаумения А.Мейзер,А.Петрова и последната,Тамара.

Трябва да имаме право да разкарваме неподходящите хора които ни представляват.

Всеки може да подаде в прокуратурата сигнал, когато лично е засегнат, или по въпрос, по който е компетентен. Явно Бареков е засегнат, пък и компетентен по въпроса на избора на мис България. Повече не бива да искаме от него.

Мършата Бареков...чудя се само на тая жена дето ляга до него всяка вечер?

Каквато ни държавата, такава ни и "мис-ката", че и евродепуЛаПите, президента, примиера, парламента, здравеопазването и образованието... Сал един Бареков блести кат Слънце над всичко и всички. "... Защо не съм и Бареков, да сезирам прокурора; но с такъв повод мили Боже, за който и лобут да ми се пада?"

Цялата държава оправите, да до избора на една по-грозничка мис България опряхте! Евалла!! Ама е разбираемо де, то навсякъде другаде корупция, далавери, мафия - да те е страх да пипнеш, а ?!

влакове са не добре почистени. Кого трябва да сезирам - прокуратурата, хелзинския комитет или европейския съд в Страсбург? Как не се сетих бе... ще се оплача на евродепутат Бареков! Той ще оправи проблема.

Не че този конкурс е най-важното нещо в държавата,но той е показателен,че всичко се прави фиктивно и с връзки! Щом организаторката ще решава сама коя кандидатка да спечели,защо събира комисия и имитира изборност ?

Ами, за да имитира демократичност.....

Браво на Бареков! Това е проблем, от чието разрешаване зависи бъдещето на България.

Държавник!

Gal

Кой се интересува от този конкурс???

Това момче ще оправи България. Не се занимава с дреболии - само с главното.

има специален сигнал в ЕВРОПЕЙСКА СЛУЖБА.. Ама що ли Цацаратурата не сай пуснала да го проверява.. А чака МВР лемурите да го изискат, па да го преведат от конграчулейшън.. Та евентуално УЖ да се самосезира и да почне УЖ да прови нещо по него..' ( Таш.. гу'жо А. Петрова.. Синът ми тръгнал по курви.. Случайно да е при Вас..")

по-важното е резултата от проверката и че все пак някой е подал сигнал . ако нямаме свестни мис ,не е необходимо дя плашим света с баба яга,защото си е платила Бг корона на папазката .

В България,ако имаше реална Прокуратура и Съд,проблеми за тяхна намеса-хиляди."Мис България"ли ни остана водещ проблем!?Жизнено важен за съдбата на Родината? Отделно,как Прокуратурата не се зае с Бареков и Менторът му,един от тримата наднормени? Скъпа къща,свръх скъпи джипове,охрани,кампания за Календерска.....да не би там всичко да е чисто!? Отвратителен фейс.Дълбокото дъно на зависимостите,мафията и корупцията.

прокуратурата може би очаква вашите сигнали .като нямат сигнали ,значи всичко е наред !

Според мен авторът на статията просто лъже, че прокуратурата прави проверка във фирмата. Според мен проверяват глупостите, които е написал Бареков - проверката е за 5 мин четене, и 15 мин смях от страна на четящия. От думите на прокурорката следва именно второто. Няма обществено опасно деяние в този конкурс - не е работа на прокуратурата да се занимава с този случай. Работа е на махренските клюкарки.

ако вас ви измамят, ще има ли общественоопасно деяние, защото все пак кой сте вие?

А пък аз си мислех че Бареков е за прокуратурата. Ама нали съм си наивник :-)

цитат: ...Оказа се, че сигналът е бил подаден от ексдепутата Николай Бареков.... Ех да беше така...-:))))))

Изглежда е поискал да си я поръча, но са му отказали.

Luna0102

Не позна, очаквал е той да спечели.

Уф, смешна работа с тия политици. Какво правят какво струват, основните проблеми с корупцията, не решават. Толкова хора се самоубиха от мизерия и безизходица, толкова неуки деца има, той с миската се занимава.

Това не е ли частен конкурс с право да избира който си поиска? Ако направя в моя клуб мис мокра фланелка, да не би и тогава да подлежа на проверки от прокуратурата?

Шилo

Той е частен конкурса, ама не излъчва Мис Жълти Гащи, а Мис България, засяга всеки българин и е обществено значим.

Можеш, ако се казваш Михалай, да направиш "Мис мокра фанелка Михалай". Това е търговска марка. За мис микра фанелка България, трябва да платиш на притежателя на търговската марка, за да ти предостави првото да го правиш (да ползваш търговската марка). Но можеш и конкурс за мис Микалай да си направиш. и никой няма да ти претендира. Победителката ти, може да я пратиш на "Мис България". Проблемът е, че един добър конституционалист, би могъл да вкара г-жа Папазова в Сливен, за злоупотреба с идмето на държавата, тъй като по конституция, то може да бъде предоставяно за ползване при определени, неунизителни за държавата условия, но не може да се продава и купува като патент, защото, притежателят на патента, вероятно се казва Аспарух, а той, едва ли е продал патента на г-жа Папазова.

Българският т.нр. "конкурс" има лиценза да бъде националния етап за България от организаторите на "Miss World". Идеята заложена в конкурсите за красота, както е да излъчи именно най-красивата кандидатка на дадена държава, която после да се бори за най-красивата измежду кандидатките за "Мис Свят". Това, че мутреса Папазова понастоящем разполага с лиценза за България съвсем не значи, че може да го ползва за да ни прави за посмешище пред целия свят, като назначава една кикимора по нейни си лични, видимо не естетически съображения. Отгоре на всичко да се отнася арогантно спрямо възмутеното от действията й българско общество. Байганьовщината никога няма опрвдание. И хич не трябва да си фен на конкурсите за красота, за да не ти кипне от едно безобразие, накърняващо българското име пред цял свят.

ТА ОТ ТОЯ СИГНАЛЧИК ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМ ГРОЗНИК И КЛЮКАР?

Да не би Дудука да е трябвало да спечели конкурса? Той бая гъз въртя...

точно, капута дал конкурса "мис флейта" на цацаратурата, защото когато са запознавали миските с членовете на журито, него са го пропуснали...