Брижит и Десислава под ръка в Париж (снимки)

Първата дама на Франция разпространи снимки от разходката със съпругата на българския президент Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Брижит и Десислава под ръка в Париж (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hякакви мърши sa се снимали голяамта работа

Абе как изглежда не е важно. Жената очевидно може да създава контакти и това е по-важно от всичко друго. Тихата дипломация е много необходима за малки страни като нашата.

Ако българската дипломация разчита на тая да създава контактите, съвсем сме я оплескали откъм кадрите и изобщо. :)))

Не е само дрехите. Стойката ѝ е като на мъж. Да виждате на снимките друга жена с небрежно разкрачени крака (както се казва по генералски - Свободно)?

Не е до дрехите, нито с кой се снима. Тази жена има просто отблъскващ вид, маниери и визия.

Жената има много правилни, класически черти, приятна и естествена. Протоколът е едно клише и само обезличава хората. Вече сме 21 век и нищо не е както преди.

Нашата червен конец ли си е вързала на дясната ръка?!

Наскоро много хубаво я бяха облекли от едно списание. Не е ли възможно такива хора да я съветват и да подбират гардероба й, докато е президентша ?

Много са симпатични, радвам се за тях :-)

Необяснимо ми е защо така се вързвате за дрехите... А и всички изглеждаме различно, или в България сте от един калъп...

в полша имаше попадение на тоалетите.който иска да погледне снимки.трябва да се работи с десислава има мая в нея.виж меркел е много зле като фигура и тоалетите и са трагични.

да се работи?Има ли някакъв закон или регламент по въпроса? Всеки е такъв, какъвто си е, и от всяко дърво свирка не става. Ако някой не си е на мястото, просто става за смях, или гледа да не се набива на очи.

Какво е това пораженческо мислене? Всеки си сбил какъвто си е... да, факт, ама дай сега да легнем и да не се развиваме, учим и подобряваме по този повод. Радева я има и с доста хубави тоалети, които носи с осанка и й отиват. Би могла да се съсредоточи върху излъчването си с тях и да подобри много външния си вид... ако има желание, разбира се. А ти си гьон!

Тази жена каквото и да облече изглежда нелепо.Просто такъв типаж е.Не е за показване а е за у дома си.Жал ми е за нея че не го осъзнава а се напъва...напразно.

и друг път съм писала много лош избор на тоалети и цветове. жената не е манекенка .генетиката и никак не е лоша.може да се работи за стойка на тялото и т.н.висока е но не е едра.спрете с това определение от социализма в бг.много добре че не е притежателка на така характерния бг як прасец .дирника близо до земята .35 номер краче и на горе свинче.такива жени са многои като се покачат на 10 см ток ....

Не е до дрехите. Няма го живецът, духът, който обикновено идва отвътре и одухотворява човека. Дрехите само допълват и загатват. За съжаление няма нито едното, нито другото. Но не би трябвало да се сърдим на тази жена, защото тя е на това място по стечение на обстоятелствата и прави каквото може.

и високите жени могат да изглеждат и да се държат женствено, няма нужда да застават в поза тип Крали Марко

Да, г-жа Расева наистина е хубава, но няма стил и класа. Не може да се появава насред Париж с жилетчица и със стария военен шинел на президента.

да си наеме стилисти асап, с тези безформени дрехи тип нармаг прилича на клошар;само от 3apа да се облича,ще има повече клас и стил отколкото с тези потурести развлечени панталони и шинели.няма никакво усещане за стил и елегантност!

хубава жена е десислава радева, но тази истукана воинишка поза доста трябва да поработи над нея да я махне.да се учи от мелания тръмп как да заема женствени и елегантни стоики!

точно ще стане ако започне да заема "женствени" пози? Ще се предлага ли? Никой не е казал, че трябва да се харесва на всички, а то е и невъзможно. Глупости говорите, че си и вярвате.

Хубава жена е Десислава Радева

Защото не си виждал предишната му, затова така говориш....

я видяхме на снимка - бозава женица със слаба, накъдрена или чуплива коса. ако я видиш на улицата ще я подминеш без да я запомниш. Нищо особено. Не знам какво толкова се прехласвате. По учрежденията ги има с десетки.

сивата жилетка... стана вече нарицателна

Не може ли като ходи при франсетата Румен да я сменя с някоя по -младичка и елегантна?!Поне в София има колкото искаш - в студентски град, из дискотеките, че да представи България по-добре и да няма толкова критики в форумите!

Тая повлекана се не спря да троши пари с безплатни екскурзийки по чужбина, голямо ходене, голям ПР , голямо чудо.....

Добре, че поне не е изцепила някоя простотия по медиите. Външният вид все някак си ще го преживеем.

Г-жа Радева изглежда чудесно, висока, стройна и елегантна. На всички хейтъри тук мога да кажа, да си погледнат жените до тях първо или себе си преди да плюят по нея. Като гледам средностатистическата българка днешно време ми се плаче : ниска, мургава, с къси карака, затлъстла и с много филъри и силикон трудно мине да си представя, как такива хора имат наглостта да плюят г-жаРадева! Травестити и баби Яги да не се изказват тук или мъже обвързани с такива жени, моля, защото веднага ги разпознаваме!!!!

Как изглежда масата българки или французойки е без значение. Каква политическа принадлежност имат или нямат - също. Но когато си първа дама и представяш държавата на международни политически срещи, не можеш да си позволиш да се излагаш с нещо толкова тривиално като неподходящо облекло.

Г-жа Радева може да изглежда добре само във вашите сънища....

Защо повечето хора измерват красотата в сантиметри и килограми!? Пълно е с дами, които са с идеални за ръста си мерки, както има и такива които са просто хубави :). За съжаление Г-жа Радева не е от хубавите.

Аз като нямам жена до мен, гледам френската президентша. То и да не искам, на снимките не забелязвам друга заслужаваща внимание и излъчваща толкова чар, небрежна елегантност, непринуденост и увереност. А знаеш ли как се чувства един мъж, когато се появява някъде придружен или придружаваш такава дама?.. И то без преводачка.. Но пък съм патриот и затова няма да правя сравнения и да наблягам на контрастите.

Явно в БГ само се харесват ниски жени, навсякъде другаде по света се предпочитат високи, стройни и атлетични жени. Нищо и няма на жилетката на г-жа Радева, няма нужда да носи натруфени рокли стил евтина модна линия от Турция и Китай, масово продавани в БГ! Г-жа Радева не влезнала в ролята на съблазнителка или модна икона, дамата просто си пие кафето небрежно следобед. И моля бивши кифли на г-н Радев да не се изказват тук, особено тези употребени за една нощ и тези дето до 1.62 см едвам са пораснали!!!

О,Деска, откога започна сама да се възхваляваш, смешна си!

Тя си е свикнала на соц - в смесения магазин да има 1 вид обувки и по 1 вид горнище и долнище редом с хляба, пироните и кирките и чуковете. Какъв стил и какво нормално обличане да очакваме от комуняга.

Деситу седи недодялано! Прилича на баскетболистка или плувкиня!

Не, на боркиня тежка категория.

...поела си въздух без да го изпуска.

Този път някой й е подсказал да скрие пуловерчето от 3.50 и путурите с дълъг шлифер. Ама какво да очакваме от прост военен и шапкар - да вземе за жена нещо различно от селска безформена кобила за полски труд.

Г-жа Макрон ще вземе Деси за бодигард, с тия разходки я пробва дали ще се справи :)

Ами много добре си изглежда госпожа Радева. Неколко платени сороса плюят поръчково и к,во. Естетическите им виждания не са силната им страна, просто да си гледат брадърите, турските сериали и чалгата...

Тая фръцла и мъжа и само ходят да харчат по света народна пара .Какво ни интересува къде се разхождат,какви самолетчета карат,ама изобщо не ни интересува.Парламента трябва да им намали до минимум парите защото те се самозабравиха .Трябва да се премахне и заместник президент,не стига че тия двамата трябва да ги влачим ами и тая Йовова .ХАЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА ХРАНТУТНИЦИ ДА ВЛАЧИМ НА ГЪРБА СИ.

Най-правилно е да намалим броя на депутатите,че там има най-много хрантутници.

Десито с палто-кройка военен шинел,е застанало мирно и се е изпъчило сякаш гледа парада на червения площад.

Намерете и един стилист да я облича.Моля Ви!Стига сме се излагали.Важно е когато представяш страната си.Не е необходимо да е скъпо облечена,за да е елегантна.Каквото и тяло да има с подходящите дрехи дефектите могат да станат ефекти.Явно е за всички,че тя няма вкус и правилна преценка за фигурата си.Пиша го с най-добри чуства.

Деси вдигна самолета, а дъртата на макарона - воъбщЯ ни можЕ!!!

Стига простотия!Жената е на възраст,но винаги е елегантна и подходящо облечена.

Заради топлото посрещане на Радев, Тиквун се разсърдил на Макрон. Затова французинът му обещал да му даде да покара автомобил на парижката пожарна за половин час. Боку му простил и дори тихо се разплакал под магнолията. Сега не знае как да попита дали може да пусне сирените и пак е тъжен. Забелязали са го да учи френски от листчета, но засега е на "парле ву франсе".

Ако беше Лилето Павлова да си покаже чантичката за 10 бона друго щеше да е!Ама тази просто и глупава селянка дето се пъчитам е пълна скръб!

Коментарът ми (този пъти) не съдържи цинизми. Остава да накърнява доброто име на госпожата. Как обаче, се накърнява нещо, дето го няма? А?

Добре е госпожа Радева,а госпожа Макрон все едно е рок звезда от 80-те с този кожен клин.

Мен ако питаш и двете ще свършат чудесна работа като бостански плашила.

Позакъсняла реакция на президентския ПР

ако има съветници нека да спрат да я "докарват с панталони"! Десислава има много красиви крака и трябва да ги показва. Иначе има диспропорция в тялото: красиви и изваяни крака, дълъг торс с изнесен напред гръдин кош, който не бива да се бърка с бюста, високи , широки неженствени рамене, къс врат, прилична глава и хубава коса. Нека да заложи на краката и да не почретава изхвръкналите си ребра.

Чак пък МНОГО не са й "красиви" краката на другарката Деса. Приличат на скоби. Не са дебели, но това не ги прави автоматично красиви. За мен са некрасиво оформени, с криви глезени и големи стъпала. Тя има мъжка структура на тялото и като цяло е доста едра.

те най доброто , което може да покаже!

Как се предполага да разгледаме снимките, като ни атакувате с рекламни банери нон стоп.

Една селянка в Париж. Може и филм да направят за Деситу

То бива завист, то простотия българска всичко да се оплюва.

Оплюва се пошлото

Тази жена - наша Деси е застинала точно като фелдфебел, няма грам финес и излъчване и с този балтон!!Каквото и да коментираме то това е или го имаш, или не!! За съжаление! Нищо против жената, но все пак е лице за пред света! Поне в облеклото някой да я посъветва!!

Нашата "първа дама" пак я облякоха евтино и провинциялно.Няма ли стилисти в това президентство или ги е уволнила ... са да покаже собствен стил.За жалост изглежда като изпъден роднина от село до стилните дами около нея.

Ако я бяха облекли скъпо, щеше да ревеш, че България е бедна, а тази "мръсница" дава дессетки хиляди евро за дрехи, нали така????? Признай си, за да ти олекне!

Опитах се да си представя как би изглеждала"майката", ако беше успяла да стане президент....

Ама тя пак ги дава, само че изглежда евтино. Затова са негативните изказвания.

Само със стилисти не става, трябва и малко грация, женственост.

victor359@abv.bg

Също и чар, излъчване и интелект.

не разбирате от качество, защото на снимката, където Макрон е хванала Радева под ръка в едър план много добре се вижда, че палтото на Радева е от много качествен вълнен плат. Но това може да се оцени само от хора, които разбират :)) ,а те във форума не са много или никак.

Помня как ГЕРБ ни убеждаваха, че Президента Радев ще е изолиран и никой нямало да го кани в чужбина. Оказа се, че това е поредната герберска лъжа, нали?

позитанче, това посещение е неофициално, работно, протоколен отговор на посещението на макрон през лятото. макрон не му даде официална вечеря, като на официален гост, нито нашият заведе там делегация от министри и бизнесмени. а след глупостите, дето любимия ви радев ги наприказва не къде да е , а точно в полша, колко бил обичал-не, не България, колко бил обичал русия, ще го канят често и официално, ама другия път. иначе, вътрешните снимки в новината са симпатични. не за друго, а защото макроновица изглежда е много сърдечна и не е надута жена.

Някои хора предпочитат да се вглеждат в незначителни детайли, но удобно пропускат важното. А то е, че и президентът, и съпругата му са на европейско равнище, харесвани са, а знаейки английски, могат и свободно да общуват. Това трябва само да ни радва, че направихме правилния избор и имаме на най-високо равнище политик, който достойно представя страната ни.

Радев печели с това, че е нормален честен човек с мъжка професия и чисто минало. Няма съмнение, че летец се става, заради тръпката и желанието, а не за пари или положение, нали? Като го сравните с мутрата Тиквун нещата стават още по-ясни. Единият мъж на място - честен и неопетнен, другия крадец и мошеник с тъмно минало и милиарди в офшорки. Сравнението с предишния комсомолец и мишок е невъзможно. Все едно да сравним орел и мишка... не става!

+++++

Президентчето спечели само защото Бат Гойко се изложи и народа гласува напук.

Че и Плевнелиев беше с езици и на европейско равнище,но това не ви пречеше неуморно да го плюете и да се ровите в личния му живот.

Бившият президент направи нещо много вредно за страната ни - говореше открито против Русия. От това нищо не спечелихме, но губим много. А личният живот си е негова работа. Ако се кандидатира пак и спечели, сега поне ще има дама до себе си.

ха! като може да общува свободно, какво прави преводачката на масата в ресторанта?

Да не се заблуждаваме - дори ако човек е учил в езикова гимназия на младини, то на 50 години няма как да говори свободно, освен елементарни неща, защото езикът се забравя бързо, ако не се практикува. А не съм чувала, че въпросната дама е работила като професионален преводач, така че наличието на преводачка е обяснимо. Всичко това го казвам от позицията на човек, който работи с английски професионално.

Колкото и да ми се иска да напиша една добра дума за Десислава-не мога.Погледнете и циганската физиономия, напрегнатото лице, като че ли я водят на разстрел, безвкусното и обличане-сиво палто, розово-цикламен шал.........Липса на грам женственост!

Опитайте се да преодолеете злобата си! Чувството на завист е много вредно за здравето на онзи, който му позволява да го завладее.

victor359@abv.bg

Каква завист???? Пази боже от такъв вид, интелект и манталитет. Само се моля някой от синовете да не доведе такова чудо, пък ти за завист говориш. Въпреки децата ми виждат, чуват и мислят, тъй че едва ли ще направят такава грешка.

Тези дълги разходки не са от любов към Десислава Радева, а подмазване с цел продажба на самолети на бг. Просто Макарон иска да зариби Радев да купи от техните самолети като за целта естествено омайва и жена му.

И какво от това? Добре известно е, че в тези среди всичко е дипломация. Затова висшият политик и половинката му са длъжни да знаят английски, за да улавят както всяка дума, така и нюансите. Снизходителното потупване по гърба не е достатъчно.

Видни са две нелицеприятни -- - На Снимката с петте дами е видно, че палтото на г. Деси е 7/8 дълго и изглежда провинциално в сравнение - Разгледайте излъчването на физи- ономиите са контрастни финни сър- дечни и учудващи груби за жена

е сига ако беше Плевню щеше има Първа дама, да ..ама не

Ааа сакън , недейте таквизи снимки да показвате , Баце няма жена /кояй тя дето ще го търпи/ требе с някое куче , а и той нали живее сам като куче!

Ееее, пак ли за това с какво е облечена... А дали е обсъдила котешкия СПИН с Брижит? С каквото и да я обличат, акъл не знам как ще й налеят

По вероятно да са си говорили за кремове за БРЬ4КИ антиеидж мазила кремове с плацента пиене на унашки млека пиене на крув на младенци 4ерни магии за подмладяване рецепти за дьлголетие

Красива жена е Десислава Радева, можете само да ѝ завиждате.

Да и завиждаме за какво? За екскурзиите за наша сметка ли? Щото за друго няма.

едната била по-възрастна а другата изглежда много по-зле