Зрителите избраха Калоян, но Яни спечели Фермата

Калоян спечели зрителският вот, но Яни е човекът, който събра най-много точки и стана големият победител. Валерия е втора.

Обратно в новината

Коментари - Зрителите избраха Калоян, но Яни спечели Фермата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-честно, а и по-заслужено беше да има битка между 3-я и 4-я участник, а не този с по-богати близки за изпратени смс /разликата беше само 2 %/.

опорочихте предаването с вашето цхемаджииство. как може човек с 20 % вот от публиката да е на второ място преди този с ч1%. за какво се гласува тогава? подигравате се с публиката ви. явно с измисленото от вас точкуване си правите така както ви е изгодно. жалко за участниците ви и за зрителите. става абсолютно безинтересно и фалшиво.

Dobutaha Valeria do final vmesto po-dostoynata Violeta. Skuchen i bezinteresen final.

Трябваше Валерка да излезе на 1-во място, за да разбере и слепият , че оценяването на финала беше пълна ПОРНОГРАФИЯ.БТВ, това не е в твоя полза!

От участниците във фермата Яни беше най-близо до образа на човека от село, работлив и свързан със земята, който все пак има някаква обща култура. Затова и основателно победи. Друг е въпросът, че като цяло кастингът е слаб, непонятно е в такова предаване какво правят разни кифли, спортисти и подобни. Явно се търси разнообразие от характери, но така Яни се оказа без реална конкуренция в точно този формат.

Правилен избор за победител . Яни ще вложи парите на село в развитие на пчеларството . Въпреки, че е работил в европейски държави , имал висше и работил като учител, " селото" си е останало много дълбоко в него . Трудно ще му е да си намери жена с това мислене и поведение на селски , пестелив ерген. Да е здрав и сбъдне мечтата си за по добър живот в България !

Чакаш ходи го отвори селяка.

Какво искаш да кажеш с това че селото си е останало в него??? И кой ти каза че мисленето му било на селски пестелив ерген? Ти не гледа ли предаването? Яни угаждаше по всевъзможен начин на Виолета! Въобще не беше пестелив!!! Напротив ларш беше за Виолета. Нито е скръндзав, нито пестелив, нито мисленето му е лошо! И нещо като обида ли смяташ хората които искат да живеят на село? ОМГ! Не знаеш ли колко много и не малко богати хора мечтаят а някои и имат вече къща голям имот на село сред природата където живеят далече от шума и цивилизацията? И в чужбина особено. Няма нищо по хубаво от това. Живот сред природата, здравословен начин на живот и здравословна храна която сам да си докарваш. Далеч от шума, мръсотията, и забързания начин на живот. Разбира се има всякакви хора има и от другите тип материалистични като вас вероятно които предпочитат смартфоните таблетите и живота в големите градове. На такива хора им трябват три месеца във Фермата, за да разберат че не материалното е на първо място в живота. Много от участниците го разбраха. Като една Елена например. пп2 и Яни въобще не го мисли за пчелите и добрия му живот в България. Яни си има земя, която си обработва и Яни гладен никога няма да умре. А пчелите са му отделен бизнес. Не работи за никой и е свободен. Докато хората в големите градове са задължени да работят за някого за да имат за прехрана, тъй като си нямат земя.

Сто бона!!!! Ой на дяда.....

Я, и за да питам? Този номер, Алек и Валерия не беше ли хитринка на сценариста. За мен беше черната линия на фермата. Байрака на Пешо? Ало? Сезонът беше човешки, естествен, участниците да са живи и здрави, без да са артисти станаха популярни.

Честито на Яни! Желая му да открие жената , която ще го обича заради това, което е самия той.Прекалената доброта граничи с глупост. Кавалер- ДА!,,Иконом,,- никога!:)

Честито на победителя ! Ама коя жена ще иска да живее с толкова ревлив, пръдлив и " стиснат" мъж? Да си гледа пчеличките на село ерген Яни!

Но не и тази която ще го обича заради парите. Защото сега с тия 100 бона нали знаеш че ще изкочат много "влюбени" кандидатки...

И какво като изскочат... Важното е ТОЙ да не скочи. В повечето случаи требе да се целунат 5-6 жаби, за да намериш принцесата...

Аз пък исках Яни да спечели,че можеше всичко да прави,а Калоян само плачеше за баба си и за баща си,който никога не е виждал,но театъра трябваше да убеди всички,колко е нещастен и непрекъсната повтаряше,че е млад човек и трябва затова да спечели.

Жалко, че Калоян така се изложи на игрите. Но, ако има добра новина тя е, че онази женка в панталони Алек си получи заслуженото. Варелия му е теглила шута, което си беше очевадно за всеки с 2гр. мозък в главата.

Абсолютно. Той беше повече от посран. кой на кого не е ясно.

Будали,що гласувахте?Видяхте ли,че от вас нищо не зависи.

това с гласуването по 15-30 смс от един и сащи номер не е справедливо и равностоино. в полза на по-богатия е. така елиминираха виолета за сметка на валерия. виолета е силна жена с характер, борбена, казва истината в очите. заслужаваше да е на финал, но пробутаха беzxарактерната мижитурка валерия с някаква точкова система. уплашиха се виолета да не им обaрка плановете накрая.

Калойенчу цалуваше алманахо и книгата за Левски, но се доказа,че всичко е било стратегия и измама.

Eй, коко ги разбираш тия работи! ''Браво''!

на всички безкрайно негодуващи за зрителския вот, се пак помислете малко. Калоян 41% Яни 39% - незначителна разлика. Разбира се щом има и други игри има шанс те да натежат повече е голям. Калоян се изложи на игрите това го видяхме всички и то е реално за него спор няма. Явно нервите малко в повече са му дошли. Виж кой, колко, за кого ... е гласувал никой не може ви гарантира. Какъвто и резултат да бяха казали водещите на финала автоматично го приемаме на доверие, а дали е вярно или не един бог знае.

papion

Заради Каролев не съм гледала първите епизоди, но от това, което видях ами тая кифла Валерия не и беше мястото на финала. Изживя си лекичко с целувки и прегръдки 3 м., не можеш я вдигна от кревата и благодарение на оня абдал Алекс тя изхвърли много по-заслужили от нея. Хитра, мързелива и злобна, но си изигра добре картите. Жалко за хубавата идея на Фермата, аз бях за Калоян.

Човек, който "пръцка", "ака", плаче за щяло и нещяло, говори на диалект, с претенции за образование /как е взел висше!/, с питекантроповски натюрел, тикан видимо нарпед, от водещите, предварително протектиран за победител, още в играта с Владо Николов, не може да ми бъде пример и не съм съгласна с неговата победа. Щом зрителят е избрал Калоян, той трябваше и да се получи чека, пък победителят в игрите, като искате да го стимулирате, да бяхте му подготвили дурга награда! Отново се видя, че нищо не е в ръцете на зрителя. Иван и Андрей са изкусни манипулатори /само бракоразводния съд не успяха да манипулират/ и това е поредната им заигравка. Но не може да им се отрече, че бяха иновативни в преподаването на българска история. Би трябвало Министерството на образование да откупи модела им за часовете в училище. Както и българската обредна тардиция, защото наживо вече такива неща не се виждат. Беше прекрасно! Иначе много простотия, много пошлост, много поза, много драма /къде истинска, къде режисирана/, а върхът на слядоледа беше "любовната" история на футболиста и гимнастичката. То май, тези два спорта винаги са се съешавали, примери много. но не ми хареса, че Валерия мачкаше и отблъскваше постоянно Алек, а той като кон с капаци "обичам те", та те обичам. Нагласено. ПРЕПОРЪКА: Другият път, никкави любовни истории, че почва да ми се гади. И помислете за друг начин, за определяне на финалиста, че иначе мирише на говна, демек - ака ми се.

Аз исках Калоян да спечели, и наистина зрителите са гласували за него, но този измислен сценарий .... за да спечели Яни, той отдавна нямаше да е във фермата, но благодарение на Владо Николов стигна до финала. Редно беше Яни да благодари на Владо Николов.

Калоян е разпознаваема личност между младите заради това което прави и за това есемесите са повече за него, но все пак по миродавно за мен е мнението на тези с които си бил и са те видели какво представляваш наистина..Да му е честито на момчето и не го хулете за есемесите...

Аферим тъй се прави. Печелиш от SMS, но ти си определяш кой какъв да е. Нещо като мис Пинокио - който аз реша той ще е! Затова не гледам тия клоуни!

Калоян е разпознаваема личност между младите заради това което прави и за това есемесите са повече за него, но все пак по миродавно за мен е мнението на тези с които си бил и са те видели какво представляваш наистина..Да му е честито на момчето и не го хулете за есемесите...

Яни брат, смятай с тия кинти как ще ти го лигавят!

Андрейчо,Иванчо!Опорочихте хубавото предаване с финала и точкуването!Уж злителите ще решат крайния вот,а се оказа,че не е така!!Щом зрителя решава,защо неговия вот не беше удвоен,примерно,за да има тежест!?Нещо май виждам нагласена победа!Защо трябваше Виолета да отпадне веднага,заради зрителския вот,а накрая след като зрителите решиха,че Калоян трябва да бъде победител-остана трети!?Помислете си хубаво занапред-как ще си направите финалите,за да имате зрители!

Идеята за Фермата е чудесна. За пръв път гледах сезона. Предишните ми бяха тъпи. Хубаво е, че Яни и Калоян се откроиха като образи и стигнаха до финал, но пак останах с усещането, че Иван и Андрей "направляват" събитията. Още от както бяха в ТВ7 не е редно да говорят за морал. Всички знаем ТВ7 от къде се финансираше. Голям плюс беше участието на Владо Николов и огромен минус появата на Каролев и Ласкин. За съжаление финала беше протяжен и с реклама на ПИБ която е като КТБ. Смятам всеки дал лицето си за реклама на тази банка за съучастник в грабеж (както и КТБ). Жалко за Владо Николов. Гимнастичката се бори мъжки, но историята и с футболиста я провали. А не е да не можеше да я прекрати или да го накара да я прати на дуел. Уж го караше, но личеше, че не иска. Хората не са тъпи и видяха. Като цяло е важно, че образите на финал не са разни динковци, попфолк плеймейт чалга хип хоп щанга индивиди. Има много какво да се желае, но наистина никога не е късно за ново начало. Дано това да си пробие път и набере инерция. Имаме огромна нужда за сплотяване, смиряване и най-после да се стегнем защото дуелите няма кой друг да ни ги печели! Яни наистина заслужава да е победител, но гласувалите за Калоян имат пълното право да негодуват. Ако правилата за класиране бяха добре обяснени вероятно вотът щеше да повляе на гласуването.

Отвратителното поведение на Иван и Андрей,пърденето,акането и показването на красивите крака на победителя потвърждава,че сме 80 процента дебили,защото гледаме такава пошлост.

Най-накрая и тая повърня свърши!!!

битката във ФЕРМАТА не беше силова, а стратегическа и се водеше между Валерия и Виолета. Виолета се оказа по-сетена и заложи правилно на хасковският бек. Валерия кат по малка, не прецени добре шансовете на ергените, па и хормона я удари и сърбежа и попречи правилно да прецени шансовете за победа, та заложи погрешно на ритнитопковеца.

A koy specheli nakraya? Ligavata hitrusha Val, dokato Violeta igra sportsmenski /s nay-mnogo pobedi/ i s Yani imashe samo priatelski otnoshenia.

Замислих се...... вски един на мястото на Яни ще отиде след победата и ще стисне ръката на Владо Николов. Ще изрече думи от рода на тези, че 50% от победата дължи на него, че подареното яке /примерно/ му е донесло този успех и късмет или пък най-малко следва да го беше поздравил по някакъв начин, но НЕ БИ. Извод - или Яни е неблагодарен селяк или е зашеметен от "неочакваната" си победа. Та те така те!ф :)))

Като цяло си прав, но те всички бяха толкова изнервени към края, че наистина е невъзможно да е адекватен човек в такъв момент. Крещене, смс-и, кравешка тор, публика, камери. Цяло чудо е, че успяха да отговорят на въпросите от алманаха докато Иван и Андрей крещяха до прегракване да гласуваме. По скоро стреса си каза думата.

Не видяхме, но съм сигурен, че човек като Яни е благодарил на Вл. Николов, както го направи и много пъти, преди финала.

Яни сто пъти благодари на Владо Николов,но според вас е трябвало 101 път.

Ей, хора, аз не съм бил нито пък съм против Яни. Искам само да уточня, че ако един човек ви подарява нещо следва да му се благодари когато е получен вече подаръка, а не за идеята, че има намерение нещо да Ви подари. СЕТИХТЕ УИ СЕ?

Много противоречиво предаване е това нашето "Фермата". Претенции за градивност, смисленост и патриотизъм, а всъщност едно шоу, комерсиално, залагащо на скандала, фалшива любовна история, интриги и малко простотия. Малко евтино ни купуват. Яни си беше най-подходяш за "фермер на годината", просто защото той си е фермер по призвание. Калоянчо е добро момче, но той е за друг формат. Малката Валерия, за мен си е жена с минало, а не наивно момиче, спортиска, добра на игрите, но не и за фермер. Иван и Андрей просто добри бизнесмени, правещи добри пари, внушавайки ни, че ни предлагат "най-градивното риалити". Абе, важното е да сме живи и здрави.

sharga

С пропукването на бариерата с другите светове - паралелните реалности съзнанието вече има достъп и до тях и тогава се получават големи обърквания защото за една и същя случка всички неща стават верни. Затова именно говореше и Иван Сапунджиев като казва че дати и събития няма смисъл да се помнят а в спомените на човек остава само това което му направило впечатление, което му помага и до ден днешен в живота като пример. Ако кажем Левкси то за мен е: Дърво и камък се пукат от студ а той пее ли пее. Като аз всъщност си го представям до една дървена барака и там на замята един камък, а той с едно прекрасно чувство в себе си танцува и не само тялото му душата му танцува

Не знам колко спряла личност трябва да си за да пращаш есм-си за фермери, брадъри и други герои..., хубава е идеята на това предаване, но тези водещи го превърнаха в чалгаджийница ала брадъра, чистосърдечно си признавам, че гледах само дуелите в неделя, другото беше супер досадно!

От всичките останали само Яни заслужаваше да спечели.Най умен,най можещ,най работлив и всичко можеше,а жените си изкараха един курорт с изключчение на Марина,другите си спаха до 10-10,30 и после слънчеви бани.Такъв курорт никога не е имало във фермата,а мъжете се скъсваха да работят,но след като Яни взе подарена игра от Владо Николов,разбрах,че съдбата ще го направи победител и така стана.Честито.

добра идея.Беше ясно, че Яни е победителя още с напускането на Владо Николов. Щом е важно победителя да се занимава със земеделие, ами следващите участници да бъдат само хора,които живеят на село и са посветили живота си на тази работа. По-честно ще бъде. Без весели вдовици, неосъзнати спортистки, влюбчиви романтици,участници които имат сили, но ги мързи да работят и само да чакат финала за да се докажат. С такива народа ни никога няма да оцелее-алчни за пари търтеи и тарикати.Оцеляли сме благодарение на трудолюбието, почтеноста и любовта към семейството и родината проявена от предците ни, а не от такива мушмороци. Стопаните на фермата са пример, а не показаните ни мързелани и картоиграчи.

Какво земеделие, пчелите са животновъдство

Все се сърдим и засягаме като ни го кажат, но във Фермата още веднъж ясно се видя - в България мъжете са тъпи, а жените злобни. Е, поне мъжете са работливи, докато жените за нищо не стават. Впрочем, стават - виж скандал да ти спретне и помен да ти направи....

Много смислено и интересно предаване! Разбира се, имаше някои слабости, но общото впечатление е за голям напредък от страна на създателите му. Докато "конкурентният" Брадър тази година удари дъното, при това два пъти. Сравнете Тото и Джино с Яни и Калоян. Първите двама са претенциозни кухари, за разлика от Яни и Калоян, които се трудеха и държаха достойно.

Подкрепям мнението Ви. Заключението от брадърите е, че куха лейка с претенции и без образование е победител. Докато във Фермата победи работлив и смирен честен човек. На България не й трябват безмо.зъчни въздухари, а работливи и съзидателни честни хора.

80-те процента си мислят, че решават :)

Радвам се, че спечели Яни, макар, че моят избор беше Калоян. Радвам се понеже в никакъв случай не исках да бъде Валерия. Покрай противния Алекс, който през цялото време я обсебваше и тя ми стана антипатична с държанието си. Човек трябва да показва характер и да го отстоява. Ако в живота станат двойка не им завиждам. Този мазняк Алекс не е за нея. За мен той не е никакъв мъжкар, а префърцулен ревльо. Калоян и Станислав са мъжкарите.

Къв футболист,тя Валерия нямаше търпение да приключи всичко и да излезе на пазара за гадже.Очаквайте я вече с богат

всички се възмущават на бабите, които хвърлят пари от балкона, но всички очакват двама абсолютни измамници да направят честно и истинско състезание, странно

ами направиха го

Срам и позор за такива неграмотни момчета и момичета, които нямат елементарни познания по история на страната си!

нещо много куцо имаше вчера в правилника за определяне на победителя! няма да анализирам глупавото и натъкмявано в движение точкуване, но е задължително да има предвидена награда за избора на зрителите-хората гласуват с парите си, не за да гледат нагласения ви победител! демек, всички харесват калоян, ама голям праз, да заминава на трето място! е, хубаво, ама дали следващия път някой ще ви гласува?!

"всички" се оказаха само 2 % , това беше разликата с която калоянчо спечели зрителският вот, това обаче се оказа недостатъчно, за да компенсира неграмотността на младият дихател с изрусен перчем!

Идеално си е, даже още трябва да намалят зрителския вот. Иначе финала си беше предрешен, просто щеше да е нелепо единия от парашутистите да спечели. Момето поне показа, че го бива и парашутирането и е по стечение на обстоятелствата, докато русия симпатяга се изложи на единствения си двубой (по-скоро трибой), като кифладжия.

Каквото и да говорим ..минало е вече..Честито на Яни !все пак е по добро от ЧЕРВИЛОТО или пък момиченцето Валерия ...за нея нямам думи ..просто там на финала не е мястото й...Калоян ме разочарова на финала..дано следващия сезон има избрани стойностни участници а не като този резил ...в предните... формати бяха супер..

дкми

Ами зрителите като са балами да пращат СМС-и.... да пращат. В карайна сметка победителят се знае предварително.

Предаването беше сравнително добро, но финалната вечер отегчително тъпа. Очаквах здрав екшън накрая, а получих три часа и половина стари кадри, досадни опити за мъдри послания, инфантилен хумор и за капак ровене в кравешки изпражнения на живо.. върхЪ.. Така и не разбрах как и по каква система се точкуваше до края. Слаб финал.

направи ми вчера впечатление нещо. през целия сезон се изтъкваше колко били мързеливи тези фермери, в сравнение с предишните. как нищо не правили и по цял ден спяли, особено жените. а се оказа, че за пръв път от трите сезона, точно тези са изградили едва ли не напълно оборудвано и ново селище, две юрти, ратайска къща с външна печка, огромна лятна кухня с пещ, параклис, баня, игрище, обор, курник, зайчарник, оранжерия и още неща, за които в момента не се сещам. и красиво го направили при това!!! според мен, тези хора се скъсаха от работа, просто не разбирам непрестанно развяваната теза, че са мързеливи!!! браво на всички! единствените излишъци там бяха истеричния алкохолик ласкин, добре че се разкара моментално, да не разваля играта. всъщност, той от работата се изплаши и от липсата на алкохол! другото излишно и непонятно присъствие-каролев, ето това наистина е еталон за мързел, един пирон не заби, но пък претенциозен и креслив мързел! всички други, че даже и мишо, да не говорим за другите, работеха и накрая се видя, че никакви мързели не са!!!

Е нали зрителският вот бил с най-голяма тежест, а носителят му отива чак на трето място. Балъците дето ги гледат си мислят че нещо зависи от тях. Там всичко е предварително уговорено и координирано, дори и ''случайните грешки и постъпки" са в сценария. Чиста манипулация за масите.

Честито на победителя ! Калоян също е победител. Вота на хората е нещо което в случая не може да се манипулира. За мен тази вот също е показателен и взелия го своево рода също е победител. Този вот беше ясен обаче доста преди финала. Владо Николов "предупреди" Яни какво ще се случи там. И тук вече без да сънувам "теория на конспирацията" открито подозирам сценария - нещо като избора за мис България. Необясними са ми гласуванията на останалите фермери и умножаването им токи по 2 и т.н. Още там Калоян се "пречупи". Но и неговото представяне наистина не бе на ниво!? Просто не вярвам на опосумите !!! И те така ....................... !!!

Яни пърдеше като пор егати историка егати учителя Знанията му по история са трагични

Вие да не сте някой дълбоко комплексиран учител в дълбоката провинция ? Боже опази невежите и злобните

Твърдо против бях- Калоян да стане победител. Мрън, мрън, мрън- едва ли от всички участници само той обича своите близки... Просто това му беше мотива-слава богу не спечели. Жалко, че победителя не се казва Станислав, но щом Яни успя да ги спечели да си харчи парите със здраве...

Виетнамката беше най-мързеливото същество. Само цуни-гуни с ритни топковеца и хоп на финала. Останалите жени и те мързеливи, чакаха Гечо да им сготви за да ядът.Пошло предаване.

50% от шоото беше цуни гуни с ревливия неуспял футбалер!Що за сценарий?Отврат!Елена спря да се състезава и даде път на малката гимнастичка.За историка....Ооооооо санта семплититас....

Калойенчу цалуваше алманахо и книгата за Левски, но се доказа,че всичко е било стратегия.

За Калоян се твърдеше,че бил много добър на Алманаха,а се провали с трясък и там.Колко "образован" трябва да си,за да не отговориш правилно на въпрос,който съдържа в себе си и отговора /за ослепените войници на Самуил/?!

sharga

А нямаше ли още един от царете който умрял от сърдечен удар