Петя Дикова има връзка с 6 г. по-млад поет

Водещата Петя Дикова потвърди връзката си с поета Августин Господинов в ефира на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Петя Дикова има връзка с 6 г. по-млад поет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той от Перник тя от Балкана

лицето и е по-широко от колкото евисоко. Няма ли начин пластичните хирурзи да отстранят този дефект

А бе гледайте си вашите работи и оставете чуждите хора сами да се оправят.Достатъчно плейметки подметки от прованса има.натъпкани в София занимавайте се с тях.Аня и Петя са се изградили по някакъв начин изглеждат добре не дразнят както някои други , а поета явно няма скрупули че е с кака....

свършиха ли футболистите, че почнаха и поетите !?

След това съобщение един от дертовете ми отпадна.

Петя прилича повече на Мартина Вачкова отколкото на Аня Пенчева....

Щото и двете пращят от селяния.

Щом е поет значи е транзистор

Нормално. Малките момичета търсят сатри спонсори или грозните им и недодялани синове. За по-младите мъже остават малко по-големите жени.

Стига да ти се занимава да направляваш и насочваш по-младия мъж. Иска се много търпение, един вид да си гледаш дете.

Петя,и аз словоблудствам...

на тая снимка много ми мязаш на кака Пенка от кравефермата на село долно Уйново!

Е как можа тази селска снимка да пстнеш мари Пенке...!

Младо е момчето,става.Старае се-любезен е,много мил,угажда ти и те превзнася.Обаче един,максимум два пъти и дотам! Е,не става за повече от един път! Като арабите е.Иначе брат ми е мераклия на Петето,ама що ли си мисля,че няма да иска да повтори

Лигльо, подлизур, лицемер, изплзвач да си на тази земя ..ей...и тук таме поет.

Нямам преки впечатления от Петя Дикова, но поне от екрана не ме дразни и я намирам за привлекателна.Пожелавам и да не бъде прекалено взискателна защото идеалният мъж/жена не съществува и щастлива любов.А на плювачите, в случая не виждам Петя с какво ви е провокирала, нито пък е грозна, интересно вие как изглеждате.

На тия времена,освен чичко Паричко,да си Писател и Поет.Всички нежни същества искат да се изповядат при тях.Справка - Августин и Калин Терзийски.Ама то и преди беше май същото...

Още от сутринта празнуваме тази чудна новина, както в безсмъртната творба на Хемингуей "Безкраен празник".Единствено сянка на съмнение върху празника ни е липсата на информация кой кого е свалил в тази история.

Тази квадратна глава .

Стихосбирка бих написал, посветил ти бих куплет, но въобще не съм поет...

Колега,здрасти ! Обади как е,като минеш оттам,заслужава ли си или е губивреме.Ще черпя по бира !

Макрон е влюбен в баба си,наш Гришо тренира в постелите на обиграни,престижни лелки,защо поета да не черпи вдъхновение в обятията на по-голяма кака?Поет без муза,като лято без слънце.

Егати тетката, тоя не е добре!

широкото лице дето има

Радвам се за нея. В живота й трябва да има хубави теща за компенсация на инфантилната й майка. Представям си какво детство е имала с майка, която се интересува само от себе си и се е налагало детето да се сържи като възрастно и да е майка на собствените си родители.

Палавница. Браво. Дръж. Трябват българчета, едно, две , три и повече.

Важно е младите да се обичат. Не разбирам, ако някой не го кефи, защо си хаби изобщо енергията да се изразява тук? Ай честито!

хората се дразнят да дават новини за разни никаквици, дето са набутани къде ли не от мама и тати, а що се отнася до младите тя е в първа младост и хубост

Шест години са нищо. То сега си е модерно. Аз за друго се вълнувам. Интонацията и е такава, че се притеснявам да не се задави.

Не мисля,че е нужно да се плюе по тази Петя,нищо,че няма и една стотна от красотата и чара и интелигентността на майка си и в частност и на баща си!И понеже тя не е супер гърл,то ще си търси и по земен и нормален мъж,та дори да не е Ален Делон,или е посредствен и набеден поет!То не може всички да са секс икони,като Аня Пенчева! Ами да са живи и здрави и ако се обичат достатъчно и няма нищо комерсиялно-да се вземат!

Аня Пенчева била интелигентна! Това е вицът на столетието!

не се ли усеща че този поет я използва за транплин.

не не я използва, този младеж дето се води нещо като поет е влюбен безумно, защото тя е изключително красива, стройна като тополка и водеща от най-висока класа

Горката... намирисва на дундуркане... хем по голяма, хем момченцето в нейния апартамент живее, хем поет... а Петя е чаровна жена :( Дано греша

Той многократно е писал, че харесва по възрастни и пълни жени та подхождат си. Самият той е непризнат в литературните среди. Обяснява си го със завист, но просто е елементарен като автор. Ловят му се на въдицата само кухи лейки.

Това дете на тридесет и отгоре никой нямаше да го познава, ако не бяха мама и татко, нали? То малко закъснява със зрелостта си, така че е добре да има по-младо гадже, дано да е за добре.

Колегите на петя са в потрес от нейния непостоянен характер и проблемите, които създава в работата ... дано сега малко се кротне, въпреки, че този младеж си е направо жиголо ...

Култура ръжда не хваща. Я що примери - от Шекспир до Григор. По-важното е таткото да не си спретне някоя по-малка от щерката.

Питам се, Ако Диков не беше учител по ски на Людмила Живкова и Иван Славков, щеше ли сега да бъде изявен журналист? Ако Ани (както е истинското й име) Пенчева не се беше омъжила за Диков, щеше ли да стане "велика" актриса? Ако Петя не беше дъщеря на Ани и Диков, щяхме ли да сме чували за нея? Ако поетът с многото имена не си беше пъхал това в онова на Петя, щеше ли някой да знае, че е поет?

каквото и да се питаш няма да ти стане по добре!Зависта и злобата ще те разяждат! А на Петя и Илиян им желая Щастие!

Дядото

Ми не ме. Живея си най-добре живота и понеже познавам котилото отдавна и отблизо, смея да твърдя доста по-спокойно и ведро от въпросните особи. И Ани и Сашо са изключително злобни същества и ако можеха щяха да захапят собствените си опашки.

Абсолютно точно.Браво.

Всеки може да бъде поет,само да има кой да го поеме.

Е, този вече е поет - Сашо Пенчев и Аня Дикова са го поели.

Той е поетът с вкус към по-възрастни дами, според собствените му думи. Симпатичен, с много чувство за хумор, цяло лято обикаля с един бус да продава само български автори, писатели и поети. Самият той е интересен като автор. Тя е образована и също симпатична млада дама. Мисля, че двамата си подхождат и ще имат хубава и дай боже, дълга връзка.

"Дикова разказа и къде ще прекара Нова година, а именно в прегръдките на поета." И ще й напълни инкубатора с малки Диковчета. Хаирлия да е! Само не знам скиори ли ще ги правим или журналисти. А може и учители по ски на семейството на Борисов.

Нека се вземат, нека си родят дечица, какво по-хубаво от това !? Ама българчета, не да хукнат по Берлин да раждат германчета ...

Тя прилича повече на Ивана Тръмп ,отколкото на Аня Пенчева. :-))))))

Друго си е да имаш връзка с 6 години по-млад поет. Друг е въпроса дали е мъж или е поетеса.

Кака Петя е изучила фатките на мама Аня.

не я е изучила да върти осмици, като компенсация за това, че е влошено копие на Диков

Много мъже четат тези клюкарски сайтове с много цветущ речник и коментари наподобяващи кенефни псувни. И вие се имате за нещо, а всъщност сте си едни отпадъци.

кенефни коментари скъпа

Кенефна новина - кенефни коментари. Стараем се да бъдем... ъъъ ... консистентни.

Прав/а сте, точно в десетката. Много са странни тези коментари, защото нито е стара, нито е пълна, съвсем нормална жена. Освен това е хубава. Тези всички мъже, които коментират със злоба най-вероятно си лягат всяка вечер с малолетни супермодели :)) 6 год. не са кой знае каква разлика, така че айде успокойте се малко. Да не е 40-годишна, не разбирам?! Много мизерно мислене, безкрайно...