Стивън Сегал е обвинен в изнасилване

Американският актьор Стивън Сегал е обвинен в сексуално насилие, извършено през 1993 г., предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Стивън Сегал е обвинен в изнасилване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Холивуските кучки изтрещяха! И не са изнасилени някога, а са насилени сега, в днешни дни, за да говорят нелепости в нечий интерес..... ...И това им личи... мноого слаба актьорска игра!

Каква къна ползва този мъж? Прилича на 20 годишен.

В къната е разковничето. Има двоен стандарт.

Егааа ти! Сигурно досега е била в оргазъм, щом започна обвиненията!

... а га яде кИфтетата... нИ рИва

Както е тръгнало, необвинените звезди от мъжки пол в Холивуд ще трябва да започнат да си плащат, за да се появят и те наред с другите, иначе ...

IT специалист би възкликнал: "Умна п.тка!!!"

"Сетила се Мара, ама кога Тодор я побара "

Добра памет спомня си детайли от 1993 г. Сигурно сама се е натискала, ноо 25 години по-късно вече е моделно да си желтва!

Ало, редакторчето/редакторката (не съм си правил труда да гледам). какво е обидното и съдържащо спам в поста ми, че навремето Клаудия Шифър ме погледна на секс, докато бях малолетен и това го смятам за сексуално посегателство.

Аха, явно и неговият ред дойде :).Само се чудя, по азбучен ред ли ги карат, или си имат някаква номерация :)

по стар американски обичай сигурно ги карат по размера на банковите сметки и рейтинга за известност ...

Дали е "Труден за убиване", но е невъзможен за осъждане! Пустият му "праведен борец" срещу корупция, насилие и замърсяване и действащ полицай, виж ти какви ги правел зад камерата. Най-много да погледне лошо заседателите и те няма да намерят основания за виновност, иначееее...лошо. Само сех и бох. По будистки.

Тръмп даде кураж на нормалните хора да си търсят правата Стига толерантности

Мда, нали трябва да отвлече вниманието, че сега бедняците в САЩ ще трябва да плащат още по-големи данъци, понеже даде подарък на големите корпорации и богатите с намаляне на данъците. А парите все отнякъде трябва да дойдат. Ама и ти не се сещаш, щото смяташ, че Тръмп е "куул".

стиска ли ти в тази обстановка да флиртуваш с жени?

Това взе да прилича на третополовите истории. Аман от еврогейски (и краварски) глупости! Сетила се Мара да се побара, ама след 100 години останала недоволна! Аре друм!

Оня ден спах с мъжа ми, но сега като се замисля, май си беше изнасилване, че гадината на едно ресторантче не ме заведе...

Е па що ти да не го заведеш след това знаменателно събитие. А, сетих се - щото той не е защитен от никакви конвенции и тн....

smeny go ....

Тая 44 годишна е баба вече

Айде, айде знаеме ги актрисите как получават роли....с връзки в леглото на задна прашка! То пък в БГ като че ли не е същото....млада актриса със стар актьор!

Специално Стивън Сегал не вярвам да е оставал без женско внимание някога, едва ли му се е налагало да изнасилва, по-скоро са го скъсвали да го търсят жени.

tva ne ti e BG kydeto ima dori image na istinski myzhe... vyv vsi4ki tez Anglo zapadno govriashti dyrjavi v momenta se e napylnilo s vsiakakvi transgenederi,crossDresseri,Zhenchovci(A NE ISTINSKI JENKARI ) , OBRIAZANI HYUMNENCA, hermafroditi i t.n. da prodyljavam li/.

Тия стероиди са опасни за мъжката потентност

Стивън Сегал отдавна е известен като грубиян, насилник и човек, който бие жени!

ДОКОГА, ще ни заливате с ФАЛШИВИ новини?!

Модата на "Изнасилените" ... със Сладко удоволствие ... и със Закъснение в Оргазъма за Сензация на остарели пуйки или за Пари от Жълтата Преса. ---------- Сега остава "Пресата" и Кралицата да изнасили ... щото и тежяла короната ... то Турските сериали направо си "отиват".

От известно време ме глождят съмнения. Б.Борисов беше казал,че трима папи са го галили по главата. Това дали е било толкова невинно, или е имало скрити помисли и си е било 100% сексуално насилие??? Вече отвсякъде започва да ми прилича на второто!

Е, хайде да се престане с тези работи - то не бяха гимнастички, актриси и даже порно звезди ... --------- Простотия, като в Ийст Енд.

Bсичките, докато са млади и вървежни, вземат пари, лапат, ближат... и като остареят, и никой не ги бръсне започват да риBат, че биле "изнасилени"??!! Aма, кога лапаше "Bсичко",.. не риBа нали???

лани га бех на петнаесе годин,ма изнасили вуйча ми..не виждам нещо лошо, уя му в чурчето ми са движише густо!

"уя му в чурчето ми" а! ц ц ц ц, еййййй големи маскари сте!

А тя дърпала ли се е или не? Щото ако се е дърпала, съвършеният ще трябва да я е пребил. Така пребита е можело да скокне до първото полицейско управление и да си извади медицинско. Още тогава щяха да го окошарят. През 1993. След 30 години изглежда не като жалба, а като фукня. По принцип цялата кампания против секс тормоза е една хвалба в стил "каква бях като млада"

Niakoi da ti go navre v gaza - togava i ti li shte se fukash?

Всички които след 30 г. се сетиха-СТАНАЛ Х*й да не видят вече!!!

Взе да става като в стария виц, дето един искал да получи привилегии, защото навремето дядо му срещнал Левски, познал го, но не го предал. Колкото до конкретната пача. Като мома да си беше отваряла очите и затваряла краката, а не обратното. Щеше да си ходи честна, докато срещне "принца". И да не и се налага да го лъже, че и е само втория.

ц ц ц ц .... ей големи коври сте

Краварите не се шегуват! Когато не играеш по тяхната свирка , веднага намират няколко каки дето преди 35-40 години си ги изнасилил и хоп - вече си изнасилвач!

Този сега ще трябва да бяга при ватенките. там в раша на престъпниците не им правят нищо.

Е, да. Не е като да те застрелят полицаите в САЩ, просто щото кучето ти лаело. Щото може и да си пропуснал статистиката за 1000+ убити от полицаи за една година там. Чакаме те да цвилиш в новината как руски полицаи убиха дете, щото ... така. А, чакай, те бяха американски полицаи. И така няколко такива случаи.

Обвиняват прокурорите. Доколкото въпросната домакиня не се явява такъв служител, имаме не обвинение, а декларацията на една жена за нещо станало или не станало преди четвърт век. След месец същата ще си спомни, че в 1990 групата на Безос, Гейтс и Бъфет я принудила да сподели моминските си прелести.

Да питам, тая до сега какво имаше в устата та си мълча!? WTF 93-та? :)

ма курвето си е место, американско :) и да, Путин е виновен.. дебил си беше хане Путку, дебил ще си останеш.

Този гейзер като беше в България си загуби перуката - голям смях беше.

какъв убавец си... какво нещо е завистта на мъжете пбюнки към мъжкарите...

мъжлетата ПЛЮНКИ

... така е... тоя пипне ли - чупи...

Мисля ,че изнасилената е някоя секс-кукла.

нищо чудно путлер да е платил някой долар на закъсалия за пари сегал да напрвят точ цирк с гражданството :)))

стивън сегал е лъжлив потомък на монголо-руснаци разправя че бил приятел с брус лий и са си говорили за децата въперки че разликата им е много голяма в годините :))) и това никога не се е случило когато брус е умрял сегал е бил на 20 :)))) лъжливите приятелчета на путлер + това сегал никога не се е бил реално в турнири яко фейк

Виждали са се .Истина е.Какво те стресва.Много каратисти са се срещали с велики Бру.

Струва ми се че са се виждали...също и Джеки Чан е възрастен но е участвал във филми на Брус Лий

1993 баси кога беше това? Тая шунда я закъсала финансово!

хахахахааааа, ти освен кръвно, друго не можеш вдигна. Еееехххх, мечтииии!

като вдовица за хой. Лягай си!

не мога да те разбера, ти какво си, от кой пол, и за какво се бориш? Това с 'изнасили ме' вече стана не смешно, не гротескно, ами направо пошло.

Съвсем видно е че това с изнасилванията на актриси преди 20-30 години е кампанийна постановка с цел прокаврване на тъмно на цариградската конвенция и законовото установяване на педерастията.

в америка са само улигофрени

А застаряващите актриси защо си мълчат да го е..ба.

Те като са млади си мълчат, като поостареят и ги позабравят проговарят!

Ей , туй женурята пощуряха. Туй еманципация , феминизъм , права на жените.... Ма то женско. То не знай кво иска.

Сега остава и Чък Норис да обвинят ...

Значи сега тази 42-годишна тьотка се сетила. Внимание ли търси, вече няма кой ли?...

Последната година сигурно половината най-богати актьора в холивуд, със състояния по над 100 милиона долара, бяха обвинени,но нито един от тях осъден да плати няма и да бъде.Дори не ги и ощипват с тези обвинения.Не са интересни с тия обвинения обвинете една жена ,че е нападнала някой млад мъж.И как все най-известени мъже защо не обвините някой 25 30 годишен не докосвал жена безработен младеж.А тоя айкидиста може само да го ощипат хаха смешници.

Мани го, Стивън. Кажи нещо за казармата, мачкаха ли с теб чаршафите, или само свирки?

чикиджия дърт!