Анджелина с децата на червения килим

Националният съвет на кинокритиците връчи годишните си награди на гала вечеря в клуб "Сиприани Уолстрийт", на която Анджелина Джоли пристигна с децата си.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина с децата на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пък скумрия! Сякаш само тя е майка в Холивуд. Писна ми вечно да ни навира тези деца. Само тя е майка на планетата! Поздрави на Брад П. GOOD RIDDANCE! Смешница и вещица!!!

За какво го поздравяваш? Заради това, че на 50 и кусур години е с 2 провалени брака по негова вина? Че след като се предполага, че се е налудувал, развали първия си брак заради наркоманка (бивша) и направи на тази неуравновесена жена 3 деца, които понастоящем живят с нея, а не с него? Заради това, че по време на втория му брак жена му се превърна от знойна красавица в мумия? Заради това, че е имал и има проблеми с алкохола? Или за напудрения му външен вид и образите на мъжкар, които е пресъздал на екрана на младини? Или за добрите му физически данни, които в голяма степен са заслуга на родителите му? Защо, моля ви се, решавате, че една много по-млада от вас жена, при това обременена с тежко минало, с която решавате в зряла възраст да живеете на семейни начала, е причината за всички беди, които се случват по време на това съжителство?

Много точно казано! Брат Пит като Джони Деп си показа рогата на дърти години и двамата си опропастиха кариерата и се скитат като кучета

Хубави деца, добре гледани! Но Анджелина все още не се е оттървала от нездравия вид, който придоби покрай брака си с Брат Нацупените Устнички. Но ... така става като ламтиш за чуждо!

не ми изглеждат много здравословно

Все едно е отбирана за кайма. Направо е оглозгана. Дано си намери някой по - закръглен. Иначе ако е като нея, ще клопат като костенурки. За децата какво да кажа... дети из всех нации.... Има пари жената и си чешеше егото преди да се вземе с Пит и да роди свои.

Изключително антипатична жена, прилича на вещица. Съсипа и мъжа, и децата си.

Че бракът й бреше обречен априори, съм съгласен. Но виновен за това е Брат Пит. Брат Пит беше женен, когато започна връзка с хубавата тогава Анджелина и плю на бракът си с Анистън. Още тогава за Анджелина трябва да е било ясно, че се занимава с неверен мъж и ако като "невиждана" красавица е имала някакви сериозни очаквания от него, то със сигурност са били в сферата на фикс идеите. Но да се твърди каквото и да било за децата - съсипани били и т.н. - хайде моля ви се! Времето ще покаже! Както има грозновати деца от прекасно изглеждащи родители и обратното - красавици и красавци, родени от посредствено изглеждащи родители, така има и много свестни хора, израстнали в лоши семейства и с тежко детство и обратното - пълни дегенерати израстнали в привидно чудесни семейства! Божа работа! Времето ще покаже!

Абе тая хубава жена май не е случила на деца или пък тя ги прави такива?! Тези момичета мъжки ли са , женски ли са или са от третия пол? Смотана работа......

Правя й евала, че е осиновила 3 деца и ги гледа като свойте 3 деца. Има много хора с много пари, които не биха направили това.

Като прехвалената Анистън. Чудно защо никой не отбелязва многобройните баджанаци на Пит от страна на Анистън.

Браточката Пит тряя цял живот да черпи, че се е отървал от тях.

Ти ако ще черпиш да се оттървеш от децата си, по-добре никога не прави

очертава се някаква много мрачна картинка около тая жена. в пресата непрекъснато излизат нейни снимки, как отива с децата някъде на снимки, как се връща отнякъде с тях, навсякъде вечно се мъкнат като група, ходи по червените килими с тях...според мен, тия деца не ходят на училище, те изобщо не контактуват с други деца, с техни връстници, с никой освен обслужващия персонал и анджелина. когато брад пит си взе чукалата и се махна, беше се изпуснал, че повече не може да се разправя с голямото азиатче, толкова е лигаво и невъзпитано дете. анджелина дори направи опит да го съди, че му бил "посегнал", което не би било чудно, ако лапето е агресивно и сигурно е такова. момичетата не щат да са момичета, все в черни дрехи, все в панталони. абе, странна, социопатска история, като самата анджелина...

Всички са супер.Техните деца са копие на Брад Пит. Само плювачите денза почивка нямат.Какво не ви засяга вас?

Страхотна майка! Майка за показ

с деца! тези може и да са попаднали на много пари, но дали психиката им ще издържи ...на толкова силна лудост!

тотално ненормален хазарски урод! Брад да се благодари, че направо удари джакпота тая луда пачавра, като се махна от него!

Сега разбирам защо се разведе с Брад Пит. Сигурно е много конфузно да имаш мъж, който е пълно копие на дъщеря ти и на всичкото отгоре е от един пол с нея.

Ти пък си му светил на Брат Пит и си наясно и с пола му и с всичко! Ейййй, аман от всезнайковци седящи пред компа си в къщи, но знаещи всичко което става в спалните на холивудските звезди!

Полът на дъщерята се води мъжки! Това в средата на снимката е дъщеря!

Тази е чисто луда. Глупост или грандомания ..без значение. Лукса в които живеят нейните деца без значение осиновени или собствени , би покрил издръжката на хиляди бездомни деца. Единствено очната линия и формата на веждите ми харесват в тази жена. Всичко сруго е пародия.

добре че брат пит се спаси все пак

За тези , които се чудят защо дъщерите й са облечени като момчета - сами те искат да са момчета. Нещо много разпространено сред децата на известните в Холивуд. Може би протест, може би мода или психично разтройство. Масово почват да пият хормони още на 15 години с цел смяна на пола, после се и оперират. Децата на Шер, Шасе, Уарн Бийти, Черлиз Терон са така.

Че има такива хора е факт, но е изключително рядко! НЕ вярвам и двете ѝ дъщери да са така, особено като не са генетично свързани. По-скоро е идея на маминка! А дори и да е така - може поне в хубави костюми да ги облече. Дрехите на Захара са ужасни!

Мъже, бъдете внимателни! Да не бъдете обвинени, че сте я изнасилили с поглед.

нито акъл нито образование

На децата мястото им не е на червения килип сред папараците.Никоя нормална майка няма да им го причини.Нормална майка - повтарям!

Поздравления! Много точна констатация! Евтини трикове на една комплексирана "майка"! И за съжаления едни употребени деца!

има ли нещо лошо децата да свикват да се държят непринудено на сцена и пред публика....

За целта има училищни тържества, детски театрални групи и т.н. А не "Мама си прави реклама за сметка на децата!"

На децата мястото им е до майката, в които могат да се забавляват или да са заедно, или да видят работата й. Българите сме странни хора- във всичко грешка ще намерим, но иначе българската майка като детето й направи и най- малкото, веднага става новина номер едно, във фейсове, в конкурси онлайн. Да не бъдем толкова двулични. Нищо лошо не е направила, че е взела децата си на церемония, която сигурно вече й е омръзнала, след толкова пъти присъствие.

:) Така, така - ама работа ѝ е на снимачната площадка, където наистина няма лошо да ги води от време на време. Това обаче е шоу за цял свят. Нищо хубаво не се получава от ранната известност! От най-простото - могат да влязат в полезрението на някой маниак, до другите "хубавини" на славата - наркотици, депресии, липса на нормални приятелства и т.н. Не напразно "звездите" си пазят децата...до колкото могат!

Анджелина Джоли е направила изключително стойностен филм за режима на червените кхмери в Камбоджа през очите на едно дете, аз лично не очаквах. Филмът е по книгата на камбоджанска писателка, която е била на седем години тогава и е загубила родителите си и една от сестрите си. Има не само високи художествени качества, но и познавателен характер, поне за мен.

Не знам дали ти е известно, че Анджелина меко казано не е добре. Съжаляват я. В детството й баща й я е пребивал от бой.

И това значи ли, че филмите й не могат да бъдат добри? Полански и Уди Алън като са педофили, това пречи на хиляди да са им фенове?

Абе за мене тази жена винаги е била доста странна още от ранната й младост, не го казвам с ласкателство, дори си мисля че брат пит се отърва човека от тази не до там талантлива женица.Просто е красива и нищо повече. Забелязала е че посещенията в третия свят ще и донесат още дивиденти и се скъса да ходи по Африка и да се прави на състрадателна. Това си е голям бизнес повярвайте ми.Защо е облякла тези малки красиви момичета в черно като момчета, за да демонстрира толерантност, или просто така е решила с болния си мозък. Харесвам я на картинка и нищо повече, къде виждат талант в нея ,незнам.

Тя не ги е облякла, те са се облекли или са изявили желание да се облекат така. За съжеление и двете момичета искат да са момчета , което е супер разпространено в щатите особено сред децата на известните. Нещо като протест или мода или психическо отклонение.

Добре де, себе си облякла добре, а момичетата са като момчета и то като нескопосано облечени момчета!

за мен е много голям човек

Колко неотразим може да бъде един скелет,за съжаление ?

И какво правят децата и на червеният килим. Май просто трябва да се прави на интересна. По-рано си показваше крака през дългата цепка на дрехата, сега - децата. Що другите не си показват децата, па и цялата рода ако може, че и някой комшия.

Ах този експеримент на Великите наречен Анджелина Джоли :) Играят си с ума както те си пожелаят !

По всичко личи, че предстои операция за смяна на пола. Може да им дадат семйна отстъпка - за майката и двете дъщери.

облечена в черно според дрес кода на събитието, но посрещната хладно при появата си на сцената...Аплодисментите бяха спорадични и куртоазни.

Анджелина е бисексуална открай време. Тази тенденция при децата не е дошла от въздуха. Едно нещо остава неизменно: някои амбициозни майки осъществяват чрез децата си своите мечти.

Децата ѝ също бяха в черно. Някои от тях бяха си боядисали суратите също в черно.

Много е гнусно как детето като пита мама: Аз какво съм, момиченце или момченце- майката да изтърси - а ти какво избираш, маме? И ако момиченцето реши, че ще е момче, а момчето избере да е момиче,.... .... и един ден започнат да им никнат на "него" цици, а на "нея" мустаци и брада - ТОГАВА ще се намери ли някой да осъди майката за душевните им травми?!

Кое е гнусното? Детето само избира какво е и как да живее живота си бе малоумнико. Травмите идват от скапаняци като вас, които си налагате вашето мислене и изкривени "норми".

Да ! Но нека този избор го правим поне след 18 години защото преди това много много пъти нещата които правиш са погрешни. Между другото същото важи и за веганите и за религията. Нека който иска да прави със себе си каквото иска стига да не пречи на останалите и да осъзнава какво прави.

Дъщеря ми често иска да се провесва от терасата, дали да не отавя този избор на нея?

НЕ РАЗБИРАШ. Пак казвам - не е нормално майката да казва: какво предпочиташ, маме - цигарка, шоколадче, ябълка? Ужасяващо е да му кажеш да избере пола си: какво искаш да си - жена като мама, или мъж като тате? Та нали тогава то ще избере да бъде като родителя, който повече харесва. Това е чудовищно изкривяване на представите му. Децата, оставени без външна намеса може до 14 години да не се чувстват типично в своя пол, и това е толкова по-изразено, колкото майката избира да не го подчертава в своите деца. Разбираемо, ако едно момиче доизносва дрехите и обувките на брат си, играе с неговите играчки, учи се на неговите игри - тогава неволно, а не доброволно се превръща в мъжкарана и това няма нищо общо с ЛИЧНА воля. Като поотрасне може да се върне към нормата само, ако майката не е подстрекател и не приветства "новия пол", който е изкуствено формиран и временен. Едно време видях в детски дом една сюрия циганета - всички ниско остригани, мъжки облечени и маниерите на всички бяха мъжкарански и гаменски! Можеше да познаеш кое е момиче, само ако ти каже името си. Така че, именно когато не създадеш условия едно дете да се формира правилно спрямо пола си и му отнемаш правото на избор - е престъпление спрямо него и потъпкване на човешките му права.

Ако това в средата е дъщеричка, то нека позная - вляво е таткото, нали???

Няма по-голямо фалшименто от Холивудските шаврантии! Станали звезди, милионерки , минали през десетки и повече креватни процедури отпреди 20 - 30 години и подели гнусни борби с работодателите си в сексизъм и насилие!! Айде нема нужда, най-големите извратеняци!

Майка наркоманка, баща алкохолик, деца сбирток - жълти, черни, и за капак оновя бялото, от третия пол :(

у вас все идеално може би?

Не едното, а И ДВЕТЕ бели са от третия пол, за останалите също няма гаранция. Затова трябва да бъде осъдена - как е могла да им казва, че "човек сам си избира пол", това е отвратително подвеждане на горките деца.

най-развратните актриси сега се преоблякоха в черно и се правят на хрисими монахини. Смешниииии

Първо убиха баща ми, после аз убих бащата на моите, чрез медиите и за това ми дадоха награда.

e, красива е и без д-р Енчев.

Напротив, имало е д-р Енчев, но умело работещ пластичен хирург.

victor359@abv.bg

От детските й снимки се вижда, че устните, носът и скулите са същите. Може малко да се е поопънала бръчките, но си е тя. Не е разликата като на Майкъл Джексън - никаква прилика.