Славена Вътова в перфектна форма след раждането

Носителката на титлата "Мис България" 2006 г. Славена Вътова разказа за живота си като майка.

Обратно в новината

Коментари - Славена Вътова в перфектна форма след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Притеснява ме, че се пише за крадливи величия в бг пресата като за наследствени лордове... систематично. Това обезнадеждава нормалните хора.

В колко предавания се опитваха да я набутат..но бсе не ставаше...Да ражда там на оня богаташ и това е.Да не се прави толкова на майка.Има поне 2 гледачки.

Е, че като имаш гледачки, значи не си майка? А, жените, на които децата им са на ясла и детска градина - т.е. групови гледачки, те са си баш майки?

По принцип и децата на жените, които имат гледачки посещават ясли/детски градини, което означава, че след детска го поема гледачката, а мама го вижда през почивните дни за няколко часа. Обикновено така се получава. Това в страни от централния фокус, който всъщност е върху добрата форма на прясната майка. Ще обясня нагледно : имам малко дете, но нямам гледачка, което означава, че за да си открадна време за моята добра форма трябва или да водя детето с мен по салоните или да се споразумеят с бабите / бащата. Ето тук е лукса да имаш детегледачка - разполагаш с времето си и във всеки един момент можеш да наредиш на някой да поеме твоята смяна, за да тренираш или да си направиш маникюра. Ако в отбора имаш и домашна помощница нещата стават още по- фасулски. И тук вече идват мъките на обикновените жени, които за да си позволят нещо подобно трябва сутринта да са изблъскали къщата, после да са приготвили храната на детето и да са се спогодили с някоя баба да го поеме за два часа. В това време Славена е станала дала е задачи на чистачката, дала е указания на гледачката и беж към залата, много по - лесно е, няма какво да се коментира.

Има приказка ..Лице п...че продава.

После пишете, като свършат кинтите на "маука", как се развеждат.

Ей, кой ги избира тия миски бе??? Има уста като залупциииии.....

Искам да видя как една от Тези жени живее с обикновен мъж заради чувствата си, не защото е фрашкан с кинти

Хубава двайка са няма спор..може да е миска

Както се казва в Евангелието - който е без грях, нека пръв хвърли камък. Не знам дали има клипче или не, но пред очите ми този мутренски свят на модните агенции тотално засмука и унищожи съвсем нормални момичета, мои съученички. Веднъж видях Славена преди да стане мис и ми беше направила приятно впечатление, зарадвах се, когато се сетих от къде ми е позната мис България. Стори ми се, че по някое време се беше позалутала в живота.. отслабна и т.н. Хубаво е, че всичко отново изглежда нормално при нея. А колкото до мъжа й - той изглежда като чавдарче с неговите борсови спекулации, на фона на така наречения български "елит", състоящ се от мутри, крадци, подлоги и като цяло, хора които са богати, защото крадат нашите пари. Това е истинската порнография, но не виждам много възмутени от това.

Много добре казано, особено за чавдарчето.:) На фона на това, което се случва в милата ни родина като присвоявания и измами този е ангел небесен. Да са живи и здрави!:)

Е създадена да се клати на заслужили колове със зрели домати.

"Красивата" Славена е всичко друго, но не и красива - селска физиономия на глуповата и необразована жена, която се затруднява да сглоби едно смислено изречение. Цялото интервю, както самата му тема, е абсолютен фарс и пряка обида на интелекта на всеки що-годе умен зрител/читател. Твърденията за семейната хармония със съпруга-крадец и затворник добре илюстрират ценностите и морала на Славена.

Като знам какво е излизало от там ... мерси.

Айде стига сте натрапвали семейство от по.но актриса и мошенник пандизчия.

Таз е известна само с едно-клипче. Ще има да обяснява на децата си какво е това.

Тази от порно актриса стана майка. Каква ли ще стане дъщеря и.

Браво, че момичето тренира. Да уточним, че си има гледачка, която се грижи за децата, за да може не само да тренира, ами да си пие кафенцето на спокойствие с дружките си. Комплексарки не искам да дават акъл на другите жени. Като изкарваш пари с външния си вид, а не с акъла си, ще тренираш здраво, защото за друго не ставаш. Интервюто не показва нейната интелигентност. А снимките преди година за рождения ден на дъщерята показаха цялата първенющина на семейството.

Момичето ясно си каза, че тренира сутрин рано или като се прибере съпруга и. Сега, това, че вас ви понамързява и очевидно гледате "На кафе" и разни сериали, вместо да тренирате..ми не злобейте..

Момичето може да тренира когато си иска защото не работи. Нито пък си гледа сама децата. Поредната глупава миска без съдържание, чийто свят се върти между фитнеса, мола и евтини телевизионни предавания.

Ами какво лошо има да има гледачка? Много семейства имат гледачки и не са известни. Да злобееш срещу добрия стандарт на живот на някого говори само едно - тн сна завист. Наеми си и ти гледачка.

идеята тук не е е, че има гледачка, а че се изкарва супер майка, която гледа деца, изглежда перфектно, ходи на фитнес, пилатес, готви, чисти и тн., а всъщност има детегледачка, чистачка, икономка, стилистка и не е нищо повече от една жен аразвяваща гащи по молове и фитнеси с парите на мъжа си. Жени, не се комплексирайте от такива изказвания. Вие, които работите, гледате деца, чистите и гладите сте супер майките, а не тази малка материалистка!

Тая не спеше ли с некъв криминален?

беше наркоманка?

Господи, колко много злоба се излива в коментарите. И толкова рядко се пише нещо положително. Затова държавата ни е на този хал. Как ще вървим напред с този негативизъм и то дни след светите празници. Славена е от интелигентните миски и заслужава повече уважение.

Момичето изглежда добре след раждането, защото поддържа висок стандарт на живот и разполага с необходимото време. По впечатляващо ще бъде ако покажат млада майка, която не разполага със средства за фитнес карти и процедури, както и няма възможноста да остави децата на някого - било то гледачка или баба. И междувременно трябва да поддържа къщата ( готвене, чистене ) . Нищо против Славена, просто за нея е нормално да е в добра форма и да бъде красива - това е пътят й.

Когато имаш желание и воля, за да постигнеш нещо, намираш начин. Когато те мързи, намираш оправдания.

Имал съм контакти със Славена и имам позитивно мнение за нея. Усмивката и не е само за пред камерите, има бързи и адекватни реакции, а най-впечатляващо е че може да се самоиронизира и има добро чувство за хумор. В никой случай не се взема за "голямата работа".

Имал бил той контакти.....а контактори имаш ли?

Добре,че хвана последния влак и се ожени за богатия крадец,че отдавна беше залязла,сред толкова миски и плеймейтки

Как пък толкова злоба сте насъбрали! Съгласна съм, че мъжът й е с доста shady минало, НО това на мен лично ми е любимата Мис България - красива, чаровна и с признаци на умствен багаж, не излъчва типичната простащина и нахалство. Успех, Славена!

Ето това направо ме разби: Излъчва признаци на умствен багаж! Признаци - ха, ха, ха..... Добре казано, съгласен съм. Признаци и нищо повече... ;-)

Ами да, защото интервютата и форматите за изява на миските са шаблонни. Имам добри впечатления - сдържана е, изразява се добре, но не съм играла шах с нея :)

Ама като започнете да набеждавате такива квадратни глави, със сплеснати по помашки лица и с чела от един пръст за красавици - направо смях в залата... Мъжът й пък прилича на Жокера...

Ти па си ален делон

С тая съм гледал филмче.....

Не разбрах,защо е уникално нейното бебе.Само защото обича да спи?Понякога май тези "миски" губят здрав разум,ако изобщо имат такъв.Всяко бебе за майка си е уникално,защото е нейно.Защо трябва да ни вълнува нейното УНИКАЛНО?

Жените на крадците ли станаха рич анд феймъс?

Вътова се занимава с фитнес и други класове, като табата, което представлява различни упражнения със силна музика и инструктор, паралелно с това прави и йога, както и смесица между йога, пилатес и балет - НА ТАЗИ КОГА И ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА ДЕЦАТА????

Ко ма интересуват битовизмите на тая? Мъжа й не беше ли крадец?

"разказа за вижданията си красивата Славена."... Красивата ?

Тази миска на времето взе короната, защото беше изтекла информация коя ще е първа. Калакнджиева, за да покаже че конкурсът не е нагласен я даде на тази мома. Тя си е тъпичка, но като всяка миска се взе с богаташ, че да си е спокойна.

Тази жена, набедена за хубавица е толкова отблъскваща, че колкото и да ми я лансират медиите ще си остане една посредствена женица, която буди в мен само отвращение.