Спортисти се съблякоха чисто голи за кауза

Магнетичните визии на календара и невероятните тела на спортистите ще ви покажат другата страна на спорта.

Обратно в новината

Коментари - Спортисти се съблякоха чисто голи за кауза | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно на какво се крепи балансът на снимка 8...

Сърби я пеперудата ,за съжаление е..

Да се бяха облекли за първи и последен път в живота си за каузата, щом толкова милеят!Това е все едно на Бабин Ден всички докторици да се разголят или в Деня на будителите даскалиците също да се разхвърлят с благородна цел. Това си е узаконен ексхибиционизъм и после пак моралистите се вайкат защо това, защо онова...Като с цигарите - били вредни за вашето здраве. Ами като са вредни, спрете производството им бе, търгаши! Ама не ви стиска, кой ще гуши милиардите?

С малки изключения снимките са неатрактивни, да не кажа отблъскващи. По-зле и от бабите, дето се снимаха съблечени за благотворителност пак.

Т.е., искате да ни убедите нас, че ако тези спортисти се бяха снимали в своите екипи или представящи своя спорт, календарът нямаше да е толкова атрактивен и нямаше да става за "благотворителността", която ни представяте.

Намериха още една причина - благородна, да си покажат голотиите. Изпростя света, и все по-зле става! Всеки иска да е в топ новините, независимо с какво, всеки иска да бъде забелязан, пак без значение как. Чесане на его, показ, натрапване на секса по всички възможни начини. Голяма жажда да се покажат и да бъдат харесани с голотата си. Комплекси, просотия, непримиримост към нарастващите години. И това важи и за мъже и за жени, масово е!

А Б С О Л Ю Т Н А. П Р О С Т О Т И Я!

Защо жените си прикриват гърдите? Нали уж равенство между половете. Мъжката гръд е приемлива за показване, женската не ?

Питай мъжете, които са наложили двойните стандарти тъпанар такъв.

Простачкатаа Моника веднага тръгна да обижда, щото е малоумна комплексарка :) Монче, не се нервирай. Ще ти излязат бръчки и съвсем няма да те заглеждат.

Е страаашна работа са направили. Съблякли се за кауза. Що не дадете поне некой долар или евро бе боклуци. Че даже и некфа уфсъ тръгнсала да се перчи , че кой знае какво била направила. "Невероятни" дарители, нема що!

Има само няколко хубави, повечето са безмислени, безвкусни, скучни. Някои снимки са даже и грозни.

ми браво , аз пък си обръснах чатала

Дано не са се простудили, че е зима, все пак...

А може ли едно порно да заснемат заедно, за кауза. Ще има по-голям успех.

има страхотни фотоси

Един декан събличаше спортистки-студентки от НСА за собствен кеф срещу оценки, ако си спомняте...не съм чул да е в затвора...

Чудят се какво да измислят за да се съблекат,но лошо няма......

Че то барем една сиса да се виждаше, а така, с тези мускули, кое женско, кое мъжко, може човек да се обърка. А може и това да е целта - да ни стане все едно женско ли е мъжко ли е.

Отвратителна идея да разсъблечеш сюрия анаболясали перверзници, все едно, че си събрал стадо говеда за къпане в селската ряка! Много грозни, много несаръзмерни, ужасяващо отблъскващи тела! От снимките ни гледат затъпяло чалгализирано-захаросани мумии с безизразно-безлични лица! Не виждам хора интелигентни, хора умни, хора адекватно-мислещи, а надуто-напомпани, огромно-керпендисали късове човешко месо! Това не е сериия на спортисти, а витрина на селска касапница с изложени свински и говежди бутове, трътки, мазни кожи, пушени свински гърди за продан. Само аз ли не можах да разбера кои са мъже и кои жени? Да не излезе, че фотографката е направила тази фотосесия за снимков материал към Истанбулската конвенция за Третия пол, който искат да ни пробутат в България? Отвратена съм от тези нагли антиприродни шашми, уйдурми и политически мурафети! Българския народ не желае да става третополов. Спрете унощожението на нацията, превръщането в Содом и Гомор. Днес признават това извращение, а утре ше принудят всички интелигентни, честни и родолюбови българки като мен да се оперираме на държавна издръжка с парите от соросоидните еврогейове за смяна на пола! Не, не и не! Подобни "фотосесии" са едно бруталнио-субилно начало на този унощожителен процес. Днешните спортисти като тези от снимките се превърнаха в меки Марии! И как няма да е така? Аз съм бивша спортистка в отбора по креватна гимнастика на Пешка Бобева. Аз и моите колежки тренирахме денонощно, неокастрената гьостерица ба другарката Пешка Бобева играеше по нашите тела и с право. Инача как щяхме да станем "Блатните момичета на България?

Имаш нужда от един хуй - ела да ти го отперем с удоволствие

Ти само не се събличай, че ще ослепеем.

Kрасиво!

И аз в банята съм чисто гол.Що не ме снимате,но преди това да ме хванете за закачалката на пешкира!

Къде си тръгнал с тази закачалчица за пешкир?

,,чисто голи"-добре,а има ли МРЪСНО ГОЛИ,или няма редактор днес...?

не гледаш ли заключените канали

Ти каза мръсно голи са.