Тимъти Шаламе дарява хонорара си от филм на Уди Алън

Младият актьор Тимъти Шаламе е решил да дари цялото си възнаграждение от предстоящия филм на Уди Алън.

Обратно в новината

Коментари - Тимъти Шаламе дарява хонорара си от филм на Уди Алън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младите кариеристчета веднага разбраха накъде духа вятърът! не искал да се възползва? А на гърба на чие име ще стане известен? Не е малка работа - да играеш във филм на един от най-интелектуалните режисьори на днешното време! Като при това обвиненията срещу него са абсолютно недоказани - те идват от изключително неуравновесената му и истерична бивша жена и то след като той я напусна Някой случайно да знае, тя къде точно е била, когато дъщеря й се е нуждаела от помощ, защото с нея са "злоупотребявали" сексуално? Къде е била по това време майката-обвинителка Мия?

ХОНОРАРА?

23 и 82 години

Щука

Добра инвестиция е това. Никой не знае за това хлапе, но след този акт на благородство ще го захапят медиите и ще го направят звезда. Хитър ще да е мениджърът му, браво!

И ся к'во стана?! - Вместо жените да си заслужат хонорар с работа и акъл, взеха да се правят на "сексуално тормозени" и да чакат мъжете да си даряват хонорарите за тях... ау, пък после се чудим защо им излиза такова име

И какво? Ще събират пари "времето изтече" ? Че те бедни ли са тези актриси, на които е посягано сексуално? Не са - имат кариери, имат Оскари, имат роли/ Или събира пари само за да всигат шум? Няма да помогнат на никоя изнасилена действително, пребита и осакатена жена. Те са твърде далече от обикновените хора. Най-страшно е, че зарибяват и такива млади безумци като този, който се бои да не изпадне от тълпата и да си провали кариерата

Парите не са за актрисите, информирайте се преди да коментирате. Парите са за жени в неравностойно положение които не биха могли сами да се защитят / да потърсят подкрепа по финансови причини (домашни помощнички, самотни майки и т.н). Инициативата е организирана от актриси но парите не са за тях.