Николета: Готовa съм за второ дете

Николета се появи на корицата на списание Grazia. Плеймейтката, която наскоро навърши 30 г., споделя, че е готова за второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Николета: Готовa съм за второ дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ники е част от елита на великата държава българия!

Давам 10 000$ да и напълня фурната и после вземам детето да го уча да не чете книги.

Кой би купил това списание вече? Никой

Българският мъж цени най високо евтините леки и грозни жени тип златки николетки преслаФки...хвала

Епа, време е и Никито да има дете, няма само да отглежда тези на Валерко, я!

Готова е , ама няма и не се намира богат балък да го направи на тази вече стара и амортизирана .............. И след година две да плаща в хиляди издръжка. Вече е извън класацията, а и с толкова грим и пластика до пет години ще е .......

На нея наистина ли са й толкова къси краката?

Да, ама никое дете не е подготвено да има такава плиткоумна и безполезна майка...

Готова е за второ банкоматче.

Kошмарно изглежда вече това изкуствено създание.

Да разбираме, че е намерила следващия балама за донор.

от толкова хиляди членове, които е приела

В данъчната служба чиновник попълва документите на Ни Ло. - Какво работите? - пита той. - Прост*тутка съм... - отговаря тя. - Ама как! Хмм... разбирате, че не мога да напиша това, нали?! - Ми... пишете гейша тогава. - Не, не! И така не става, в България сме все пак! - Оф, добре, пишете - партиен секретар... - Моля?!?! - Ми... да! За миналата година съм приела 945 нови члена...

Чакай ме по прашки - ида!

На колко си ракии, бре?

моеш ли га разнася кат гладно праси лайнян вестник, а ?

Браво Николета! България има нужда от дечица, особено от красиви майки като тебе, така че роди още едно, а после защо не и още едно.

Точно така! На всеки футболист по едно

И аз съм ГОТОВ.Тъкмо започвам да нафъргам матряла :).

Баси и зловещия андроид, че ще се и размножава. А детенцето, не може да е нейно, дали са го на съществото да се снима с него, горкото. Имам 2 теории за съществото, първо, това е земноводно, съдим по големите плавници, надуваемите шамандури, рибешките уста и изпилената хидродинамична форма. Едва ли се храни с планктон, по-скоро е нещо хищно и отровно. Не е вече рядък вид, може да се отстрелва, за предпочитане - отдалече. Втора теория - това е извънземен робот от дълбокия космос, пратен да изследва Земята, и във всяка държава по света могат да се намерят поне по няколко такива модела. Съдим по това, че очевидно няма нищо естествено, извънземните, провеждащи изследванията явно са много различен вид, тъй като трудно с технологиите си докарват на роботите вид на човек, а може да са поръчали тук да ги правят на ишлеме. Може да имитира само основни биологични дейности - движи се, макар често да застава в неестествени пози, вероятно издава някакви звуци, влиза в сексуални отношения с мъртвопияни, дрогирани примати срещу възнаграждение. Също е належащо бързо да се отървем от такива, иначе експериментът на извънземните ще се окаже успешен и тяхното инвазия - факт.

Науката е нарочила некои дупки за черни - "черни дупки". За тях се знае, че "поемат" сичко що им се изпречка. Има сек'ви случаи, например се случва да засмучат член, заедно с мозъка на тоя член. В крайна сметка се оказва, че ИЗсмукват най-вече еврата, доларите и лирите стерлинги на члена... И народът доволен, че малко безплатно зрелище. Да признаеме - фотошопирането си го бива - евала на фотошопиращия... и на д-р Енчев евала.

на тази кокона трябва да и дадеш 10000 евро само да и кажеш ;добър ден;..егати месарката..

Абе, как става така, че най-омразните личности се появяват най-често под прожекторите??? Ако малко разум имат поне, в което твърдо се съмнявам, ще се усетят, че не трябва да предизвикват омерзение и презрение срещу себе си, с постоянното натрапване из медиите. А тази въпросната е на върха по простотия, грозотия и наглост...

Офертите ще се приемат до 01.02.2018 г. в запечатан плик и трябва да са в два екземпляра. Ще бъдат отворени и разгледани от комисия и победителят ще бъде обявен на 10.02.2018 г. от 12:00 ч.

Допълнение за участниците.Офертите са извън заявката за участие.За подаване на заявка декларация за налични средства над 5 000 000 евро.

ФАЛШИВА И НОВИНИТЕ Й СА ФАЛШИВИ!!!!!!!!!!!!!

Тази прилича на Майкъл Джексън след н-тата му операция. С разликата, че уважавам Краля на попа за безграничния му талант и безспорните му музикални качества, докато нашата 'убавица освен с междуушния си вакуум, няма с какво друго да блесне.

То ако има човек голям талант и квазимодо да е пак нещо...а нашата кифла..нищо!!

Между ринопластиката и надуването на джуките със силикон има разлика голяма.маикъл джексън направо е красавец пред мис джуки николета лозанова

Тази стара "пранга" може ли да ражда?

И аз съм напълно готов да да ти направя!

Толкова ли си изпаднал, бре човече или имаш пари да ги пилееш?

Имам много пари :))

Да направиш дете на някого и да се грижиш за него не е недостойно. Недостойно е да ползваш някого, за да си правиш ч*кии с него.

Парите свършиа! Кой е следващият?

...ех Шушанке - Николетке, вече е дошло време ТИ ДА ПЛАЩАШ на някой левент, за да родиш !!! А между-впрочем вече не си ли въз-старичка за нови дечица, тя тая мисъл, че с раждането се подмладяваш е отживелица, така да знаеш!!!

На 30г е вече стара за второ дете???? Да те беше чула пра-баба ти на село къде ги е раждала по 10 до 50г възраст и още.

Не е достатъчна само нейната готовност.Нужен е и мъж , който да е готов за това

Въпроса е кого го интересува за какво си готова?

Едно време поне беше докарала някакъв външен вид - на много препечен кроасан, но все пак... Сега с последните корекции е истински ужас. Те с Алисия от край време си приличат. Вижте снимки на Николета преди 10г, нищо общо. Все едно е взела снимка на Алисия и е казала на хирурга така ме направи. Единственото, по което ги различавах беше, че Алисия има устни, а Николета не... и беше по-добре. Сега Ники Мамин ли си е поръчал устни? Ужасна грешка

Гнусно,долно !

Корицата би трябвало да бъде със заглавие" Младостта си отива"

Ако можеха банкоматите да правят бебета!!!!!

Деси Юлиана Николета ! Заливате с информация за парясници и червиви , алчни душици - много лош пример за младите момичета .

Иначе АленДелончовците кого ще съблазняват, 70те девици ли?

Дано поне да е момче, че да не успее да го направи кифла като дъщеря си...

Ако е момче, професор ли да очакваме да се получи ::::))))) Бащата най-вероятно ще е някой от ритнитопковците,,, Нямам предвид Роналдо :)

И ти си прав. Като се замисля - по-отвратително от жена-кифла е мъж-кифла...

Повръща ми се от такива долни к...ви. За пример ! Ален Делон беше казал,, Няма нищо по-хубаво от жена,която прилича на жена ,,! Та това жена ли е ? Няма да бъда краен,защото ще ми изтриете коментара като на много съвестни хора. ! Абе я в у ,,, та !

Колко жалко, а ние не уважаваме Ален Делон.

Нема пари - действайте !

Нека има повечко дечица, но много ще се изнадам ако следващото е от Николайчо. Не вярвам да му позволят или да си позволи. Той нали си пада по най-доброто, значи като за него ще е някое ново гадже. Все пак Николетка, доколкото ми е известно все още е жена на Божинката, верно ли ще му роди брачно дете от Николайчо? Ама колко му е - съвсем като в техен стил!

Той понеже е най-добрият и непорочен , та за него да е най-доброто !!!!!!!!!! Премери си температурата !

Нищо не казвам за него - то си има една приказка за краставите магарета, знаете я. Господ е събирач! Въпросът е, че самият Николайчо си казва, че винаги търси и иска най-доброто. Обектично погледнато "най-доброто" е относително понятие и зависи от перспективата. Може пък за него адашка му да е най-доброто. И все пак не вярвам техните да му позволят! Времето ще покаже.

Това и беше славата, мина 30-те, а конкуренцията сред младите бръмчалки е голяма. п.п. Ако може, фотошопистите все пак да поглеждат крайния резултат преди да го пращат за одобрение. Тия джуки и нос не изглеждат много естествени.

джуките и увиснали чак до ппппп, да се чудиш дали не са едно цяло, ужас и отврат!

Омръзнало й да обикаля съблекалните вече

Николета била ГОТОВ или е ГОТОВА? Редакторчето, поне заглавията чете бе...

Нели, нямаш равна - готов съм? Николета е готов? Още един твой бисер в моята колекция!