Дамски сватбен тоалет шокира с дръзка визия

Нито облечена, нито съблечена - полугола булка предизвика спорове в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Дамски сватбен тоалет шокира с дръзка визия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

увиснал на чатала чоропогащник, а отгоре плоска дъска...нищо секси няма, отблъскващо грозно...а и без ханш, с мъжка структура

Кой ги пише тзи статии толкова недодялано? Цитат от статията: "За разлика от своите припотени от гледката гости." Това, самостоятелно изречение? "Припотени"?

Не беше ли цвета на булчинската рокля бял като символ на невинност?? Ясно е, че времената са такива, че невинни булки почти няма, но това е върхът на глупостта да се съчетае ТОВА нещо, което в никакъв случай не е рокля, с белия цвят. Може да има оригиналност и удобство и без такива безумни идеи....за съжаление няма да се очудя ако скоро видим някоя популярна личност с нещо подобно. Ценностите отдавна не са това, което бяха за съжаление!

Аз пък се "очудвам" на грамотния Ви пост.

тая ика на сватбата всички да я клатат, а не мъжа и

Всъщност роклята за НГ и това тук са 2 различни неща, може от един и същ дизайнер, но са си различни.

Тази булка са я линчували за...

младоженецът не е мюсюлманин

и да...няма да има цурковен ритуаал ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Част от чара на сватбения тоалет е в свалянето му от младоженеца, когато му дойде времето. Тук това удоволствие изначално е унищожено.

Много подходящ тоалет за пилон. Или за акробатка в цирка, но за булка ...

ПИНГВИНКИТЕ ХОДЯТ ТАКА ОБЛЕЧЕНИ ПОД ХИНДЖАБИТЕ ... ОБАЧЕ И ПРИ ТЯХ И ПРИ ЕВРЕЙКИТЕ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПОКРИВАШ ГЛАВИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ХХХ :) - ГРОЗНИЧКИ СА СИ .... .. ЩЕ КАЖЕТЕ НЕ - ХАЗАРСКИТЕ ЕВРЕЙКИ СА МЕЛЕЗИ СЪС СЛАВЯНИ , КАКТО И НЯКОИ АРАБКИ СА МЕЛЕЗИ С ТУАРЕГИ :))

При тази сватбена"рокля" ми се ще да видя и "костюма" на младоженеца ;-)

Сигурно прозрачен костюм и той, с едно черно листо

Абе как никой не сее сетил да направи сватбена рокля дето всичко да е покрито о да се виждат само шундата и зърната? Ще има фурор

По този тоалет булката да остане след като съблече роклята.Що за к-валък в последно време в модата-все нещо повечко разголено.

А като им кажеш че са курви се обиждат...

Що пък да не изглежда като шафрантия!

Нищо общо със сватбена рокля!Едва ли би бил мечтания булчински тоалет за една жена!

Странно е това да се нарече тоалет. Фантазия, но не много е проявена при десена, т.е. къде да е малко по-непрозрачно.

Към публикуващите "новината": информирайте се, преди да публикувате нещо, че е смешно. Няма нищо общо със сватба тоалетът. Кристина Педроче има идеално тяло и тоалетът ѝ отива. Това е снимка от новогодишната нощ, когато беше водеща на посрещането на Нова година.

Първо, това не е рокла. Второ, това не е сватбена рокла, а прозрачно боди. Трето, ако булката се появи тека, то би требало младоженеца да си фане пикалоот Фръка и да избега щото нема нищо деСтвено в текава булка, еле па тоалета, който по дефиниция требе да покаже колко е невинна и чиста булката (и дествена). Огромните поли и фусти са имале точно това предназначение - да покриват прелестите на булката и да показват, че тя е достъпна саму за бъдещия си мъШ. За последните хилядолетия (за толко съм проучила, ама може и да е още по-дълга и стара практиката) булката е била проверевана за десТвеност ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ ПРИ БЪДЕЩИЯ СИ МЪШ, И СЛЕД ТОВА Е БИЛА ПРОВЕРЕВАНА ДАЛИ АКТА Е КОНСУМИРАН, ЗА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН БРАКА ЗА ВАЛИДЕН. Затова ствабите са траели по 3 иле 7 дни - барабар с консумацията. Която публично е била показвана на гостите, за да има свидетели кое какво. ОДгоре на сичкото, династическите бракове са се консумиралепублично също, и бебетата заченати тека, също е требал ода се раждат публично, пред очите на много хора. Факт! В Уиндзорския замак, има една спалня за кралицата за истинско спане, а една друга спалня на кралицата е публична, където реално пред целия двор и пред специално назначени служители, кралицата е служела на краля и династическите му ентереси. Публично, и то в присъствието на лекари, служебни лица, правителството, придворни дами (които са се притичвали на помощ да помогнат на кралската двойка да се нагласи в леглото и да консумира брака си). Ако секи ше чука булката, тогава белия тоалет, който изразева деСтвеноЗ, просто губи смисала си и направо да се отваре публичен дом со младоженката кату главна героиня и да се обеви цената й, какво е това подараци раздавани на секи бес пари.

Абе ти няма ли да спреш да пишеш вече по форумите! Вземи запиши един курс по български език дано спреш да пишеш толкова неграмотно!

Изисква се интелигентност и широко скроен начин на мислене, за да разбереш начина на писане на Роксана. Стилът на писане наподобява начин на изказ на гражданка, новодошла в големият град от околните шопски села и градове, но с високо самочувствие на столичанка. Мен искрено ме забавлява и се смея като я чета.

Офф, момее, моме... И чушка в гъза да си пъхнеш, пак не си принцеса! Извинявам се за грапавия израз.

Няма значение коя е тази мурва на снимката, защото се е съблякла като за групов секс в порнофилм. Всяко нещо си има граници а тук отдавна са прекрачени.

Повечето булки сега са като лоени топки и ще предизвикат паническа евакуация на сватбата, ако се явят облечени така.

Абсолютна измишльотина на хора които не виждат друг начин да събират виждания във Фейсбук! Това е испанската журналистка Кристина Педроче и това е облеклото и за новогодишната нощ по Испанската телевизия А3. link

Една малка корекция - освен журналистка, Кристина Педроче е и модел.

Аз не виждам нищо красиво в това! Ако се беше наметнала с дантела щеше да е далеч по красиво! Нещо народа пощурява и се чуди как да си показва тялото, няма лошо жената има хубаво тяло, но го покажи с лека загадка и естетически издържано! Съблечи се гола и се наметни с едно дантелено перде и ще е сто пъти по красиво и интересно!

Хайде сега , облечете го това на една с целулит и задник на вълни и ми се обадете да ми кажете колко са останали на сватбата !!!

Блазе му на кумът, що напътствия има да дава...

Костюмчето си много хубаво , дали е за сватби или рожденни дни - това е друг въпрос , но това което ме притеснява , е че едва ли ще им стои на всички по този начин ?! Не всички булки изглеждат така ....! С това нещо ( дето тук му викате рокля ) , още на сватбата , ще се разбере кои са бадженаците на младоженника !!

Е булото къде е? Каква е таз рокля без сватбен воал... ;-(

Предавам си как би изглеждала Искра Фидосова с този тоалет

то да е само И. Фидосова...?! Това е ''рокля'' за хора , които не плюскат по много , а в парламента няма такива - огледай ги и сам ще се обедиш !!!!

... шот, само брадчетката на коцето би изглеждала добре в него...

Е трябва да се вижда и кл.итора. Не може така..пропускат важна част от тялото.

Пишете ГЛУПОСТИ. Тази мацка се казва Кристина Педроче Cristina Pedroche. Женена е за известен готвач. Това е костюмът с които представя влизането в Новата година от площада Сол в Мадрид по единият от испанските канали. Предишната година пак беше с провокативен тоалет. Ако искате вижте картинки на cristina pedroche año nuevo imagenes Като не знаете що пишете глупости

За да има какво да публикуват :)

Така е. Напоследък ДИРБГ се доверява на какви ли не измислени новинари като КАЛДАТА. Поне да проверяваха дали новината е истинска...

Аз рокля не виждам на снимката. Нито костюм. Т'ва си е най-обикновен гащеризон. Работнически, ако ме разбирате.

И какво му е дръзкото? Порнографията е заляла всичко, дори детските анимационни филмчета, надписът "+16" дава възможност на телевизиите за излъчване на всякакви сцени по всяко време. Най-вероятно ще се стигне до обичая булката да се оножда направо на сватбената трапеза за радост на близки и приятели. А може и те да се включат според възможностите си. Ако светът поживее достатъчно дълго, в което се съмнявам, ще му омръзне цялата тази голотия и пак ще стане модерно да си облечен и да си показваш срамотиите само на определени хора при определени обстоятелства. Иначе за нас старците лошо няма. Едно време трябваше да разглеждаш медицински учебници за да видиш нещо голо. За младите е лесно - ще си намерят загоряло момиче, ама старците само на пенсия могат да разчитат само на някоя закъсала циганка. А така, гледай щото ти душа сака. То и без това само да гледаш можеш.

Какво изключително депресиращо изказване. Наборе, върви в другата статия и прочети как се лекува зимната депресия

Страхотна е , много ми хареса , това е бъдещето на свадбените рокли , а не ужасните пердета които са ги скроили на рокли .

Определено е супер секси, провокативно и нестандартно, но за да се облече булката по този начин се иска много кураж, топло време и най-важното, да има тяло като на манекенката, която го е облякла. Иначе смисъла се губи :)))

Палячовщини и маркетингов трик за привличане на внимание. Пълна порнография.

... да се въведе задължително... където се сетите - преди изказване от трибуната...

Цецка Цачева или Искра Фидосова? Ах ти половник такъв!

той дали е "половник" не знам, ама ти май си гладен :)))

,,Костюма'' надали ще се ползва по сватби.По -скоро по секс-шоповете могат да го пуснат.Голямо въображение трябва за да измислиш подобен официален тоалет

Ясно, че скоро миндж.ата ще е отвънка, ами що се бавят още т.нар. дизайнери.

Ако булката се появи с такава рокля на нашенска сватба - ще и се изредят с кеф всички сватбари. Ми то роклето си е направо като от хард порн филмче