Ето го Джино с грим и пънк прическа

Стари снимки на победителя в "Big Brother: Most Wanted" извадиха от "Блиц".

Обратно в новината

Коментари - Ето го Джино с грим и пънк прическа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

П-----СТ!

За пореден път се доказа че ние българите не ставаме за нищо от толкова българи в това измислено и гнусно предаване да се избере за победител това тъмнокафяво недоразумение този отвратителен ром а и оказа се и крадец и измамник . Затова ще ни претопят и завладеят ромите в наи скоро време защото сме продажни и не сме единни българите историята го е показала че сме наи големите предатели да се предаваме един друг маи ще се окаже че ако оня ердоган вземе да си възстанови османската империя няма да е толкова лошо сигурно поне няма ромите да ни управляват а ще са турци което е по добрия вариант

Това може да е снимка, да се прави на интересен,от хелуин. Но дори и така да е ходил Тъжната истина е,че българите в това предаване ставаха още по-малко от това на тенденциозно подбрата снимка и мъжете и жените и руската зала баба също. Така ,че победата на Джино беше заслужена. Другите участници вместо да търсят връзки да топят Джино по медиите ,да си помислят защо хората не ги харасват. Толкова. А относно робството ,ами това отново показва ,защо Джино спечели. Най-добре е сам да си си господар. Щом вече сте настроени турците да дойдат,ами ето защо Джино спечели. Сигурна съм,че нито вие нито другите от брадъра осъзнават какво говорят. Там е проблема. Победата на Джино си беше заслужена. Просто той-беше,най-малкото зло сред тях.

Хора, очевидно снимката е направена по някакъв повод, било то Halloween парти, било някакъв друг повод да се костюмира. Едва ли вярвата, че е ходил така ежедневно ;)

Тази Джина съм я .бал, върти се добре..

Ма, той гей, ма!

Ta с какво точно този плужек е известен?

Какво да кажа. Сърдете се на Фънки, Коцето, Динко и на останалите мъже в тазгодишния формат, че са по-зле и от Джино. Ако те се бяха доказали като достойни мъже и достойни българи, Джино нямаше да спечели. А за представителките от женски пол - думи нямам.

И те са като този от снимката,без разлика !

О а Винету ....

СПРЕТЕ ЦИГАНИЗАЦИЯТА, КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ НЕГРАМОТЕН МАНГАЛ !

пънк прическа....а гъзо подстригал ли го е?

Гнус...

Добре, че навреме изведоха децата си в чужбина. Буквално не мога да повярвам какво хора се издигат на пиадестал в бегето. Жалко

Като гледам писанието ти, мога само да кажа: "Присмял се щърбел на хърбел." "бегето" - така може да нарече България само някой боклук. Джино също е "изведен" от България, но поне има уважението към страната ни.

Аз съм ви царя, гяури смрадливи.

На уй ша ви вътртиме и ш се радвате, дойде нашто време, докарахме си го с уиовете си

въртете си се , сигани и мутри , кой ше работи , кой ше плаща данъци за чаветата ви... оправяйте се , аз бегах преди 10 г, аи със здраве

Браво на теб. Хубаво е, че си БЕГАЛ. Ама "Биг брадър" не е България, а само формат на американско реалити. Може би така би изглеждала България ако се американизира. Стойностните хора тук не бягат и не участват в шоута от цирка. Това не е животът ни, а само едно шоу за определен кръг от хора, което както виждаш болшинството българи дори не харесват и не гледат, защото е под нивото им. Това не се възприема сериозно тук.

нарцисист,тотално объркан евтин селтак с малък ху.. самочувствие на банкер и супер звезда .

Ти откъде знаеш колко му е ху..Да не те е пердашил с него?

Някой от феновете му ще ме светне ли този човек травестит ли е или жиголо. И какво трябва да му харесваме точно, че не е особено очевидно.

По повод коментарите дали бил циганин: Нямам проблем дали някой е по-мургав (и аз съм), но когато видя някой с толкова татуирани ръце, първото нещо което ми хрумва е - егати циганията! Без значение дали е Джино Транкалалала или Анджелина Джоли.

При толкова дебили не се учудвам че това безгръбначно спечели , не че Константин не се скатаваше също ....

Кайво искате да ни кажете със снимката, на която цигането е хванало за глезена уруспията?

досега не съм го мислила, но вече вярвам, че Джино е един добре докаран циганин-педал

И това само от няколко снимки. Додре, явно трудно мениш мнението си.

Гей! Няма смисъл да се прави повече!

Стига сте натрапвали тези утайки на Тупарев и алчната Зурлева.

От далеч или отстрани погледнато, в България е направено всичко възможно за интеграцията на циганското малцинство. Остава още малко работа, да се интегрира и българското :-)

Оставете го на мира, нищо му няма на момчето. Може да изглежда по-екстравагантно, но това е негов избор и не го прави лош човек. Много по-готин е от останалите злобни хиени, които бяха във формата. А и дори по отношение на външния вид е много по-добре от тях.

Колкото и да се вапцва, пак си е ман-гал!

Това не е ли Пеньо от Чирпан.Доста си приличат.

Брех че ербап - на крокодил налита! (снимка 11)

Добре,че си си махнал славянското име.

Третополови.

Абе щосезанимавате с туй цигане просто? Айде у лево на прайт!

Достойна смяна на Азис

Толкова е противен, че не мога да повярвам, че всичко това се случва.

Един идиот печели два пъти наградата за идиоти

Кой пък е тоя и от къде се взе? Освен, че не е прочел нито една книга в живота си с нещо друго да е известен?

Този олигофрен е чистил клозети в Чик аго.

Всички сме чистили клозети в началото така, че не ни принизявай с този плужек.

бат кольо , аи да не сме всичките , новодошлите в чикаго почват с разнос на пици , паркиране на коли , такси или шофьори на лимузини ...ти си го знаеш де ....

Направете едно предаване брадър поне за студенти или за пенсионери ако някой млад 25 30 или 60 70 годишен спечели 100 000 200 000 поне ще е заслужено/чел/работил цял живот и ще си купи жилище или храна за да създаде нормално поколение за държавата или да си получи дължимото за цял живот труд.Но тук печелят мутри и травестити и цигани и все нечестно няма и 1 нормален който да гласува за този човек.

Какъв е този екземпляр...?

С признание ги грабна: не е прочел нито една книга през живота си, а колко много българи си викат и аз така, - и ето най-добрата платформа безбуквеник по избор и с гордост

Всички ходехте с такива коси преди 10-15 години. Иначе какво му е? Да, не е Айнщайн, да, кичозене и без вкус, но на фона на останалите беше поносим, дори със симпатично поведение.

Вижте ни победителя в Брадъра, мис България, мис Плеймейт, Министър-председателя и т.н. Професоре, извинявай, че скоро те оплюх заради ония 80 процента!

За съжаление са повече...

Туй нещо печели два поредни брадъра. Професора много е намалил процентите.

Със сигурност е в пъти по добър от онзи мазник аматьор актьор Калоян, който от бтв се гласят да обявът за баш калтак опс фермер. Джино малко прекалява със сауната и позата но не е изкуствен.

Джино е сладур. Много се радвам, че той спечели. А не някой тарикат от ония, които само аркохола, цигарите и наркотиците ги сближават. Аман от тарикати в тая държава. Този образ го видяхме в изчистен вид при Динко. На народа му е писнало от такива Коцета, Динковци и Фънкита.